![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne
WYMIENIONE
weronika18 maska do włosów Biotherm HAIR re.source - opakowanie 200 ml, zostało ok. 60%, pachnie cytrusami, sylwia_gda 400 ml (takie mam wolne opakowanie) szamponu Sensi Balance maseczka nawilżająca Lumene - ubytek może 15%, pilnie oddam, bo data wazności do 11.2006 Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2016-06-20 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: ~~~~~~ MNÓSTWO KOSMETYKÓW,wszystkie półki, serdecznie zapraszam :)
znajdziesz coś za:
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
sunprice niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
nie chce mi sie czekac na odpowiedz w tamtym watku wiec moge sie wymienic z toba za sweet balma i paletke HR na: 2 lakiery inglota, puder trzykolorowy sephory, mleczko bielendy, balsam oceanica, piling body shop i waterlove. czekam na twoj adres na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie plasma gel
mam np Sleek Wonder strong control Welli - fluid do wygladzania wlosow (uzyty raz, wogole nie widac zuzycia, otwarty tydzien temy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam: APC sypki cień do powiek nr 21 - waniliowy beż - nowy, nieużywany (dostałam jako gratis, a mam już taki sam) Jil Jordan, odżywka do skórek i paznokci w formie olejku, pojemność ½ fl. Oz. (całkiem spora, jak znajdę przelicznik, to podam ile to ml) – mam ją z wymiany, jest z USA, zużycie 20% (dla zainteresowanych mogę podać skład, przyznam, że bogaty jest a i sama buteleczka też fajna, bo taka jak w błyszczykach z „patyczkiem” do aplikacji olejku) Oriflame, zestaw o zapachu zielonej herbaty - 2 świeczki w kształcie kamieni, podstawka pod kadzidełka, 25 kadzidełek, wszystko zapakowane w ładne pudełeczko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, kadzidełek jest 35, ale myślę, że to Ci nie powinno przeszkadzać ![]() No chyba, że jeszcze coś u mnie widzisz, bo mnie się u Ciebie jeszcze parę rzeczy podoba, ale wymieniłam tylko ten puderek na początku, bo na nim zależy mi najbardziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, czy inaczej jestem chętna na przygarnięcie tych rzeczy od Ciebie, ewentualnie mogę zrezygnować z Oriflame, bardziej zależałoby mi na kosmetykach jak tylko się coś wyjaśni, dam Ci zaraz znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przewertowałam Twój wątek po raz kolejny i dojrzałam jeszcze takie cudo, które w sumie wolałabym nawet bardziej niż kosmetyki Spa, Bielende czy Inglot: Schwarzkopf Bonacure odzywka nawilżająca dwufazowa w sprayu - ubytek ok. 25 % bodajże z 200 ml Ewentualnie - któryś z zestawów Dermedic Cellu i Lipido - ZeroFrizz serum wygładzająco-nawilżające, zostało ok. 60 % ze 100 ml - o ile nadaje się do kręconych włosów (podkreślam skręt, nie prostuję), chyba, że jeszcze coś się nadaje. Może jeszcze - maseczka oczysczająca Freeman z avocado i owsianką, zostało 25% ze 150 g Ogólnie dużo tego masz i coś tam zawsze mogę wybrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
MagJa
Zero Frizz juz nie mam, zapomniałam wykreslić, Bonacure ma ubytek ok.15 % - a nie 25 jak wczesniej napisałam, własnie to sprawdzałam, bo nie byłam pewna odpowiedź dam Ci, jak tylko ostatecznie dogadam się z patii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
za produkty do włosów wolałabym również coś z tej kategorii albo cos z mojej listy, nie chce się ich pozbywac za wszelka cenę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
bylabym chetna na birmane i L'instant, moge za to oddac AA Ylang&Vanilie Guerlaina 40ml/75
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
groszku, dziekuje za pamięć, ale po głębokim zastanowieniu, jednak się na AA nie zdecyduję, mam teraz inne priorytety i wolałabym zapachy wymienić nawet na nie
przy okazji zapraszam, znowu mam stały dostęp do sieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej Mad
![]() MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 40%
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.