|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Nokia 6680 i telefony oparte o symbian
Hej!
Można by powiedzieć, że męski wątek, ale niby dlaczego? Kobiety również korzystają, zmieniają, a nawet czasem lepiej się znają niż faceci na telefonach komórkowych. Chciała bym by ten wątek dotyczył przede wszystkim telefonu nokia 6680 albo ogólnie telefonów opartych o Symbian. Czy posiadacie takie telefony, jak tak to jakie, co o nich sądzicie? Jakie telefony wam się marzą? Podzielcie się stronami z ciekawymi aplikacjami, tapetami, grami. Pozdrawiam serdecznie!
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nokia 6680 i telefony oparte o symbian
Eee... nie to forum.... A Symbian.. No coz, to jednak symbian. Mnie nie przekonuje, bo ciezko bylo by z synchronizacja z komputerem (w moim wypadku windoza).
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmm..To forum o zwierzętach...
![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nakayubi a dlaczego niby o zwierzętach?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarny kot zwróciła Ci słuszną uwagę, że umieściłaś wątek w złym miejscu. Dlaczego nie to forum? Nie zauważyłaś, że na podforum Wizooż są tematy tylko o zwierzętach? Nie można "walnąć" sobie wątku gdzie Ci się tylko podoba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kurcze wezcie sie odczepcie :| nigdy sie nie pomylilyscie? zamiast najezdzac mozna bylo wyjasnic o co chodzi!!!!!!!!!!!!!!!! :[
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to w ogole jest symbian?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wątek przeniosłem z wiZOOż na Plotkowe
![]() Chyba, że Symbian to imię kotka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Mam Nokia N73 i szczerze odradzam. Nadmieniam, że oprogramowanie Symbian mam aktualizowane na bieżąco.
Odradzam, bo: - działanie książki adresowej przy ponad 300 adresach przypomina czkawkę (działa baaaardzo wolno) - telefon potrafi rozładować się kompletnie w 12 godzin leżąc na szafce - system zawiesza się i restartuje jak mu tak wygodniej. A najwygodniej mu w trakcie ważnej rozmowy - obudowa telefonu jest czuła na najmniejsze uderzenia i zadrapania - ekran może i wielki, ale wykonany z miękkiego plastiku załapał natychmiast kilka zadrapań A takie pierdołki jak gry Java i aplikacje... Nie wiem, bo nie używam. Telefon służy do dzwonienia, a to się akurat im w Symbianie jakoś nie udało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dopiero zawszeboska powiedziala o co chodzi... Złoosliwiec Symbian- na imie kotka czemu nie?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
No, własnie znalazłam w Wikipedii, cóż to jest, ale za wiele mi to nie mówi
![]() Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Moj maz od kad kupil sobie jakis czas temu telefon z Symbianem to pokochal, on juz zadnych innych telefonow nie uznaje.
Ja z sumbianem mialam N70 i myslalam, ze mnie szlag jasny trafi i ja powiedzialam, ze telefonu z symbianem wiecej nie chce. Ogolnie - maz moj mozliwosci takich telefonow wykorzystuje na max, ja nawet w 10% nie wykorzystywalam... On teraz po 6630 ma n70 a teraz przymierza sie do zmiany na kolejny - N95? n77 (o takim chyba mi nawijal ostanio ze czeka az wejdzie) i ciagle bredzie mi o jakims kolejnym.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie mam nokie 6680- ogolnie jestem zadowolona
![]() jedyne co w mojej nokii jest nie tak to ze smsy z polskimi znakami dziela sie na 3 lub 4 a tak symbian ma wiele mozliwosci duzo czytalam i w ogole
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.