![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki-wszystkie półki.Zapraszam
*****Max Factor Lasting Performance,101,35 ml,ubytek to góra 20%.
*****Manhattan Soft Compact Powder,odcień 01 Teint Naturelle,kilka razy maznięty. *SVR Lysanel Active,40 ml,nowy *Diacneal,30 ml,kilka razy użyty. Mam puder brazujacy Dior Terra Bella. Zapraszam do mojego watku.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam.Puder dla mnie za ciemny ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
znajdziesz coś za:
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2942711]znajdziesz coś za: ![]() Również nic nie znalazłam
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
*****A-Derma Dermalibour,5x3 ml,czyli 15 ml,nowe.
*****Max Factor Lasting Performance,101,35 ml,ubytek to góra 20%. *****Kenzo Jungle Elephant EDP,około 90 ml/100.Oczywiście oryginalna,zakupiona w perfumerii.Kartonik. zależy mi bbbardzo na słoniku!!!! posiadam na wymianę nowe, fabrycznie zafoliowane: - Burberry Brit, -Organzę- 2 razy psiknieta-not for me, -zestaw E. arden Sunflowers (perfum i żel pod prysznic), -Sun Moon Satrs Lagerfelda, -Elizabeth Arden 5th Avenue Poza tym mam róż Bourjois puder brązuujący Pupa, Astor rozświetlacz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu nie o mnie chodzi ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
znajdziesz u mnie cos w zamian za Maybelline Expertwear Blush,róż w odcieniu 53 Sweetheart Rose,kilka razy maznięty.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem EDP rozwija się zupełnie inaczej niż EDT, choć teoretycznie nie powinno tak być ![]() Z wybrnięciem z różnic pojemności może być ciężko ![]() Ja poza watkiem mam jeszcze tylko trochę pielęgnacji Clinique (Turnaround, Repairwear, Superdefense), nowa kostke myjącą Avene, jasnobrązowy, nowy cień Clinique'a, 15-militrowa tubkę Idealist Micro D i to chyba by było na tyle ![]() Jeszcze raz gruntownie przeszukam kuferki, ale to może dopiero po Twoich testach Brit'a . Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-10-23 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu link do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...18619#poststop i do dokładki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...49282#poststop |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Puder sypki rozświetlający z maleńkimi drobinkami,drobniutki, holenderskiej firmy Miss Helen,do każdej cery,11 g i za Odzywka keratynowa w kapsulkach Gal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Czy coś byś u mnie znalazła za:
*LRP Effaclar K,30 ml,nowy *SVR Lysanel Active,40 ml,nowy *Diacneal,30 ml,kilka razy użyty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam naturalny róż do policzków: 25. Estee Lauder podwójny róż do policzków Blush All Day Natural Cheek Color. Opakowanie GWP - bardzo eleganckie, cały złoty słoiczek (okrągłe, metalowe pudełczeko). BARDZO DUŻY! 6g! Mogę przesłać fotki wszystkich kosmetyków, więc również tego różu. Może zainteresuje Cię taki pędzel: http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...548ac33f77eb56 Mogłabym go również dołożyć. Może zainteresowałby Cię któryś z tuszy, które mam na liście? Helena Rubinstein i Lancome. ALbo cienie? 26. Estee Lauder - podwójne cienie Two-In-One Eyeshadow Wet/Dry Formula. Opakowanie GWP - bardzo eleganckie, cały złoty słoiczek (okrągłe, metalowe pudełeczko). Kolory to 02 Tearose oraz 08 Dusk - zgaszony róż oraz zgaszony fiolet, bardzo stonowane. Nowe, użyte jeden raz. 18. CHANEL - najnowszy cień do powiek Ombre D'Eau zamknięty we flakoniku z mrożonego szkła z aplikatorem w postaci gąbki i specjalnym systemem odsączania. Jest to cień o dwufazowej konsystencji, łączy puder i wodę, należy wstrząsnąć przed użyciem Posiadam odcień nr 87 RIVER (cukierkowy róż). Użyłam jeden raz. Produkt oryginalny, w kartoniku, kosztował 125zł. Albo błyszczyki? 29. Guerlain podwójny błyszczyk DIVINORA nr 561 - wiśnia z niebieskimi i różowymi drobinkami oraz różowo-beżowy z różowo-złoto-srebrnymi drobinkami. Drobinki są naprawdę mikroskopijne, nie widać ich na ustach, dają tylko połysk. Świetnie się obydwa kolorki komponują, można mieszać lub używać solo. Eleganckie złote pudełko z lusterkiem. Każdy delikatnie maźnięty 2 razy, jak nowe, ale spadły mi do umywalki i wieczko z jednej strony się nie trzyma, co oczywiście w niczym nie przeszkadza. Są cudne! 43. Lancome - błyszczyk / baza Juicy Wear Top Coat Seal and Shine. Bezbarwny z milionem srebrnych drobinek. Z wymiany na forum. 10ml, użyty parę razy. A może taki zestaw pielęgnacyjny? (nie wiem, jaką masz cerę) 51. ANNAYAKE - niesamowity, rewelacyjny komplet kosmetyków, o który już niejednokrotnie pisałam na forum."Tonik" oraz "emulsja" do cery tłustej, czyli Preparative fluid for oily skin oraz Precise care for oily skin. Tonik ma 100ml, z czego zostało 45-47ml. Emulsja ma 50ml, zostało 60% może minimalnie więcej. Cena nowego zestawu: 377zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak się na niego nie zdecyduję,nie do końca mi odpowiada,mąż też kręci nosem,a to już nie dobrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
J.W,Burberry nie bardzo dla mnie
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mam puder brązująvy burzujka-uzyty 2 razy ten podwójny
mnie interesuje diacneal to ten puder http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14705 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.