|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Początkująca konsultantka...
Nio właśnie...
Zapisałam się jako konsultantka... Miałam zamiar zamawiać tylko dla siebie po niższych cenach, tzn. z tą 15% zniżką. Ale ponieważ za paczkę z zamówieniem poniżej 150 zł płaci się 10 zł, to pojawia się tu moje pytanie: nie mam tyle ludzi, żeby składali u mnie zamówienia z każdego katalogu i po prostu nie zawsze bede mieć zamówienie powyżej tej sumy (na razie zamawiałam tylko raz). Wiem, że niektóre z Was mają zamówienia powyżej 1500 złotych,aloe ja chyba się do tego nei nadaję. nie umiem podejść do koleżanki i wcisnąć jej kataogu:P (hm...nie mówię tutaj broń Boże o tym, że te z Was, które mają takie ogromniaste zamówienia "wziskają na siłę" katalogi ![]() nie pomyślcie tak, miałam na myśli to, że te Dziewczyny, które mają takie zamówienia, na pewno mają zlecenia od przyjaciółek, koleżanek... a ja mam tylko swoje, albo jeszcze od rodzinki. i mam pytanie: jak Wy "oferujecie" znajomym swoje zamówienia? bede wdzięczna za każde rady ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Początkująca konsultantka...
to może rób zakupy w COK-u? wtedy nie płacisz za małe zamówienie
![]() ja normalnie się pytam koleżanki, czy chce przejrzeć katalog ![]() ![]() zamówień dużych nie mam, bardziej mi chodziło o upust na kosmetyki dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Sunprice ma racje. A co do zamówień pokaż katalog w szkole/pracy i zaproponuj np. 10% upust-klientki na pewno się znajdą. Ja zamawiam dla rodziny i przyjaciółki ale katalog krąży też po innych znajomych którzy wiedząc że dostaną upust chętnie coś biorą. Wprawdziee wtedy nie zarobisz ale ja na to nie narzekam-dzięki temu ja sama mam taniej kosmetyki. Naprawdę nie jest trudno uzbierać zamówionko-ja nie zeszłam nigdy poniżej 500zł a zamawiają ode mnie tylko znajome osoby, których jestem pewna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedz
![]() Oczywiście wątek o katalogach regularnie odwiedzam ![]() jeszcze małe pytanko: czyli jak mam zebrane "zamówienie" to mogę sobie iść do tego sklepu w biurze Avonu (ja jestem z Łodzi) i tam kupić wszystko co potrzebuje? i wtedy nie płacę za nic dodatkowo i też mam te 15% zniżki? Dzięki za rady, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ale fajnie <jupi> nie wiedziałam, pewnie jak zwykle w swoim roztrzepaniu nie zapamiętałam wszystkiego, co mi mówiła ta babka, co mnie do Avonu wpisała
![]() Dzięki za info ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
jak to dobrze, że Was mam
![]() Pewnie nie raz jeszcze bede "musiała" się do Was zwrócić o pomoc ![]() Dobrze, że mam kogo spytać ![]() Pozdrowionka ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
te katalogi też obejrzałam
![]() Musiałam zrobić rozeznanie co kiedy kupić ![]() Jeszcze tylko nie za bardzo łapię, dlaczego ja jeszcze nie miałam terminy drugiego zamówienia z 12, a niektóre z Was już są "po"...ale dojdę do tego, jak uważniej przeczytam Wasze wypowiedzi ![]() już czuję, że wpadłam w to, coraz więcej kaski pójdzie na kosmetyki. no cóż, najwyżej pójdę z torbami ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
a jaki masz dzień wysyłkowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy o to chodzi,ale mam wpisane: dzień wysyłkowy I... albo J.... nie pamiętam.
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem że już się zalogowałaś na stronkę avonu skoro mówisz o terminie zamówień?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hm....nio to teraz wykażę się pewnie totalną niewiedzą.... bo ja przez neta nie robiłam zamówienia. jak przyszła do mnie poprzednia paczka, to tam dostałam też formularz do zamówienia , i było tam napisane, że jeden termin mam gdzieś w październiku, a drugi chyba w pierwszym tygodniu listopada. czy można zamawiać jakoś inaczej niż przez neta? hm....chyba totalna ignorantka ze mnie
![]() a na stronkę się zalogowałam, ale niedawno, tak żeby popatrzeć co tam się dzieje ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.