|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zauroczyłem się prostytutką :/
Co o tym myślicie ?? Wiem, że trochę chora sytuacja, ale nie potrzegam ją jako "prostytutkę" a zupełnie inaczej ...
Czekam na wasze opinie. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zauroczyłem się prostytutką :/
łojej.23 lata i juz musisz korzystac z platnych uslug?
ale fakt teraz pelno takich "profesjonalistek" heh.A co mamy sądzic prostytutka tez człowiek |
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jechalem w sumie jakby to brzydko powiedziec "sie wyzyc" a wyszlo zupelnie inaczej, bo mi za***iscie dobrze, jak chyba nigdy wczesniej .. jej pewnie z reszta tez - skoro nie musiala niczego udawac - a to sie da wyczuc ... i ocenic ... jak sie troszke mialo z tym do czynienia .... Co do Twojej odpowiedzi - to ja wiem, że tez czlowiek ... pytanie czy cos z takiego moze byc, czy raczej dac sobie spokoj ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ale co moze byc?rozwiedziesz sie?czy liczysz na darmowe seanse?
co do udawania to jednak mam swoje zdanie i przy nim bede obstawac ![]() poza tym co ma z niej byc?skoro poszedles do niej to akceptujesz taka "prace".Czemu tak jest ze faceci to hipokryci?uwazaja takie kobiety za ludzi gorszej kategorii ale korzystaja z uslug i chwala to sobie? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Quest;3034825] Wiem, że trochę chora sytuacja [/quote]
Dokładnie. Fajnie że przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawe. A jak ją postrzegasz?? Jako koleżankę czy jako kandydatkę na dziewczyne??
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Quest;3034920]No teoretycznie nie musze, mam 23 lata jestem zonaty - niestety w malzenstwie nie tak jak powinno byc, stad moja chec odreagowania - a tamto miejsce uznalem jako najbardziej odpowiednie ... z roznych powodów ..
Jechalem w sumie jakby to brzydko powiedziec "sie wyzyc" a wyszlo zupelnie inaczej, bo mi za***iscie dobrze, jak chyba nigdy wczesniej .. jej pewnie z reszta tez - skoro nie musiala niczego udawac - a to sie da wyczuc ... i ocenic ... jak sie troszke mialo z tym do czynienia .... Co do Twojej odpowiedzi - to ja wiem, że tez czlowiek ... pytanie czy cos z takiego moze byc, czy raczej dac sobie spokoj ?[/QUOTE Też bym polemizowała, jeśli chodzi o to. Oczywiście nie z własnego doświadczenia, ale wydaje mi się, że jest to część jej "zawodu" i po prostu musi to umieć. Poza tym myślę tak jak bess : prostytutka tez człowiek i wszystko zależy od tego, czego szukasz i oczekujesz.
|
|
#7 |
|
Mrs Mrau
|
Byłeś z nią raz?
Pytasz czy z tego coś może być,ale skąd możesz wiedziec jakie uczucia wobec Ciebie żywi ona? Mówiła Ci coś? |
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Po prostu po tym jednym razie - czasami jade tam, nie po to by korzystac z jej uslug a np. wypic piwo, czy drinka i pogadac sobie z nia. A rozmawia sie za***iscie ... wbrew pozora i ogolnej ocenie - one nie wszystkie sa takei glupie czy jak to sie potocznie mowi "puste" jak nam sie wydaje ... Najchetniej odpuscilbym sobie temat - ale w glowie metlik maly, nie daje mi spokoju, i caly czas o niej mysle ... Jest kilka zastanawiajacych rzeczy - np. takie czy to nie ich takze chwyt marketingowy zrobic komus balagan w glowie - aby jak najszczesciej wracal do nich ? |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy mowila cos ? Ano mowila ... w tym sek, inaczej nie byloby problemu .. tylko ze wlasnie problem polega na tym, czy nie mowi to wszystkim itp. Te miejsca maja to do siebie .. ze kazdy moze mowic co chce i co mu sie podoba, a mozliwosc tego zweryfikowania jest nie wielka. Edytowane przez Quest Czas edycji: 2006-11-07 o 12:45 Powód: Literówka |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie i chocby naciagac facetow na to zeby kupowali alkoholPoza tym mysle ze nie jestes pierwszym facetem ,którego zauroczyla.Ale to wszytsko co tu piszesz musisz powiedziec jej a nie nam.Po takiej szczerej rozmowie bedziesz wiedzial na czym stoisz.
