|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Mloda mama szuka pomocy!!!
Witam,
Drodzy wszyscy z forum, jestem mloda mama.. przez cala ciaze nie tykalam moich wlosow, pozniej, po porodzie jednak je scielam.. Teraz moja coreczka ma juz 11 miesiecy za chwile, sliczna taka a ja.. wlosy kolor jakis nie taki, obciecie to kolejna porazka.. nie czuje sie jakos.. Przed ciaza farbowalam sie co 3 miesiace i jakos obciecie nie sprawialo mi problemu, jednak teraz.. chcialabym cos zmienic.. zrobic jakis fajny kolorek i obciac fajnie.. dodam moze, ze nie mam przekonania do prostownicy.. moze dlatego, ze moje wloski sa cienkie.. no nie wiem.. Ogolnie prosze o pomoc!!!! Doradzcie mi cos fajowego, no i moze jakas propozycja makijazu.. PROSZE!!! Dorzucam kilka fotek, aby bylo latwiej.. Pozdrawiam.. Edytowane przez mandp13 Czas edycji: 2010-04-23 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Mloda mama szuka pomocy!!!
Cytat:
niestety na zdjęciach za dobrze nie widać, ale skoro piszesz, że masz cienkie włosy polecam klasycznego boba, z tymże włosy dłuższe z przodu, krótsze z tyłu, lekko wygolone na karku. przez jakiś czas taką właśnie fryzurkę miała victoria beckham. nie musisz do niej używać prostownicy, wystarczy suszenie na okrągłej szczotce. i już po kilku minutach możesz się cieszyć fajną fryzurką. do tego fajny kolorek w kolorze czekolady mlecznej (spójrz na katie holmes) i samopoczucie poprawia się o 180 stopni. teraz makijaż: lekki podkład lub krem koloryzujący, do tego delikatny puder. ja akurat używam pudru z sephory mineralnego i jestem strasznie zadowolona. poza tym mają je w kilku odcieniach więc pewnie dobierzesz jakiś odpowiedni dla swojej cery. do tego puder brązujący na policzki, oczy i w okolicy żuchwy, a na oczy dodatkowo troszkę ciemniejszy cień, żeby jednak coś na tym oku było. ja lubię od czasu do czasu zrobić kreski eyelinerem, chociaż z braku czasu częściej robię je kredkami. no i oczywiście tusz: ma być dużo i długo. pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich, zastanawiam sie jak zmienic swoj wzglad.. jestem mloda mama 11 miesiecznej Ksiezniczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie ukrywam, że zdjęcia newiele pokazują
![]() ![]() ![]() ![]() zapomniałam o załącznikach ![]()
![]() bynajmniej - wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z partykułą nie) Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-04-23 o 20:28 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Idealny by był jakiś ciepły brąz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja bym zaproponowała bardzo krótkie cięcie.
Po pierwsze dlatego, że jako młoda mama nie masz pewnie czasu na godzinne stanie przed lustrem, a każda kobieta chce dobrze wyglądać ![]() Po drugie taka fryzurka nadałaby Ci charakteru i chyba pasuje do Twojego owalu twazy. Pozwoliłam sobie zrobić 'przymiarki' jakbyś w takiej fryzurze wyglądała i wklejam też przykładowe. Myślę, że fajnie wyglądałabyś w tyle ściętym 'na chłopaka', a przód wystrzępiony, boki koniecznie muszą być krótkie. Przy długich mogłyby smetnie opadać. Minusem takiego ścięcia jest niewątpliwie to, że musiałabyś je odświeżać co jakiś miesiąc. A co do koloru to może jakiś brąz? Spokojnie możesz zrobić szampnem do 24 myć. Potem stosować odżywki do włosów brązowych, które nadadzą zdrowy błysk włosom i będą sprawiały wrażenie wielotonowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
nie no nie bede zdradzac..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
no to nowa ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
Sliczna zmiana,ja bym jescze zwiekszyla objetosc wlosom
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zmiana na duży plus!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.