|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
trądzik zabieg zapping
Ostatnio kiedy oglądałam telewizje lokalną mojego miasta był jakiś program w którym i mówiono tam o trądziku, i na końcu pojawił się tam właściciel pobliskiego solarium gadając coś o jakimś zabiegu zappingu opracowanym przez jakąś panią doktor który ma pomagać w leczeniu trądziku. Pokazywał jakieś małe urządzenie które wysyła jakieś fale elektryczne czy coś takiego i że niby te fale mają zabijać bakterie i virusy. Szukając o tym informacji w internecie dowiedziałam się że z tego zabiegu korzystają także osoby które często chorują itp itd.
Co wy o tym sądzicie?czy coś o tym słyszałyście??czy korzystałyście z takiego zabiegu?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: trądzik zabieg zapping
Ja o tym nic nie słyszałam, chetnie się dowiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
to ja się podepnę i zapytam o to,czy ktos wie o usuwaniu zaskórników za pomoca lasera,przeczytalam o tym w jakimś piśmie,a teraz nigdzie nic o tym nie mogę znaleźć
no i czy są jeszcze jakies zabiegi oprócz mikrodermabrazji,kawitacj i i głębokich peelingów,które mogą pomóc?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
"Zapping jest metodą opracowaną przez dr Huldę R. Clark i służy pozbyciu się wszelkiego rodzaju pasożytów, a co za tym idzie - schorzeń, jakie one indukują. Praktyka pokazuje, że wiele z uporczywych, często o nieustalonej etiologii dolegliwości wywołują właśnie pasożyty i dlatego zapping jest tak zadziwiająco skuteczny w tego rozdaju wypadkach."
a tu jest opis książki wydanej przez tą doktor: http://opty.org/plus/kuracjazycia.html Ciekawa jestem czy taki zabieg pomaga w usunięciu np. wągrów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.