|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
pomóżcie wydać 200 zł :D i ubrać się fajnie na 2 imprezki :):)
Hej Dziewczyny
![]() znów zgłaszam się z prośbą- tym razem nietypową ![]() Otóż jutro i w sobotę szykują mi się 2 imprezy ze znajomymi z liceum (jutro 20tka kolegi <domóweczka>, w sobotę spotkanie na PtyśParty (nasza mała tradycja ![]() wczoraj, sprzątając znalazłam 200 zł ![]() ![]() może macie jakieś pomysły co mogabym kupić, jak się ubrać (ale nie przebrać) żeby było modnie, wygodnie, adekwatnie do sytuacji ![]() fotki są w wątku z metamorfozą moją: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146215 imprezki już lada moment więc proszęęęęęę... pomocy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomóżcie wydać 200 zł :D i ubrać się fajnie na 2 imprezki :):)
bardzo ładna z Ciebie dziewczyna i fryzurka super
![]() ![]() możliwości jest sporo wystarczy przejzec wizaż! powodzenia ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej postaram Ci się pomoc
a wiec ciuszki ktore wklejam teraz pochodza z trolla pewnie masz u siebie ten sklep wiec nie bedzie problemu oto moje propozycje ![]() Proponuje załozyc bluzeczke na ramiaczka w delikatnym odcieniu na bluzeczke z długim rekawem ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
zestawn nr 2
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: pomóżcie wydać 200 zł :D i ubrać się fajnie na 2 imprezki :):)
hm no tak ta kasa to mi jakoś z nieba spadła, w ogóle o niej zapomniałam.. i plump jest
![]() dzięki za rady i zestawiki ![]() a w ogóle to byłam dziś w trollu na zwiadach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.