| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-12-13, 22:05 | #1 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | cięcia dla wlosow poldlugich [zeby fryzjerka nie zrobila niewiadomoczego...]

Wybieram sie niedlugo do fryzjera i chce w koncu odmienic sposob sciecia.Do tej pory mialam jakby zrobione dwie warstwy wlosow [jedna krotsza ,druga dluzsza pod spodem] + z przodu są scięte schodkowo,najkrotsza przy policzkach.Z tylu są prawie jak pod linijke,tylko postrzepione lekko. Teraz moja prosba....prosilabym o załączenie fotek z roznymi scięciami do wlosow półdługich,najlepiej zeby bylo dobrze widac i z tyłu też zebym mogla pokazac taką fotke dla fryzjerki Jak mi pomozecie to potem pochwale sie efektem czy wyszlo cos podobnego z fotki hihi     
				__________________  "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."   https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam  !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! | 
|     |   | 
|  2006-12-14, 15:30 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Dot.: cięcia dla wlosow poldlugich [zeby fryzjerka nie zrobila niewiadomoczego...]

moze znajda sie jednak jakies fotki zeby bylo widac tyl glowy?   Najlepiej wlasnie takie fotki zrobione od tylu 
				__________________  "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."   https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam  !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.