|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienie Nowy tusz Estee Lauder i nowa pomadke ESTEE LAUDER !!!
Watek nieaktualny wszystko polecialo do Dorota-Coco
![]() witam! ![]() Wymienie: -nowy tusz do rzes Estee Lauder MagnaScopic (z wymianki) oraz -nowa szminke Estee Lauder All Day nr 85 Rosa Rosa!! -Perfumy Hugo Boss Dep Red pozostalo ok 1/4 z 50 ml -woda toaletowa Eau De Masumi troszke mniej niz polowa z 50 ml -puder brazujacy Terra Del Sol z Douglasa zakupiony w niemczech.Raz uzyty i lezal w szafce poniewaz ja nie moge go uzywac !Naprawde bardzo fajnie wyglada na twarzy! -puder w kulkach Calypso Shine Powder Pearls Manhattan.Kupione rowniez w niemczech z limitowanej edycji.Raz uzyte ![]() Dokladam -paleta cieni estee lauder -brazowa szminka estee lauder Probki! -Vichy Flexilift Teint nude 25 1,5 ml -Podklad Nivea Velvet Mat 04 natural beige 1ml (niedostepny w polsce -Podklad nivea Beauty Protect natural beige 1ml (niedostepny w polsce -Podklad Helena Rubinstein Color Clone 23 biscuit 1ml -Podklad Loreal Indefectible honey 1ml -avon T-Balance fundation honey 3ml -Dax Contur magic 2ml Poszukuje przedewszystkim Perfum!!!Jestem w stanie oddac wszystko co mam w watku kosmetycznym.Na wymiane mam rowniez ciuszki!!! inne propozycje rowniez rozwaze ![]() Edytowane przez ewelinkka20 Czas edycji: 2006-11-20 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienie Nowy tusz Estee Lauder i nowa pomadke ESTEE LAUDER !!!
Hej. Może znajdziesz coś u mnie za deep red?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Z pomadek mogę oddać Estee Lauder Pure Color Long Lasting Lipstick - 61 Pink Parfait. Granatowe opakowanie. Ubytek max. 5%. To jest mój ulubiony różowy odcień, ale ostatnio nie używam w ogóle pomadek. Mam też sporo kosmetyków w moim kramiku, link w podpisie. Interesuje mnie tusz albo edp. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-01-25 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Interesuje mnie tusz
Oto moje propozycje błyszczyk Estee Lauder Pure Color Gloss Cherry (opakowanie 7ml) - ubytek minimalny , sprawdzałam jedynie kolor. korektor DIOR DIORLIFT- wygładzający korektor przeciw cieniom Odcień Honey Beige poj.4ml ubytek niewielki bo kupowałam w ciemno i nie trafiłam z odcieniem. Dr Irena Eris, Skin Mood, Affini - Żel do mycia twarzy z oryginalnej pojemnosci 200ml brakuje około 15 ml Clinique Clarifying Lotion 1 z oryginalnej pojemnosci 200 ml brakuje około 10 ml Zestaw 3 mini pęsetek z lini Sephora Prof. Dwa błyszczyki Sephory róz i blady lekko wpadajacy w beż róż -ubytek minimalny przelezały własciwie w kufrze z kolorówką;-) oto KWC: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=1502 Gwiezdny pył Sephory (swietlisty pyłek do nabłyszczania-rozswietlania skóry w kolorze złotym ok. 1/3 opakowania bardzo wydajny) Uniwersalna (usta oczy ) gruba kredka Sephory w kolorze beżowym użyta zaledwie kilka razy. jako gratis dorzucam podkład All Over Skin Foundation Sephory( została ilosc akurat na przetestowanie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
basia39 niestety nic
![]() Raczej nie szukam odewek (moga byc pozostalosci perfum ) Najbardziej zalezy mi na Perfumach (oddam wszystkie 4 kosmetyki w zamin za perfumy) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam flakon 100 ml Revlon Charlie gold, moglabym dodac kilka nowych probek perfum(D&G femine, "aniol czy diabel" givenchy, Angel Innocent, D&G the one, clinique simply)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Tak tak Basia ja wiem ze nie proponowalas perfum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oj niestety, perfum na zbyciu nie mam obecnie żadnych ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
-nowy tusz do rzes Estee Lauder MagnaScopic (z wymianki)
Baardzo zalezy mi na tuszu. Niestety nie mam perfum, ale moze cos znajdziesz? Pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
KWC
|
może znajdziesz coś u mnie za magnascopic? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156526
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
KWC
|
mam jeszcze ewentualnie resztkę wody toaletowej YR Plasirs nature o zapachu jezynowym- zostało jakieś 10-12 ml, mogę dorzucić do Escady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety raczej nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś za:
nowa szminke Estee Lauder All Day nr 85 Rosa Rosa? jakie kolory ma paleta cieni estee lauder ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.