fryzjer w chełmie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 20:37   #1
anjulkaa
Raczkowanie

fryzjer w chełmie

Zbliża się czas, w którym przydałoby się już zamówić wizytę u fryzjera i kosmetyczki - co prawda ślub w sierpniu, ale ponoć powinno się umawiać ok. trzech miesięcy wcześniej... Nie mieszkam na co dzień w Chełmie i nie mam pojęcia, gdzie się udać. Bardzo proszę, jeśli są na forum dziewczyny z Chełma, napiszcie, którą fryzjerkę polecacie! Z góry bardzo dziękuję
anjulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-09, 19:50   #2
kasiamniam
Wtajemniczenie

Dot.: fryzjer w chełmie

Witam
ja pochodze z Chelma choc juz tam nie mieszkam ale rok temu na brata weselu czesalam sie u Dobraski (Anna Dobras) uczesala mnie przepieknie do tego Ula ktora z nia pracuje zrobila mi makijaz i bylam bardzo zadowolona wiec goraco polecam! Tylko trudno sie do niej dostac i termin trzeba duzo wczesniej zamawiac, jest jej stronka na necie i tam podane nr tel ale ja nigdy dodzwonic sie nie moglam wiec najlepiej osobiscie pojsc do niej i sie zapisac!
Pozdrawiam
ps. jak chcesz mam fotke mojej fryzury wiec moge wkleic

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2010-05-09 o 19:56
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-09, 20:16   #3
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Ja z kolei polecam salon na ul. Szkolnej i p. Monikę, ponieważ sama tam się czesałam na ślub. Zdjęcia mogę wysłać na priva. O Dobrasce też słyszałam wiele pozytywnych opinii.
Dorisp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-09, 20:30   #4
anjulkaa
Raczkowanie

Bardzo Wam dziękuję za informacje!!!!! Chętnie zobaczę zdjęcia Waszych fryzur, ciekawa jestem jak czeszą te fryzjerki... nie mogąc się wcześniej doczekać na odpowiedź umówiłam się do Galerii Fryzur Marzeny Wilińskiej. Czy wiecie coś może na jej temat? Oczywiście nie jest jeszcze przesądzane, że tam pójdę ale asekuracyjnie wolałam gdzieś już zarezerwować miejsce... czekam na foki

Edytowane przez anjulkaa
Czas edycji: 2010-05-09 o 20:31
Stary 2010-05-09, 20:37   #5
kasiamniam
Wtajemniczenie

niestety na temat fryzjera do ktorego sie zapisalas nic nie wiem ale wklejam swoja fryzure
Stary 2010-05-09, 20:48   #6
anjulkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
niestety na temat fryzjera do ktorego sie zapisalas nic nie wiem ale wklejam swoja fryzure
dzięki za fotkę - bardzo fajna fryzurka podoba mi się, ze wygląda naturalnie - bez zbędnych tapirów, brylantyn itd... ja też myślę, żeby mieć trochę rozpuszczone - będę próbować od jutra dzwonić -może uda się jakoś umówić, pojechać na razie niestety nie mam kiedy...
Stary 2010-05-09, 20:52   #7
kasiamniam
Wtajemniczenie

Jeśli chcesz dzwonić się umówić to najlepiej w soboty i niedziele bo na tyg ona pracuje gdzie indziej i tel tego nie odbiera (z tego co slyszalam ) wiec watpie zebys sie na tygodniu dodzwonila! To taka rada tylko ja nie namawiam ale polecam bo naprawde dziewczyny sa bardzo mile i robia dobrą robotę - zaraz poszukam panny mlodej fryzurke na ktorej slubie bylam i tez miala tam robiona i wkleje tutaj pozdrawiam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 20:56   #8
anjulkaa
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli chcesz dzwonić się umówić to najlepiej w soboty i niedziele bo na tyg ona pracuje gdzie indziej i tel tego nie odbiera (z tego co slyszalam ) wiec watpie zebys sie na tygodniu dodzwonila! To taka rada tylko ja nie namawiam ale polecam bo naprawde dziewczyny sa bardzo mile i robia dobrą robotę - zaraz poszukam panny mlodej fryzurke na ktorej slubie bylam i tez miala tam robiona i wkleje tutaj pozdrawiam
dziękuję za rady - w takim razie będę próbować dzwonić w przyszła sobotę - choć wiem, że to już trochę późno (ślub w sierpniu), ale może się uda... czekam na fotkę panny młodej!
Stary 2010-05-09, 21:03   #9
kasiamniam
Wtajemniczenie

