|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Padłam ofiarą okropnego oszustwa
Szkoda słów. Tak bardzo kocham swojego psa. Do dzis myslała, ze jest z rodowodem i moge go wystawiać. Po 2 latach kłamstwo wyszło na jaw. Włascicielka hodowli nas oszukała. musze oddać rodowód i nie moge juz należec do zwiążku kynologicznego.nie jestem w stanie teraz opisac całej historii - do oczy cisną mi się łzy, ze na swiecie istnieją tacy ludzie.Ci którzy maja psy z rodowodem zrozumieją, podaje link (jestem pod taka samą nazwą czyli sylwi_2005) http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/...pic.php?t=7676
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Padłam ofiarą okropnego oszustwa
Współczuję Ci bardzo. Pieska będziesz kochać i bez rodowodu, ale z takimi oszustwami trzeba walczyć! Idę poczytać linka.
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
możesz czuć sie oszukana i rozgoryczona to napewno ale Twoj psiak pewnie ma głęboko w poważaniu ten rodowód,kocha Cie i to jest ważne.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To ze moj pies stał sie w ciągu paru chwil kundelkiem nie zmienia faktu, ze nadla go bardzo kochamy i nie zmieni sie nasz stosunek do niego. Chodzi tylko o to, ze runeły w tym wszystkie nasze plany co do jego przyszłości. Teraz nie ma mowy o wystawach czy o planowanej hodowli. W tym tygodniu jedziemy złożyc doniesienie do prokuratury. Nie darujemy tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
acha, strona o podanym adresie nie istnieje
![]() sprawdź linka!
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Sylwi, ten wątek powinno się podpiąc na górze forum i odsyłac tu kazdego, kto chce kupic psa od pseudohodowcy!! Zostałas wstrętnie oszukana przez wredną babe, ktora nie powinna miec nic wspólnego ze zwierzakami!!
Sylwi, dobrze, że ty to wiesz, że rasowy=rodowodowy. szkoda, że przekonałas się o tym w taki sposób. http://www.rodowodowy.xt.pl/ nie wiem, czy prokuratura cos tu pomoże- jej słowo przeciwko waszemu...na przyszłość- [przy zakupie rasowego szczeniaka hodowca musi wydac metryczkę, na podstawie której wyrabia się rodowód |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
u mnie wchodzi bez problemu ale podam go jeszcze raz
http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/...er=asc&start=0 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
teraz otwiera mi się strona go logowania
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Esfira wszystko było sprawdzone, była podpisana umowa, był wydany certyfikat, który był wyrabiany w związku kynologicznym. Mało tego to nasz pies miał wyrobiony juz rodowód a jego rodzeństwo jezdziło po wysawach, otrzymywały uprawnienia. Wszystko bylo legal. Sprawe mamy z góry wygrana,Sprawa jest bardzo skomplikowana. Jedna sprawa juz sie toczy o odszkodowanie dla prawdziwej włascicielki suki która uradziła mojego psa (najkrocej mówiac dziewczyna która sprzedała nam psy miała znajomości w związku kynologicznym i zabrała szczeniaki na badania jako swoje i mówiła, ze pochodza od jej suki). Nastepna sprawe wytoczył jej zwiazek kynologiczny. Teraz kolej na nas włascicieli. Postaram sie aby o tej sprawie było glosno. Teraz zrobie badania genetyczne a jak juz bedzie wszystko udokumentowane pójde z tym do prasy. Nie daruje tego. Cale szczescie nie jestem sama. inni właściciele tez beda chcieli odwetu. Włascicielka hodowli oszukała nie tylko waścicieli psów ale takze wazna instytucje jaką jest związek kynolkogiczny i nikt jej nie odpóści. i z tego co czytam na forum co do którego dałam linka nie tylko ona oszukuje ludzi ale sa tez inni (jej kolezanka, która prowadzi inna hodowle. Chęć zysku jest okropna!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
no ale teraz pewnie ją już ze związku wywalili, co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
sprawa z toku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Silwi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
sylwi, a jaki to jest pies???
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ojć...nieciekawie...
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
do niedawna to byl amstaff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Sylwi, co się dzieje w Twojej sprawie? Napiszesz nam coś?
![]()
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
sledze i czekam jak ta sprawa sie zakonczy
trzymam kciuki ze bedzie oki i SPRAWIEDLIWIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
czytalam ze czesc szczeniakow byla podlozona, chyba tylko badania genetyczne okresla ktore szczeniaki byly podlozone,a ktore faktycznie od tej suki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.