|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: malutki kramik
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;3065588]
2. RHEA- próbka mineralnego korektoru "medium concealer". Uzyta raz w maleńkiej ilosci (zle dobrany kolor) 3. RHEA- próbka mineralnego korektoru "green concealer". Raz uzyta w maleńkiej ilości 7. SEPHORA- piiink, błyszczyk kokosowy, ciemniejszy róz z drobinkami, transparentny. 9 ml, zostało ok 6 ml REZERWACJA [/quote] hej zerknij czy u mnie cos znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156492 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za BONNE BELL- smackers truskawkowy, raz użyty, 2,8 ml, aplikator.i AVON- bezbarwny błyszczyk do ust "Extreme gloss glazewear", użyty 4 razy- prawie calutki, 8ml, data ważn.03.01.2009
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;3065825]Maggie-79- podoba mi się 40% balsamu Miss Milkie
![]() oj, jego za probki i blyszczyk wolalabym raczej nie wymieniac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Przyjaciółka KWC
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;3065588]18. ORIFLAME- sypki cień do powiek, z błyszczącymi drobinkami, seria "Giordani gold", nowy, z kartonikiem, 1,7g, kolor "Opal",data ważn. 12.2008
21. REVLON- emulsja "Skinlights", odcien "warm light". Zostało mniej niż połowa (w dzień spróbuję to ocenić). [/quote] Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Paula1990- zapytam mamy, czy byłaby chętna na połowę balsamu do ust Oriflame. A co Cie u mnie interesuje?
Ania202- interesują mnie rękawiczki Orsay. A Tobie co się u mnie spodobało? W razie czego zajrzyjcie jeszcze na wątek z ubraniami ![]() Iceflower- niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Może z ciuszków coś wybierzesz?Podoba mi się samoopalacz Tan
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() 14. YVES ROCHER- pojedynczy cień do powiek "Luminelle", kolor kawa z mlekiem, leciutko połyskujący, dość twardy. Z niedawnej wymiany, stopien zuzycia ok 5%. Na zdjęciu wyszedł duuuzo ciemniej! Dorzucę gratis, gdyż jest z wymiany i dość twardawy, a na opakowaniu nie ma daty ważności... 18. ORIFLAME- sypki cień do powiek, z błyszczącymi drobinkami, seria "Giordani gold", nowy, z kartonikiem, 1,7g, kolor "Opal",data ważn. 12.2008 21. REVLON- emulsja "Skinlights", odcien "warm light". Zostało mniej niż połowa (w dzień spróbuję to ocenić). 23. BONNE BELL- smackers truskawkowy, raz użyty, 2,8 ml, aplikator. zapraszam do odp w moim wątku ![]() pozdrowienia! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
może zainteresuje cię coś u mnie?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za:
4. PUPA- biały pyłek z podwójnych cieni do powiek, z błyszczącymi drobinkami. Użyty 3-4 razy 14. YVES ROCHER- pojedynczy cień do powiek "Luminelle", kolor kawa z mlekiem, leciutko połyskujący, dość twardy. Z niedawnej wymiany, stopien zuzycia ok 5%. Na zdjęciu wyszedł duuuzo ciemniej! Dorzucę gratis, gdyż jest z wymiany i dość twardawy, a na opakowaniu nie ma daty ważności... 16. MAYBELLINE- lakier do paznokci "express finish",10 ml. Z wymiany, kolor to żywy róz, na paznokciu nie wychodzi jednak tak "agresywnie", tylko tak cukierkowo-delikatnie. Ja jedynie wypróbowałam na paznokciu kolor. Data ważn. 03.2008 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.