Znalazłam tylko taką bo nie mogę znaleść płytki z fotkami
Stary 2010-05-09, 21:12   #10
anjulkaa
Raczkowanie

Cytat:
Znalazłam tylko taką bo nie mogę znaleść płytki z fotkami
przyznam, że dość oryginalna ta fryzurka - nie widziałam jeszcze chyba takiej ilości kwiatów we włosach
ale wydaje się precyzyjnie i ładnie ułożona
mam tylko pytanie, czy fryzjerki w tym salonie dostosowują się do sugestii klientki, czy raczej narzucają własne pomysły? jakie miałaś odczucie?
przepraszam, że tak dopytuję ale jest to dla mnie dość istotne...

Edytowane przez anjulkaa
Czas edycji: 2010-05-09 o 21:16
Stary 2010-05-09, 21:25   #11
kasiamniam
Wtajemniczenie

Powiem ci ze ja mialam inne wyobrazenie swojej fryzury bo chciałam np. całe wyprostowane włosy (i powiedzialam jej o tym)ale Ania podsunela mi pomysl wlasnie tej fryzurki ktora wkleilam, powiedziala ze w calych wyprostowanych wlosach moge sie spocic itp.( sierpniu szlam na wesele) wiec zaufałam jej pomysłowi i nie żałowałam.Także podumowując można jej powiedzieć jakas chcesz czy wyobrazasz sobie miec fryzure bo to Ty masz byc zadowolona ale ona ma takie "Cos" w sobie ze jak spojrzy na osobe wie w jakiej fryzurce bedzie dobrze
Moja mama tez sie u niej czesala i malowała i powiem ci ze nie poznałam jej jak ją ujrzałam
Stary 2010-05-10, 17:13   #12
anjulkaa
Raczkowanie

próbowałam dziś dzwonić ale rzeczywiście nikt nie odebrał - będę próbować w sobotę tak, jak radziłaś! dziękuje za informacje - dobrze, że fryzjerka potrafi doradzić, bo ciężko jest mi sobie wyobrazić jaka fryzura do mnie pasuje...pozdrawiam
Stary 2010-05-11, 20:39   #13
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

wklejam moją fryzurkę robioną w salonie na szkolnej u p. Moniki
Stary 2010-05-12, 22:32   #14
anjulkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorisp Pokaż wiadomość
wklejam moją fryzurkę robioną w salonie na szkolnej u p. Moniki
przepiękna ta fryzurka!!!!!!! bardzo mi się podoba! widać, że fryzjerka profesjonalna - bardzo chciałabym coś podobnego - skromnie ale z klasą i elegancko. Jutro dzwonię do tego salonu! szczerze mówiąc jest chyba bardziej w moim stylu niż u Dobraski.. dziękuję Ci za zdjęcie
Stary 2010-05-13, 16:05   #15
anjulkaa
Raczkowanie

Umówiłam się do salonu na Szkolną tylko powiedziano mi, że nie wiadomo czy p. Monika będzie w pracy i zapisano mnie do p. Agnieszki. mam nadzieję, że też dobrze czesze i że to dobry wybór..od razu umówiłam się na makijaż i paznokcie. A w czerwcu pójdę na fryzurę próbną i zobaczymy jak wyjdzie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 18:53   #16
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Niestety nie wiem która to p. Agnieszka (byłam w tym salonie tylko raz, właśnie przed ślubem) ale zobaczysz ewentualnie po próbnej - koniecznie wklej zdjęcia! A co do makijażu to pewnie zapisałaś się do p. Magdy. Mnie też malowała i robiła paznokcie i byłam bardzo zadowolona.

Co do mojej fryzury to pokazywałam p. Monice zdjęcia, które zresztą znalazłam na wizażu w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238191 (Ładne fryzurki dla panny młodej), także może ty też znajdziesz tam jakies inspiracje.

Edytowane przez Dorisp
Czas edycji: 2010-05-13 o 19:24
Stary 2010-05-14, 17:32   #17
anjulkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorisp Pokaż wiadomość
Niestety nie wiem która to p. Agnieszka (byłam w tym salonie tylko raz, właśnie przed ślubem) ale zobaczysz ewentualnie po próbnej - koniecznie wklej zdjęcia! A co do makijażu to pewnie zapisałaś się do p. Magdy. Mnie też malowała i robiła paznokcie i byłam bardzo zadowolona.

