|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
gwiazdki w ocenianiu pazurków pytania GosiDW
Powiedzcie mi dlaczego nie można oceniać zdjęć pazurków ilościa gwiazdek, jeszcze niedawno można było , może coś żle robię , nigdzie nie mogę znależć ostatnio dodawanych zdjęć , czy już tego nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??? ?????????????????????pozd rawiam tych co mi pomogą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
La Moderatoiure
|
Dot.: gwiazdki w ocenianiu pazurków pytania GosiDW
Przenoszę z pazurkowego tutaj. Jeśli źle umieściłam wątek to proszę o przeniesienie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Opisz bliżej gdzie dokładnie wcześniej mogłaś oceniać zdjęcia, a teraz nie możesz. Piszesz może o forum czy o dziale Foto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam jestem tutaj od niedawna i na początku oglądałam zdjęcia paznokci i przy nich można było je oceniać gwiazdkami , moje też były oceniane gdy je wgrałam ,teraz nie mogę tego znależć i to była chyba galeria pazurków , jeżeli coś żle robię to podajcie gdzie mam szukać , pozdrawiam Gosia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wystarczy wejść na wybrany wątek i na górnej belce masz zakładkę "ocena wątku" (pierwsza z prawej strony). |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dzięki ! ale mnie nie chodzi o ocenę wątku tylko o ocenę zdjęć paznokci , kiedyś można na było oglądać zdjęcia paznokci i te zdjęcia pojedyńcze oceniać gwiazdkami tak jak zdjęcia fryzur czy makijażu , nie wiem gdzie szukać tych zdjęć pazurkow , bo w galeri albumy pojedyńczych osób , może trochę żle tłumaczę , ale na początku roku było jakoś inaczej , pozdrawiam i dzięki za odpowiedż
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
chyba domyślam się, że chodzi o galerię użytkowników...
otóż ta galeria została zamknięta, w tej chwili działają tylko albumy fotek przy profilach użytkowników. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedz , ale dlaczego została zamknięta , była bardzo fajna i szybko można było komentować i oglądać, może ta opcja zostanie przywrócona????? bardzo by mnie to cieszyło ,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
![]()
Witam !!! Zlosliwca, jestem uparta i ponawiam pytanie DLACZEGO galeria użytkowników pazurkowych została zamknięta , czy pazurki są gorszym tematem ???przez nie tutaj na forum trafiłam
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Czy Zlosliwiec mi odpowie ?????pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.