ps .a wszystkie ochy i achy na pewno mowi kazdemu
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
W czym widzisz problem? w tym, ze zdradziłeś i zdradzasz żonę z inną kobietą czy w tym, że zauroczyła Cię prostytutka?
ps. kobieta za pieniądze sprawi, że mężczyzna pomyśli, że to był najlepszy seks jej życia i to jeszcze dzięki niemu ;> o to w tym chyba chodzi. Prostytutka to kobieta. Zauroczenie - normalna rzecz. O co tu pytać? To, ze jesteś zauroczony to żaden problem. Pewnie każdy klient jest. Zdecyduj się na związek - to może być trudniejsze i wątpliwości też będą uzasadnione. Dziwne to jakieś... ![]() Nie chcę nikogo oceniać ani umoralniać, ale chyba pomieszały Ci się priorytety Nie martwi Cię fakt, co zrobić z małżenstwem, że jest inna kobieta tylko fakt, że to prostytutka...Bądz uczciwy wobec żony i rozwiąz to, a problem z profesją obiektu Twoich westchnień zostaw na później.
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
[quote=j_marta31;3034965]
Cytat:
Ale to jest najmniej wazne dla mnie. Postrzegam ja jako ? No wlasnie trudno okreslic - na tym etapie jako kolezanke. I wlasnie nie uwazam, ja za kogos gorszej kategorii ... Nawet na sile gdzies w glowie - probuje sobie tlumaczyc dlaczego to robi itp. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ze niema problemu z wilgotnoscia?to juz jest indywidualna sprawa organizmu.Nie trzeba do tego miec super orgazmow zeby TO wystepowalo.
Powiedz jej co czujesz i zobaczysz co ona na to. |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
i wyobrażasz sobie dalsze zycie z nią mimo jej przeszłosci? nie razi Cię, że miała wielu?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Quest
"No nie zgodzę się niestety, jest kilka rzeczy których nie da się udawać, a i idzie skontrowalać to czy nie stosuje - srodkow to zastepujacych." Sama nie wiem
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
a ile jestes juz po slubie?tak z ciekawosci zapytam
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy zdradzilem zone? Nie odczuwam tego w ten sposob - na tym etapie moje zwiazku - powiem ze "nie" - dlugo czekalem za nim sie na to zdecydowalem .. dlaczego akurat tam ? Moze dzieki 100% dyskrecji ... i pod wplywem chwili. Wiesz, co do tego zebym jej powiedzial co czuje - to wlasnie to moze byc zgubne .. dlatego ze jak bedzie zalezalo jej na zatrzymaniu klienta to przez jakis czas moze mowi wszystko co ja chce uslyszec, albo ja osobiscie wiele rzeczy bede pod wplywem zauroczenia - zle lub inaczej interpretowal. Najchetniej dalbym sobie spokoj .. ale jako ze jestem taka mala osobka publiczna - to w jednym klubie dosc czesto sie widujemy tzn. ja w pracy, ona np. bawic sie czy pozyskac klientow - wtedy zawsze wraca chec pojechania tam itp. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
całkowicie popieram post Taszkin
być może to właśnie zauroczenie sprawia, że interpretujesz pewne sygnały na korzyść tej kobiety? że próbujesz ja przed sobą tłumaczyć? pytanie tylko, czy naprawdę interesuje Cię on jako osoba, a nie jako "odskocznia" od problemów w małżeństwie względnie rekompensata za nie?
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Ile po slubie 3,5 roku - malo wiem, zycie niestety ... i wiem ze tak samo jestem winny tego i jak i druga strona .. i wcale nie zwalam winy na zone ..
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja nie rozumiem o co chodzilo ,zgubilam sie
tak czy siak moze mowic to co chcesz uslyszec.Jest po prostu dobra w tym co robi i tyle. Sama nie wiem co mozna by zrobic w takiej sytuacji,to ona chyba musiala by dawac jakies znaki ze chce czegos wiecej niz tylko to co w "pracy".a to jest pewnie zabronione Masz 23 lata i jestes osoba publiczna??? pracujesz w klubie?Masz dziecko? 3,5 roku jak na 23 lata to baaardzo duzo.Wedlug mnie to powinienes dopiero wchodzic w zycie ,studiowac a nie miec tyle problemow.Matko przenajswietsza.Za szybko to sie wszystko toczy. |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
rozumiem jednak, że kryzys małżeński wywołały problemy w intymnym pożyciu?
skoro zdecydowałeś się na wizytę u prostytutki, to chodziło przecież tylko o seks, czyż nie?