Co do mojej fryzury to pokazywałam p. Monice zdjęcia, które zresztą znalazłam na wizażu w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238191 (Ładne fryzurki dla panny młodej), także może ty też znajdziesz tam jakies inspiracje.
Kurcze nawet nie wiem, do kogo jestem zapisana na makijąż, bo chyba nawet nie spytałam Na fryzurkę próbną umówię się w czerwcu, żeby wcześniej wiedzieć czy jest ok. wkleję fotki - obiecuję! ja tez już mam uzbierany ładny zbiorek potencjalnych uczesań. niektóre z nich zamieszczam poniżej (niektóre podobne troszkę do Twoich propozycji) nie mam pojęcia na jakie się zdecydować, mam nadzieję, ze fryzjerka pomoże i coś doradzi!
Stary 2011-06-28, 22:20   #18
shandi
Raczkowanie

wygrzebalam ten watek i wznawiam prosze o jakies namiary na fryzjera. mam nadzieje,ze dziewczyny z Chelma poradza. zalozylam osobny watek,ale bez odzewu.. takze czekam na zadowolone klijentki swietnych fryzjerow
shandi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-13, 15:58   #19
Buniagosia
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: fryzjer w chełmie

Ja jedynie co mogę odradzićw 100% to fryzjerkę na ul .Orlicza-Dreszera w Chełmie tak mi spartoliła fryz że choć sama uczyłam się 4 lata na fryzjerkę to nawet koleżanki z klasy tak mnie nie okaleczyły tzn . nie wykonały takiego okropnego strzyżenia .
Buniagosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-16, 17:29   #20
shandi
Raczkowanie

kolezanka zaprowadzila mnie do chlopakow z punktu G i jestem zadowolona
Stary 2011-08-24, 16:50   #21
MaryziaA
Przyczajenie

Hej
interesuje mnie salon o ktory pisalas. Chlopaki z punktu G? Gdzie to jest?
MaryziaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 18:43   #22
shandi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaryziaA Pokaż wiadomość
Hej
interesuje mnie salon o ktory pisalas. Chlopaki z punktu G? Gdzie to jest?
w croopie na lubelskiej chyba 1 pietro po prawej
Stary 2011-08-25, 18:26   #23
MaryziaA
Przyczajenie

Dziekuje
A znacie może taki salon gdzie dobrze mnie uczeszą i zrobią od razu makijaż? Nigdy nie byłam w Chełmie i nie chce się kręcić po mieście.
MaryziaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-26, 20:55   #24
shandi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaryziaA Pokaż wiadomość
Dziekuje
A znacie może taki salon gdzie dobrze mnie uczeszą i zrobią od razu makijaż? Nigdy nie byłam w Chełmie i nie chce się kręcić po mieście.
polecam metamorfoze na placu kupieckim, to typowo kosmetyczny salon,ale jakos pod koniec lipca mieli stworzyc stanowisko fryzjerskie. nie wiem jak z fryzurami,ale na makijaz do Agi mozesz smialo isc robila mi kilka super makijazy
Stary 2011-12-15, 10:33   #25
sylenka6
Przyczajenie

a ten salon fryzjerski na orlicza to jak się dokładnie nazywa?
sylenka6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 12:25   #26
szarpanamyszka
Przyczajenie

JA natomiast nie polecam salonu fryzjerskiego w Chełmku na ul. Baty2 Masakra co chwilę inne fryzjerki nie ma zaufanej osoby aby oddać w jej ręce nasze włosy....
szarpanamyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-20, 22:19   #27
Sto_ProcentSerca
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: fryzjer w chełmie

Nie polecam nikomu fryzjerki na przeciwko Urzędu Miasta, zakład ,,Emporio" coś w ten deseń. Zrobiła mi ,,loki" z prostownicy, na wesele które po paru godzinach zamieniły się w sklejone i splątane dredy!!! 80 zł za takie badziewne uczesanie. Nie dość,że loki się nie chciały trzymać od samego początku to jeszcze je tapirowała... Bez sensu. Nigdy więcej.!
Sto_ProcentSerca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości