|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Pomóżcie rozróżnić
2 dni temu byłam w Douglasie i ma na blotterkach 4 zapachy:
- L Lolita Lempicka - Pure Poison - Black Kenneth Cole - Alien TM oczywiście - gapa ze mnie - nie opisałam ich. Coś ciasteczkowego rozróżniam - stawiam na lolitę ![]() Dalej jest już gorzej... Z tych zupełnie niewiadomych: 1. Kwiatowy - wyraźnie wybija się jaśmin 2. Pachnie delikatniej, kwiatowo-pudrowo, 3. Pachnie mocno, trochę w stylu Gabrieli Sabattini, ciekawy, słodki, wyczuwam lekko tytoniowe nutki To co jest co wg Was? ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie rozróżnić
3 stawiam, 1 lub 2 to poison (bardziej mi 1) , Black... nie znam
![]() Ciastko to Lolita ![]() ale oczywiście subiektywnie, wspomnieniowo ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomóżnie rozróżnić
1 Black Kenneth Cole
2 Pure Poison 3 Allien zaznaczam, ze moge sie mylic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie rozróżnić
Oczywiście, że ciasteczko to Lolitka.
![]() Kwiatowy z wyraźnie wybijającym sie jaśminem to może być Pure Poison, chociaż na mojej skórze ten zapach odpowiada Twojemu opisowi nr 2 i dlatego wydaje mi się, że jednak nr 1 to będzie dużo bardziej jaśminowy i mocniejszy Alien (na moim nadgarstku aromat jasminu był wprost porażający). Black - kwiatowy, z nutką pudrową i ziołami, czyli 2/3 tylko, że Black z kolei nie jest mocny... a Poison, który jest bardziej intensywny nie ma tytoniowych nutek...
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2006-10-22 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ciasteczkowa na pewno jest Lolita.
1 Alien - alien jest bardzo mocno jasminowy wrecz obezwładniajaco doduszajaco jasminowy 2. Black - wbrew pozorom i "ciemnej" nazwie oraz zapowiedziom ze zapach cmentarny jest on kwiatowy i dość łagodny 3. "trucizna" - jest to bardzo intensywny i wibrujacy zapach, pudrowy ale nie typu sabatini i kompletnie bez dymu. pozycje 2 i 3 mozesz zamienic miejscami jezeli tem Black był meski bo meski jest włąsnie pudrowy, i tytoniowy.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tak, 1 to na pewno Alien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem:
1 - pure poison (jest jasmin w skladzie) 2 - K. Cole - delikatny kwiatowy, taki jakby wilgotny ![]() 3. Alien, czesto porownywano go do Gabrieli granatowej Lolite na pewno rozroznilas ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.