|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Nie mam nikogo -tylko samotnośc![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nie mam nikogo -tylko samotnośc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moze uda Ci sie poznac wizazyske ktora mieszka blisko Ciebie wiec bedziecie mogly sie spotykac
![]() dzis to juz najprosciej poznac kogos przez net... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wizażankę raczej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ehh to strasznie smutne co piszesz
![]() moim zdaniem powinnas jak najczesciej wychodzic z domu, zapisac sie moze na jakies zajecia, jesli nie ma w Twojejmiescinie aerobiku przeciez na pewno sa inne formy aktywnosci, zapisz sie na basen, na silownie cokolwiek... wyjdz z domu to jest nawazniejsze !!! ja mam przerwe roczna w syudiach i niestety tez doskwiera mi teraz samotnosc, caly czas siedze sama w domu i jedyna istota do ktorej sie odzywam jest moj.. pies....! jesli nie masz zwierzaka polecam - potrafi byc lepszym przyjacielem niz jakikolwiek czlowiek ![]() musisz sie czyms zajac, odpedzic smutne mysli....
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A skąd jesteś Szati? Szkoda,że masz naokoło siebie takich głupich ludzi, którzy "gadają". Na takich nigdy nie zwracam uwagi, to takie hieny, które nie mają żadnego życia, poza obserwowaniem cudzego....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Szati,jak to gdzie mozesz poznac?
Tu ![]() Ja na Wizazu poznalam naprawde wiele niesamowitych osob. Jestem pewna,ze Ty tez znajdziesz kogos,kto mieszka w Twojej okolicy-a nawet jezeli dalej,to przeciez jest internet,gg,skype itd. Taka znajomosc naprawde ma szanse przerodzic sie w przyjazn ![]() Co do ludzi,ludzie niestety nie zawsze maja zajecie. A juz najfajniej jest zapominac o swoich sprawach tylko mieszac sie w zycie innych. Trzeba nauczyc sie nie zwracac na nich uwagi-wiem,ze to trudne ale jedyne wyjscie. Nie przejmowac sie tym,co sie slyszy,tylko wrecz przeciwnie,pokazac ze masz to gdzies,przechodzic z podniesiona glowa. Szati,pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Zdadzam się, że można tu poznać fantastyczne kobiety
![]() Ja dzięki wizażowi poznałam całą grupę osób, bez których nie wyobrażam sobie teraz życia. Gdyby nagle zniknęli, w moim życiu powstałaby ogromna, pusta dziura. Naprawdę. Wiem, że mam łatwiej - bo jestem z warszawy. Ale, Szati, może trafi się jakaś dziewczyna z Twojej okolicy ![]() Hmmm, ludzi zawsze można jakoś poznać, chociaż najlepiej wychodzi, kiedy stanie się to przypadkiem, przy jakiejś okazji ![]() Mąż nie ma żonatych kolegów? Choćby z pracy? Może mogłabyś przez niego poznać jakąś fajną osobę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
a tak w ogole, szati, masz cudownego avatarka - moj piesek, a raczej sunia to wlasnie bokserek !
![]() aha, wiem cos o plotkowaniu w malych miescinach - moja mama pochodzi z malej miejscwosci pod poznaniem, w ktorej wszyscy sie znali.. pojscie do kosciola byo niewyobrazalnie puste i kompletnie bez sensu bo kazda kobieta chcial asie wtedy tylkojak najlepiej pokazac innym, zakladaly na siebie futra i kilkanascie piersionkow na dloniach... nastepnie obgadywaly.. obgadywaly... moja mama nie mogla nigdzie wyjsc z kolega bo od razu bylo ze sie "szlaja" zobcymi, ze puszczalska itd.. tragedia.. male miasteczka pod tym wzgledem sa fatalne ![]() zgadzam sie z poprzedniczkami - na wizazu mozna poznac wspaniale osoby !!!
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Pewnie mozna poznac tu fajnych ludzi w koncu jest tu ich troche,ale ja jakos nikogo nie poznalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kochana jestem z okolic Poznania i jest to naprawde bardzo malutka mieścina,a tu na landach tak niestety bywa ,ze ulubionym tematem ludzi to ploty. A synka masz super(ja tez mam fajne córcie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Szati
![]() Skoro jesteś z okolic Poznania, to może wpadniesz do Poznania na spotkanie wizażanek. Wiem, że Dziewczyny organizują takie spotkania. Zajrzyj proszę na podforum 'Spotkania wizażanek'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem to, ale pomimo tego podtrzymuję swoje zdanie. Chciałabyś znaleźć sobie jakieś babskie grono, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że dla niego najważniejsze są jego hobby, a nie wiem czy on zauważa Twoje problemy. A czy on ma jakichś znajomych? Znajomi mogą mieć dziewczyny/żony - tak się można poznać. Ale skoro on lubi siedzieć w domu...
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama przeprowadziłam się do P-nia ponad rok temu i nikgo tu nie znałam, poznałam z wizażu właśnie naprawdę grupę świetnych Dziewczyn i spotykamy się co jakiś czas,żeby pogadać o wszytskim i o niczym ![]() następne spotkanie 27go (mnie akurat nie będzie, ale będą inne Wizażanki) może wieć się skusisz ? wejdź na forum Spotkania....i poczytaj pozdrawiam
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Ci serdecznie za rade lecz niestety znalazłam tylko stare watki,nie wiem czy nie umiem szukać czy co???????pozdrawiam Cie!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Oho, widzę, że w Poznaniu spotkanie też 27-go
![]() Równolegle z warszawskim ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...101328&page=31 Tu jest wątek o spotkaniu w Wielkopolsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ja jestem z okoloc Poznania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
szkoda ze spotkanie jest akurat 27-go bo bardzo chcialabym na nie przyjsc ale niestety bede wtedy na drugim koncu Polski ;/
Szati ciesze sie ze wybralyscie wlasnie bokserka, to sa najwspanialsze pieski na swiecie, maja najbardziej rozwinieta mimike ze wszystkich psow i sa najlepsze do dzieci ![]() ![]() czy Twoja sunia tez jest takim strasznym kanapowcem jak moj a? ![]() buziaki !
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
CześćMotylku!!A od której stronki Poznania jesteś??Jeśli to nie tajemnica.Ja na spotkanko wizażanek nie pojechałam,ale wiesz co zrobiłam??Zapisałam córki do stadniny i teraz woże je raz w tygodniu i jestem troszke wśród ludzi-na poczatek dobre i to!!Po za tym mam zamiar wziażć sie za siebie!!Dosyć łażeniaw piżamie.Ostatnio bardzo sie zaniedbałam i mam zamiar to wszystko zmienic-to tez pewnie wpłynie na moje lepsze samopoczucie-zaczne w siebie inwestowac-moze Ty tez byś tak zrobiła??A tak wogóle to nie ma dnia bym nie wskoczyła na forum -ma w sobie jakis magnez.To tyle -całuski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
szati bardzo sie ciesze ze stalas sie taka radosna !
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
ja cieszę sie, ze mam swietny kontakt z rodzicami.. a przez kilka dobrych lat darlismy ze soba koty.. na szczescie puscilismy to w niepamiec i wychodzimy czesto na spacery, na rower.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem od stony Swadzimia (jesli dobrze okreslam i sie orientujesz to super) super ze bierzesz sie za siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.