|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder Equalizer Na Wymianę
mam na wymianę podkład estee lauder equalizer Smart Makeup z SPF 10. kolor: fresco 01. pojemność: 30 ml. zgrabne opakowanie.
podkład jest nowy, zakupiony w sephorze. niestety nie mam już kartonika, bo go wyrzuciłam po zakupie. użyłam go jedynie 2 razy. podkład przyjemnie pachnie i miło się nakłada. podkład jest do cery mieszanej. tam gdzie ma nawilżać to nawilża a gdzie matowić (np. strefa T) to matuje. żal mi go oddawać, bo go polubiłam "od pierwszego dotyku". lecz niestety okazało się, że jest dla mnie za jasny. z chęcią zamienię się na coś o podobnej cenie.. najbardziej by mnie interesował jakiś podkład, puder.. ale niekoniecznie. jak ktoś będzie zainteresowany to napiszcie a przejżę ![]() narazie nie mam zdjęcia ponieważ nie mam aparatu cyfrowego. postaram się jak najszybciej od kogoś pożyczyć i umieścić tutaj zdjęcie owego podkładu. czekam na propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Estee Lauder Equalizer Na Wymianę
Witaj , ja bardzo chetnie przygarnelabym podkładzik, moze cos ci sie u mnie spodoba
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153499 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.