![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ślub w październiku?
Kochane wpisujcie sie ktora z was wychodzi za maz w ten dzien,i jak tam przygotowania??W jakim wojewodztwie bedzie slub?
Edytowane przez zolza20 Czas edycji: 2005-09-05 o 20:16 Powód: blad w dacie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 9.X.2006r.!!!
Chodzi Ci o 9. wrzesień, czy o 9. październik 2006?
Bo 9.X.2006 to poniedziałek. A jeśli masz na myśli 9. września 2006 r., to jeśli wszystko pójdzie dobrze to ja też w tym dniu planuję ślub. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() Witajcie przyszłe małżonki. Mam nadzieje, że to nit tylko ja zmienie stan cywilny w ten dzień,ale równiez kilka pieknych panien młodych.Sredecznie zachecam do zgrupowania sie w dążeniu do celu ![]() ![]() ![]() Ja na dzień dzisiejszy tj. 30.10.2005r mam - Zaklepana salę weselna motel ,,Domino" w Niemodlinie (wplacona zaliczka) - Orkiestrę ,, Allegro" ze Zdzieszowic - Kosmetyczke, nio i narazie tyle - Zrobiona wstepną liste gości A wy dziewczyny jak tam przygotowania?Chwalcie sie bo nie wierze ze tylko ja 14 wychodze za mąż
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zolza20 Czas edycji: 2005-10-30 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 9.września.2006r.!!!
Nie wiem czy to pomyłka czy taka oryginalna data na ślubowanie sobie miłości w poniedziałek, ale mimo wszystko życzę szczęścia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 14.10.2006r.
Oczywiscie w miare upływu dni bede uzupelniac dane.
- dzis kurczowo szukam koncepcji na kiecke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witajcie.... Widzę ze nie przybyło 14-sto październikówek ![]() ![]() * dziś o godzinie 19:00 w Lewinie Brzeskim zaczynamy z moim Markiem NAUKI PRZEDŚLUBNE : ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hejka
Nio i dopiero zaczelismy Nauki a już po nich zostało wspomnienie..teraz czas na poradnię rodzinna...podobno niezla zabawa tam jest.. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie widze ze juz pojawiaja sie panny mlode z Października jak narazie wszystkie oprucz 14.10.2006r. Mam nadzieje ze to sie zmieni.Wiece co chcialam was o cos spytac,czy tez zaczynacie mniec obawy że ze wszystkim nie zdazycie do ślubu,ze wypadnie cos nie tak??Bo ja mam juz takie obawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Zolza moja data to 22 Pażdziernik ale 2005
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
ja też 14.10.2006 ![]() ale doszłam do wniosku (po rozmowach z Moim TŻ ![]() dla nas to bardziej wielki dzien bo wtedy oboje udowodnimy swiatu jak bardzo sie KOCHAMY i że chcemy byc razem na zawsze ![]() wiec ja raczej sie jeszce nie goraczkuje z planami dot. wesela ani samego ślubu ... Życze ci jednak byś miała taki ślub o jakim marzysz i by był to dla ciebie najpiękniejszy dzień w życiu ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
po prostu Em :)
|
a ja jestem pewna, że mój ślub będzie któregoś 14-stego. miesiąc niekoniecznie jest ważny, ale ten dzień TAK
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() daj znac kiedy Ty, co? i jak? ze ślubem
![]() |
![]() |
#15 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś nas mało z tego 14-ego października, nie??
jak ci ida przygotowania zolza20??
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Dot.: 14.10.2006r. Nasz Ślub i kogo jeszcze??
Cytat:
nie obawiaj się że nie zdążysz ze wszytkim grunt to dobra organizacja ... i tak szybko zaczełaś ... my w grudniu zarezerwowaliśmy salę, mamy tez już umowę z zespołem i kamerzystą, w kościele to na razie wstępny zapis zrobilismy , nauki luty albo marzec, na kieckę mam już wizję... tylko do tej upatrzonej to schudnąc trochę muszę ![]() o kosmetyczce to myślałam żeby zaklepac na miesiąc przed czemu TY tak wcześnie... myslisz że potem mogę miec z tym problem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hej
Nio mam juz wódkę kupiona, zaproszenia, zaklepana floorystke, sale,orkiestre,wizje kiecki potem wam ja wkleje.Kupione buty, tablice rejstracyjne ,,nowozency" i tablcie,, witamy gosci weselnych"...A jak u was?
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
![]()
wiecie co... ja chyba w tyle, bo mam zaklepaną tylko sale
ale coś sie nie chce spieszyc... biorę tylko cywilny, wiec niedługo z moim przyszłym odwiedzimy panią urzędniczke ![]() narazie ciesze sie zyciem ![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Panny Młode 21 październik 2006
Jak tam przygotowania na jakim jesteście etapie....
Bardzo jestem ciekawa Was panien młodych z tego dnia co ja... Obawiacie ,się trochę o pogodę ...bo ja mam malutkie obawy -chciałabym żeby nie padało chociaż niby to podobno szczęście wróży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 21 październik 2006
![]() ![]() ![]() ![]() Miłych przygotowań zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
dzięki serdeczne -mam nadzieję ,że pazdziernik w 2006 będize równie piekny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na ile osób macie wesele? My na 60 - ale koszty zaczynają mnie przerażać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
ja też chciałabym nauki "załatwić" jak najwczesniej, chociaż wcale mi się do nich nie pali...ta Pani z poradni i różnego rodzaju wykresiki
![]() co do liczby osób, to tez na poczatku myślelismy, że będzie ok. 60, ale cos mi się zdaje, że spokojnie dobijemy do 80, bo lista jakoś się rozrosła.... ![]() Jezeli urządzacie wesele bez poprawin, to moim zdaniem spokojnie możecie załatwić gościom transport do domu...koszty na pewno będą mniejsze, a jak sama widzisz jest ich trochę (właściwie nie liczymy już setkami a tysiącami złotych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
No cóż... ja się za mąż nie wybieram, ale ze swej strony pragnę życzyć wszystkim Pannom i Panom oczywiście też, wszystkiego najlepszego z okazji ślubów zawartych w dniu moich dwudziestych piątych urodzin
![]() ...nawet nie wiedziałam, ze to będzie sobota... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
mam sukienke, tzn zostawić zadatek i wziąc wymiar zostało ale już wiem co i jak... bedzie podobna do załączonek
![]() dzis z rodzicami dogadujemy szczegóły dot. wesela ![]() zespół już jest! bedzie ok ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
W załacznikach jest wudeczka juz przestrojona
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Masz już wymarzoną jakąś konkretna sukienkę? bo ja nie potrafię się zdecydować..jak znajde chwilkę to wkleję zdjęcia tych, które podobaja mi się najbardziej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.