twarz a w³osy - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-10-27, 17:14   #1
szkielet_ka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18
Talking

twarz a w³osy

w³a¶nie moja twarz jest d³uuuuuuga czy tam chuda jak kto woli mam wysokie czo³o i chcia³am je czyms zakryæ ale grzywki mieæ podobno nie moge <choæ chce> -tak twierdzi moja fryzjerka <mam mocno krecone w³osy> jak± fryzure mi proponujecie ?? zeby j± zmniejszyæ albo podajcie namiary na fryzjerke która ³askawie zechce mi grzywkê obci±æ bo jak na razie to wszystkie odmawiaj± z góry dzieki
szkielet_ka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-11-01, 18:22   #2
cloche
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 379
Dot.: twarz a w³osy

ja sobie sama grzywke zrobilam przed godzina... troche to trwalo, bo jestem strasznie precyzyjna, ale jak sie ma profesjonalne nozyczki i nie tnie sie od razu za duzo, to efekt moze byc niezly samemu ciac grzywke wcale nie jest takie glupie - w ten sposob nie trzeba latac do fryzjera jak tylko grzywa zaczyna wchodzic do oczu (moja zakrywa brwi wiec dlugo nie trzeba bedzie czekac...)

co bys musiala robic jednak to prostowanie. ale uwazam ze loczki i prosta grzywka niektorym bardzo pasuja
cloche jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.