|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyczne perełki, które musisz miec!
Drogie Wizażanki, chciałabym założyć wątek o wszelakich produktach kosmetycznych, które zdecydowanie wywyzszają się pod względem jakosci sposród innych albo tez cechuja się dobrą jakoscią przy niskiej cenie. Muszą te tez byc produkty, które większosc z nas zachwala a, nie pojedyńcze opinie na temat jakiegos specyfiku. Mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi
![]() ![]() ![]() za perełki uważam tusz do rzęs Volum Express Curved Brush Maybelline i Dermacol stosowany jako korektor ![]() Teraz wasze typy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyczne perełki, które musisz miec!
Cytat:
Był juz taki temat,na plotkowym nawet, były dobre tanie kosmetyki(nie pamietam dokładnie tematu watku ale zamiar wątku dokładnie taki sam jak twoj). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
OO! zdecydowanie tusz Maybelline - VOLUM EXPRESS turbo boost! Jak dla mnie rewelacja! To jest jedyny tusz który mi odpowiada pod każdym względem! I to za taką cenę właściwie śmieszną! Bo 13 zł! Miałam już tusze duzo droższe . np. Lancome czy Helena Rubenstein. Owszem sa dobre ale za cenę jednego tuszu tych firm mam 10 rewelacyjnych volum express... Dla mnie rewelacja . Oprócz tego firma vipera .. niedawno zaistniała na rynku a ja mama juz jej mase kosmetyków. Np. korektory czy pudry sypkie.. Jestem bardzo zadowolona i to za taką cenę
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kofaniutka- czy przeczytałas o co chodzi w watku? Bo ja miałam wrażenie, że poprzestałas na tytule... To ma byc zbiór perełek kosmetycznych a nie zbiór kosmetyków które Tobie wydają się świetne. Tusz Volum Express Turbo Boost na KWC ma kiepskie recenzje, więc nie spełnia kryteriów wątku. Chcę tu, razem z innymi Wizażankami, zebrac listę produktów, które są naprawde dobre, że mało kogo mogą rozczarować. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Troche bezsensowna jest intencja tego watku,jezeli ktos bedzie chciał taką perełke znalezc to wystarczy KWC(które jest nawet lepsze,pod tym wzgędem,iz wszystkie kosmetyki są usystematyzowane),mamy polecac to co jest wysoko ocenione w kwc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam przewertowanie archiwum i ewentualnie podbijanie tamtego wątku. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.