|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Framboise YR- malinowa, Sensi
Kochane mam na wymiankę:
*malinowa wodę YR. Zostało ze 100ml jakiaś połowa. Chętnie na coś wymienię, jakąś inną wodę. Mogą byc także próbeczki różnorakich perfumek.-zarezerwowane dla Ennki *Sensi G. Armani, oryginalna z kartonikiem, niestety bez folii. Z 50ml zostało ok 2/3 . Wymienię Sensi na jakis górnopółkowy zapach o podobnej pojemności. Np. Wish, Lolita Lempicka edp, Armani Code, Alien- było by bosko!!! Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2006-11-14 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Framboise YR- MALINOWA
może znalazłabyś coś u mnie za wodę malinową?
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Słonce mam aque alegorie..moze zainteresuje Cie ten zapach??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witaj jestem chętna na wodę malinową zobacz do mojego watku link w podpisie tam jest napisane co mam z kosmetyków odp u mnie pa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
SENSI G.Armani
Wymienie na perfumki w podobnej cenie, tylko górnopółkowe i w podobnej pojemności. Z 50 ml zuzyłam ok 1/3, więć zostało mysle ok 30ml.
Szukam: Alien Wish Code "L" H.Poison Addict itp najchętnie perfumki z jaśminem i wanilią, ale jestem tez otwarta na inne propozycje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SENSI G.Armani
Zuziuniu a może za wodę malinową chciałabyś 100 ml wody zapachowej YR Thaiti de Monoi.
OK ![]() ![]() Dopisz się do wątku i wysyłamy! Adresy na PW ![]()
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2006-11-14 o 21:32 Powód: PW z adresami już poszły |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.