Czy chlopak ma dobre zamiary?? Pomozcie! - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-10-22, 12:37   #1
Kaska1989
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 67

Czy chlopak ma dobre zamiary?? Pomozcie!

Otoz poznalam pewnego chlopaka 1,5 miesiaca temu. Dokladnie to bylo tak ze poszlysmy z kumpela na disco. Ona zaczela tanczyc z pewnym chlopakiem, ktory jak sie okazalo byl kolega pana X. Kumpela tanczyla z kolega, po czym wymienili sie numerami. Ja w tym czasie raczej wiecej siedzialam. Byla z nami jeszcze jedna kolezanka. O tym ze P. poznala tego chlopaka dowiedzialam sie dopiero potem bo nie widzialam jak oni tanczyli. Nastepnego dnia ten chlopak napisal jej smsa czy spotkaja sie ale w czworke, ona wezmie kolezanke a on kolege. No i w nastepna sobote spotkalismy sie w 4. Ja pierwszy raz widzialam na oczy tych facetow. Jak sie okazalo ten drugi przez cala impreze mnie obserwowal i bardzo mu sie spodobalam. BARDZO. Za 2 dni znowu do nas przyjechali. A potem nastala cisza. 2tygodniowa po czym zadzwonil telefon o 24 w nocy. To byl G. Nie poznalam go. Mowil ze stracil swoj telefon i ze wyjechal do Poznania bo dostal nagle super oferte pracy, przez cale 2 tygodnie probowal zdobyc moj numer i w koncu mu sie udalo bo chcialby bardzo porozmawiac o NAS. Bardzo mu na tym zalezalo. Bylam zdziwiona bardzo, ale zgodzilam sie bo chlopak mi sie rowniez spodobal. Spotkalismy sie i powiedzial mi ze do stycznia przebywa w Poznaniu, ale ma mozliwosc jezdzenia na slask co 2 tygodnie. Zapytal czy chce byc z nim, zeby mial do kogo tutaj przyjezdzac, a w styczniu tutaj wroci do mnie, a jak nie chce to na nowo ulozy sobie zycie tam. Zgodzilam sie i powiedzialam ze bede czekala. Po dwoch tygodniach przyjechal, wyznal mi ze bardzo tesknil itp. Bylo bardzo fajnie. Potem powiedzial ze przyjedzie za 2 dni bo ma kurs na slask, niestety nie przyjechal bo mial problemy w pracy, ta sama sytuacja powtorzyla sie za kolejne 3 dni - tym razem jadac do mnie mial stluczke :| W koncu obiecal mi ze w sobote (wczoraj) na bank przyjedzie. Niestety dostal wezwanie od szefa i nie mogl pojechac - tak mowil. Dodal ze zadzwoni za godzine o 22 co jest grane. Do tej pory nie zadzwonil. A mi jest tak smutno i mam watpliwosci czy jemu rzeczywiscie zalezy
Co byscie zrobily na moim miejscu ?
Kaska1989 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-10-22, 12:44   #2
ilo16na
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 871
Dot.: Czy chlopak ma dobre zamiary?? Pomozcie!

Zdaje mi sie ze on po prostu Cie oklamuje, ciagle mu cos wypada i nie moze przyjechac akurat

Nie dzwoni bo mu nie zalezy najwidoczniej.Zadzwon sama i wypytaj sie jaka jest prawda.

Albo daj sobie z nim spokoj, jest tylu innych wartosciowych facetow.

• "Dopóki walczysz, jeste¶ zwyciêzc±"

ilo16na jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-10-22, 12:47   #3
Kaska1989
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 67

Nie no na poczatku przyjechal 2 razy tak jak obiecal, dzwoni do mnie, tylko w tym tygodniu tak sie jakos ulozylo ze ciagle nie mogl. To po co by sie staral o moj numer jak mogl wtedy sobie dac spokoj? To mnie tylko nurtuje. Mogl zapomniec, ja wtedy tez raczej nie bylam zaangazowana wogole.
Kaska1989 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-10-22, 12:53   #4
ewelinka_111
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 990

albo ch³opak ma jakiego¶ pecha...albo co¶ krêci, trudno oceniæ,ale po prostu je¶li ma w tym styczniu wróciæ, to zaproponuj, ¿e do tej pory mo¿ecie siê spotykaæ,ale na stopie przyjacielskiej,a jak siê okarze ¿e faktycznie mu na serio zale¿y i Tobie te¿ , to w koñcu tak czy siak bêdziecie razem.
nic na si³ê
najlepszym rozwi±zaniem jest te¿ zazwyczaj rozmowa, a nie domy¶lanie siê

Pain is inevitable, suffering is optional.

blog kulinarny
ewelinka_111 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.