|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() obdów paznokci
Hej wszystkim. Ja mam taki problemik.Otóż obwód moich paznokci jest szorski, ostają skorki. Najbardziej jednak własnie przeszkadza mi to, ze ten obwód jest taki szorski...Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi?
Wiecie czym mozna to jakos nawilzyc aby te miejsca wygladaly ladnie? bo jak narazie suche i szorstkie sa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
Hej wszystkim. Ja mam taki problemik.Otóż obwód moich paznokci jest szorski, ostają skorki. Najbardziej jednak własnie przeszkadza mi to, ze ten obwód jest taki szorski...Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi?
Wiecie czym mozna to jakos nawilzyc aby te miejsca wygladaly ladnie? bo jak narazie suche i szorstkie sa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: obwód paznokci
Kremy nawilżające do rąk sa zbyt sabe do skórek wału paznokciowego- bo tak nazywa sie to miejsce.
Kup sobie specjalna oliwke do skórek i wmasowuj ja w skórki conajmniej raz dziennie, a zobaczysz efekty ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
a ile mniej wiecej kosztuje taka oliwka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ok 20zł.
U nas (prowadze hurtownie w Warszawie) 22 ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: obdów paznokci
Kup sobie jakiś olejek do skórek (np. z Killys - ja bardzo go sobie chwalę) i wcieraj go w skórki kilka razy dziennie. Jak już dojdą do siebie wystarczy raz dziennie
![]() EDIT: Ups nie zauważyłam że istnieje drugi, identyczny wątek, w którym otrzymałaś już fachową poradę Edytowane przez Angel@ Czas edycji: 2006-11-19 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.