|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
tak się załatwia interesy
Na przejście graniczne w Hrebennem zajeżdża czarny Mercedes 600.
Wysiada młody facet w czarnym garniturze i otwiera bagażnik. Podchodzi do niego celnik i zaczyna klasyczne pytania: - Narkotyki?, broń?, dewizy? - Oczywiście - odpowiada kierowca i otwiera walizki. Celnik z niedowierzaniem patrzy na zawartość waliz. Pierwsza wypełniona po wierzch foliowymi torebeczkami z białym proszkiem, druga pełna kałachów, w trzeciej równo poukładane paczki 100 dolarowych banknotów. - To wszystko pana ? - pyta gościa - Nie - odpowiada młody człowiek - to jest pana, moje jest w tamtym tirze. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tak się załatwia interesy
Samo życie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj czytałam ten kawał na grono.pl
![]() i podam jeszcze coś od nich : Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy. Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon się kiwa Pije trzy piwa. Łódź Niciarniana, W pęcherzu zmiana. Pęcherz nie sługa, A podróż długa. Ruszam z tej stacji Do ubikacji. Kto zna koleje Wie, jak się leje. To co trzęsie się W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach. Wyciągam łapę, Podnoszę klapę, Biada mi biada, Klapa opada. Rzednie mi mina Trza klapę trzymać. Łokieć, kolano Trzymam skubana. Celuje w szparkę, Puszczam Niagarkę, Tryska kaskada, Klapa opada. Fatum złowieszcze- -wszak wciąż szczę jeszcze. Organizm płynną Spełnia powinność. Najgorsze to, że Przestać nie może. Toczę z nim boje Jak Priam o Troje, Chce się powstrzymać -Ratunku ni ma. Pociąg się giba, A piwo spływa. Lecę na ścianę Z mokrym organem, Lecąc na druga Zraszam ją struga, Wagonem szarpie Leje do skarpet, Tańcząc Czardasza Nogawki zraszam. O straszna męka, Kozak, Flamenco, Tańczę, cholera Wzorem Astair'a. Miota mną, ciska, Ja organ ściskam. Wagon się chwieje, Na lustro leje, Skład się zatacza, Ja sufit zmaczam. Wszędzie Łabędzie Jezioro będzie. Odtańczam z płaczem La Kukaraczę, Zwrotnica, podskok Spryskuje okno, Nierówne złącza- -buty nasączam, Pociąg hamuje Drzwi obsikuję I pasażera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora. Resztka mi kapie Na skrót PKP. Wreszcie pomału Brnę do przedziału. Pasażerowie Patrzą spod powiek. Pytania skąpe "Gdzie pan wziął kąpiel?" Warszawa, Boże! Nareszcie dworzec! Chwila szczęśliwa Na peron spływam, Walizkę trzymam, Odzież wyżymam. Ach urlop błogi Od fizjologii. Ulga bezbrzeżna. Pociąg odjeżdża, Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niezłe i ...prawdziwe...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zabawne, ale życiowe.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
morella kawał dobry
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
oj prawdziwe. niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hehe fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
CraftMod
|
Morella Super kawał, szkoda, że tak wygląda rzeczywistość
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do ''kawału'' to też spox.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.