|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
fryzjer w chełmie
Zbliża się czas, w którym przydałoby się już zamówić wizytę u fryzjera i kosmetyczki - co prawda ślub w sierpniu, ale ponoć powinno się umawiać ok. trzech miesięcy wcześniej... Nie mieszkam na co dzień w Chełmie i nie mam pojęcia, gdzie się udać. Bardzo proszę, jeśli są na forum dziewczyny z Chełma, napiszcie, którą fryzjerkę polecacie! Z góry bardzo dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: fryzjer w chełmie
Witam
![]() ja pochodze z Chelma choc juz tam nie mieszkam ale rok temu na brata weselu czesalam sie u Dobraski (Anna Dobras) uczesala mnie przepieknie do tego Ula ktora z nia pracuje zrobila mi makijaz i bylam bardzo zadowolona wiec goraco polecam! Tylko trudno sie do niej dostac i termin trzeba duzo wczesniej zamawiac, jest jej stronka na necie i tam podane nr tel ale ja nigdy dodzwonic sie nie moglam wiec najlepiej osobiscie pojsc do niej i sie zapisac! Pozdrawiam ps. jak chcesz mam fotke mojej fryzury wiec moge wkleic ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2010-05-09 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja z kolei polecam salon na ul. Szkolnej i p. Monikę, ponieważ sama tam się czesałam na ślub. Zdjęcia mogę wysłać na priva. O Dobrasce też słyszałam wiele pozytywnych opinii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bardzo Wam dziękuję za informacje!!!!! Chętnie zobaczę zdjęcia Waszych fryzur, ciekawa jestem jak czeszą te fryzjerki... nie mogąc się wcześniej doczekać na odpowiedź umówiłam się do Galerii Fryzur Marzeny Wilińskiej. Czy wiecie coś może na jej temat? Oczywiście nie jest jeszcze przesądzane, że tam pójdę ale asekuracyjnie wolałam gdzieś już zarezerwować miejsce... czekam na foki
![]() Edytowane przez anjulkaa Czas edycji: 2010-05-09 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
niestety na temat fryzjera do ktorego sie zapisalas nic nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chcesz dzwonić się umówić to najlepiej w soboty i niedziele bo na tyg ona pracuje gdzie indziej i tel tego nie odbiera (z tego co slyszalam ) wiec watpie zebys sie na tygodniu dodzwonila! To taka rada tylko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłam tylko taką bo nie mogę znaleść płytki z fotkami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
przyznam, że dość oryginalna ta fryzurka - nie widziałam jeszcze chyba takiej ilości kwiatów we włosach
![]() ale wydaje się precyzyjnie i ładnie ułożona ![]() mam tylko pytanie, czy fryzjerki w tym salonie dostosowują się do sugestii klientki, czy raczej narzucają własne pomysły? jakie miałaś odczucie? przepraszam, że tak dopytuję ale jest to dla mnie dość istotne... Edytowane przez anjulkaa Czas edycji: 2010-05-09 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Powiem ci ze ja mialam inne wyobrazenie swojej fryzury bo chciałam np. całe wyprostowane włosy (i powiedzialam jej o tym)ale Ania podsunela mi pomysl wlasnie tej fryzurki ktora wkleilam, powiedziala ze w calych wyprostowanych wlosach moge sie spocic itp.( sierpniu szlam na wesele) wiec zaufałam jej pomysłowi i nie żałowałam.Także podumowując można jej powiedzieć jakas chcesz czy wyobrazasz sobie miec fryzure bo to Ty masz byc zadowolona ale ona ma takie "Cos" w sobie ze jak spojrzy na osobe wie w jakiej fryzurce bedzie dobrze
![]() Moja mama tez sie u niej czesala i malowała i powiem ci ze nie poznałam jej jak ją ujrzałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
próbowałam dziś dzwonić ale rzeczywiście nikt nie odebrał - będę próbować w sobotę tak, jak radziłaś! dziękuje za informacje - dobrze, że fryzjerka potrafi doradzić, bo ciężko jest mi sobie wyobrazić jaka fryzura do mnie pasuje...pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
wklejam moją fryzurkę robioną w salonie na szkolnej u p. Moniki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
przepiękna ta fryzurka!!!!!!! bardzo mi się podoba! widać, że fryzjerka profesjonalna - bardzo chciałabym coś podobnego - skromnie ale z klasą i elegancko. Jutro dzwonię do tego salonu! szczerze mówiąc jest chyba bardziej w moim stylu niż u Dobraski.. dziękuję Ci za zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Umówiłam się do salonu na Szkolną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Niestety nie wiem która to p. Agnieszka (byłam w tym salonie tylko raz, właśnie przed ślubem) ale zobaczysz ewentualnie po próbnej - koniecznie wklej zdjęcia!
![]() Co do mojej fryzury to pokazywałam p. Monice zdjęcia, które zresztą znalazłam na wizażu w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238191 (Ładne fryzurki dla panny młodej), także może ty też znajdziesz tam jakies inspiracje. Edytowane przez Dorisp Czas edycji: 2010-05-13 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
wygrzebalam ten watek i wznawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja jedynie co mogę odradzićw 100% to fryzjerkę na ul .Orlicza-Dreszera w Chełmie tak mi spartoliła fryz że choć sama uczyłam się 4 lata na fryzjerkę to nawet koleżanki z klasy tak mnie nie okaleczyły tzn . nie wykonały takiego okropnego strzyżenia .
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
kolezanka zaprowadzila mnie do chlopakow z punktu G i jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() interesuje mnie salon o ktory pisalas. Chlopaki z punktu G? Gdzie to jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Dziekuje
![]() A znacie może taki salon gdzie dobrze mnie uczeszą i zrobią od razu makijaż? Nigdy nie byłam w Chełmie i nie chce się kręcić po mieście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
a ten salon fryzjerski na orlicza to jak się dokładnie nazywa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
JA natomiast nie polecam salonu fryzjerskiego w Chełmku na ul. Baty2 Masakra co chwilę inne fryzjerki nie ma zaufanej osoby aby oddać w jej ręce nasze włosy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie polecam nikomu fryzjerki na przeciwko Urzędu Miasta, zakład ,,Emporio" coś w ten deseń. Zrobiła mi ,,loki" z prostownicy, na wesele które po paru godzinach zamieniły się w sklejone i splątane dredy!!! 80 zł za takie badziewne uczesanie. Nie dość,że loki się nie chciały trzymać od samego początku to jeszcze je tapirowała... Bez sensu. Nigdy więcej.!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.