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Taszkin, ale ja juz wiem co z malzenstwem zrobic .. z tym nie mam problemu ...
Chcialem po prostu poznac wasze zdanie na ten temat .... Pytacie czy na zwiazek bym sie zdecydowal ?? Na tym etapie, trudno cokolwiek mowic, ale dluzszym zastanowieniu - mysle ze tak, kto nie ryzykuje ten nie ma ... Napewno poczatki bylyby trudne, ale mysle, ze jesli zobaczylbym ze naprawde z tym skonczyla .. to zaufalbym jej w 100% - na poczatku powtarzam byloby ciezko .. Inny sprawa, czy ona jest wstanie z tym skonczyc? Niby twierdzi ze ma to w planach, chce w przyszlosci zalozyc rodzine itp. Ale ja w to jakos nie wierze ... to jest wlasnie moj najwiekszy problem. |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm jesli lubi sex i nie ma problemu z tym swoim nieszczesnym zawodem to niestety moze tak łatwo nie skonczyc .Nie wiem jakie ma kwalifikacje ale podejrzewam ze nie zarobi w normalnej pracy tyle co tam.A taka chec szybkiego zysku uzaleznia:/
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie chodzilo o seks, jadac tam nie bylem pewien czy skorzytam - po prostu chcialem odragowac, i dlatego nie skorzytalem z mozliwosci jaka daje mi prace w klubie, dostepu do kobiet "nie wszystkich oczywiscie" - ktore jakby nie patrzec, jak widza DJ'a to maja mokro ... a wierzcie mi ze takich okazji i sytuacji jest bardzo duzo. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Ciebie i nią - jest jeden, podstawowy warunek bez którego spełnienia nie ma co nawet myśleć o tym. Musicie oboje wyjść POZA to środowisko. Musicie oboje zgodzić się z tym, że coś się musi zmienić. Wyjść z tego klubu, spotkać się w innej sytuacji, okolicznościach. Tam zobaczyć się w innym świetle, porozmawiać o tym. Miejcie oboje wolny wieczór, niech ona nie będzie w pracy...ani Ty. To pierwszy krok. To w czym tkwicie nie jest dobrym "miejscem" nawet na zaczęcie rozmowy o wspólnych wakacjach, co dopiero o życiu.
|
|
|
#26 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Po prostu - "burdel" mam w glowie, i trzeba to poukladac .. Nie wiem moze przestac tam jezdzic - pozostac tylko w kontakcie telefonicznym itp. Ewentualnie wyslac jakis bukiet - tak dla sprawdzenia reakcji .. ? w koncu kwiaty tyle nie kosztuja - co przebywaniem tam .. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie zrob tak zeby to ona za toba zatesknila,wyszla z inicjatywa spotkania na neutralnym gruncie.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Quest, a czy to jest twoja pierwsza kobieta po żonie?
Nie masz pojęcia, jak kobiety potrafią manipulować mężczyzną, jeśli tylko chcą. Wbrew pozorom to bardzo łatwe, o ile dziewczyna nie ma skrupułów i odrobiny ludzkich uczuć. Nie daj sie nabrać na tanie sztuczki. I po pierwsze: rozwiąż sprawę z żoną, dopiero się zauraczaj ![]() Nigdy odwrotnie, bo to ty oberwiesz najbardziej. |
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
hmm, a że tak spytam, od dawna się z nią spotykasz? naprawdę chcesz poświęcić dla niej małżeństwo?
odnoszę wrażenie, że wszystko dzieje się w Twoim życiu trochę za szybko. ślub w tak młodym wieku, w wieku 23 lat rozwód....
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Quest, jeśłi chcesz by traktowała Cię inaczej, niż wszystkich klientów - nie przychodź do niej do pracy.
Co z tego, ze jej mówisz, że widzisz w niej kogoś więcej, skoro potem przychodzisz i płacisz za usługę jak wszyscy? Jakie podstawy dajesz jej do tego by to ona spojrzała na Ciebie inaczej?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)