|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pasta Machine
wiecie gdzie mozna kupić Pasta Machine takie coś rowałkowania modelinki i innych mas plastycznych. Ile to moze kosztować ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pasta Machine
Przeszukaj watek o fimo, tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi. A to jest po prostu maszynka do makaronu. Zacznij korzystać z wyszukiwarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Wtajemniczenie
|
Tak jak szajajaba napisała - wątek o fimo, tam znajdziesz wszystkie informacje. I wyszukiwarka!
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pff. zwykla maszynka do makaronu, w polsce znana od kilku pokolen. Moja babcia miala ze 2. I ubolewam nad tym, ze miala
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja kupiłam kilka lat temu "u Ruskich" na targu na 7 zł chyba... osobno wałkowanie osobno krojenie na nitki
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja swoją kupilam na Allegro. Wyszukałam przez "szukaj" z hasłem "maszynka do makaronu". Kosztowała około 40 złotych
![]() Edytowane przez radolo Czas edycji: 2006-10-22 o 21:09 Powód: literóweczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.