|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak dać mu sygnał...?
Mam problem... niektórym może się wydać śmieszny, ale dla mnie jest on poważny... A mianowicie mam pewnego kumpla, z którym często się spotykam (zwykle jest jeszcze ktoś oprócz nas) i on mi się cholernie podoba (chociaż wcale nie chcę żeby tak było!)... Ale On chyba nie patrzy na mnie w "taki" sposób... Często się przekomarzamy, popychamy i wogóle zachowujemy jak kumple...
![]() ![]() Ahh i jeszcze jeden problem... On jest rok młodszy... Jak sądzicie czy to duża przeszkoda? Dziękuję za wszystkie rady!!! Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak dać mu sygnał...?
rok to chyba nie duza roznica... owszem, faceci dorsataj pozniej niz my, kobiety
![]() jak dam mu sygnal?? hmm ciezko powiedziec, bo to zalezy jakie macie blizesze stosunki, jaki on jest... moze jakis sms dajacy do myslenia? moze przyjacielski pocalunek?? moze wybierzcie sie do kina, na basen.... nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niestety ja jestem raczej nieśmiała i wstydzę się zrobić pierwszy krok... Nie wiem jak mam się w szkole zachowywać... Czy starać się żeby często mnie widział, uśmiechać do Niego, zagadać.... Czy raczej nie pojawiać mu się często na widoku, nie zaczepiać... Już sama nie wiem...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
najlepsza bylaby jakas wspolna impreza
![]() wiesz, poza szkola, zrelaksowana, odstawiona na wielki dzwon ![]() łatwiej byloby Ci dac mu do myslenia. zwlaszcza, ze juz po 1 kieliszku jezyk sie rozwiazuje ![]() no niestety, czasem sie okazuje, ze on cie lubi i w ogole, ale zabraknie czegos, by chcial ta znajomosc "poglebiac" na cos takiego tez trzeba byc przygotowanym ja generalnie wychodze z zalozenia jak w piosence: poczekam, popatrze, i wtedy wreszcie sam wlacze sie do akcji ( werjsa 2 - nie cofne kijem Wisly) ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się, że rok różnicy to nie jest problem.
Ale z kumplem to nigdy nic nie wiadomo, zawsze może być tak, że on Cie uwielbia, ale jako kumpele i koniec. Więc wszystko co zrobisz musi być na tyle hmm.. subtelne, żebyś mogła się z tego jaoś wykręcić żartem - jakby coś nie poszło Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Rok to nie problem
![]() Wierzę, że cos wymyślisz żeby zwrócić na siebie jego uwagę ![]() ![]() A myslę, że niedługo los da sposobność do ujawnienia swoich uczuć.... No pomysł imprezowy popieram, ale także jakieś bardziej osobiste żarciki, rozmowy... Spotkania sam na sam początkowo w charakterze przyjaciół moga przerodzić się w coś więcej.... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Powiedz że masz coś do przestawienia w domu- jakiś mebel, chcesz sobie kupić kieckę- wyprawa na zakupy, komputer ci nie działa, wybrać perfumy dla ojca, dziadka lub siebie.
Jak go zaprosisz ale lajtowo, to nie będzie takie oficjalne jak na randkę czy do kina. Ja np. nie lubię jak mnie dziewczyny podrywają, czy proponują od razu randkę. Takim neutralnym sposobem jest poproszenie o pomoc. I to w moim przypadku się sprawdzało- szedłem jak ciele ![]() A na spotkaniu macie dużo możliwości aby zadziałać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam kochani!
![]() Jednak chyba nic z tego nie będzie... Jestem pewna, że On się mną nie interesuje... Ja jestem taka obleśna i głupia, że wątpię, żebym Mu się chociaż troszkę podobała...... ;( Mam doła... I chciałabym się od Niego odzwyczaić...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.