Nie mam nikogo -tylko samotnośc - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-20, 07:46   #1
szati
Raczkowanie

Unhappy

Nie mam nikogo -tylko samotnośc

Cześć!!Może Was zdziwi to co pisze,ale prosze o rade co mam zrobic ,gdyz bardzo doskwiera mi samotnosc.Tak sie jakoś złozyło ,ze nigdy nie pracowałam w gronie osób,do szkoły tez nie chodziłam tu gdzie mieszkam(to mala mieścinka.Mam 32 lata-córki podrosły,facet jest strasznym domatorem-tylko dom lub ryby,a ja nie mam ani jednej koleżanki-NIKOGO.Chciałabym miećprzyjaciólke z która moge wyskoczyć na ploty,zakupy.Gdzie mam taka poznać??Ze wzgledu na to iż u mnie w miasteczku nie ma nawet aerobicu to naprawde nie ma gdzie iśc by kogoś poznać.Dodam iż jestem kobitka po przejściach-i moze też dlatego mi trudniej(rozwódka)-która kogos ma-to u nas jeszcze niestety nie brzmi dobrze-bardzo czesto dochodza mnie słuchy ,że ludzie plotkuja ,np.za co Ona żyje,itp...Poradzcie kochane co mam zrobić-bo naprawde człowiek czuje sie bardzo żle jak jest sam bez przyjaciół.Pozdrawiam
szati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 09:16   #2
201704240951
Konto usunięte

Dot.: Nie mam nikogo -tylko samotnośc

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139093
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 12:08   #3
motylek1007
Zakorzenienie

moze uda Ci sie poznac wizazyske ktora mieszka blisko Ciebie wiec bedziecie mogly sie spotykac
dzis to juz najprosciej poznac kogos przez net...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 12:30   #4
tess_d
Zadomowienie

Wizażankę raczej z wizażystką może być trudniej w małym miasteczku
tess_d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 13:12   #5
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

ehh to strasznie smutne co piszesz najgorsze jest to ze na sile nigdy nie da sie znalezc przyjaciolki... ja mialam dwie w ciagu mojego zyciai powiem Ci szczerze ze bardzo sie na nich zawiodlam.. stwierdzilam ze wartio miec kolezanki, znajome, im wiecej tym lepiej ale z przyjaznia to naprawde trzeba ostroznie..

moim zdaniem powinnas jak najczesciej wychodzic z domu, zapisac sie moze na jakies zajecia, jesli nie ma w Twojejmiescinie aerobiku przeciez na pewno sa inne formy aktywnosci, zapisz sie na basen, na silownie cokolwiek... wyjdz z domu to jest nawazniejsze !!! ja mam przerwe roczna w syudiach i niestety tez doskwiera mi teraz samotnosc, caly czas siedze sama w domu i jedyna istota do ktorej sie odzywam jest moj.. pies....!
jesli nie masz zwierzaka polecam - potrafi byc lepszym przyjacielem niz jakikolwiek czlowiek

musisz sie czyms zajac, odpedzic smutne mysli....

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 13:24   #6
aga_xy
Wtajemniczenie

GG do aga_xy Send a message via Skype™ to aga_xy

A skąd jesteś Szati? Szkoda,że masz naokoło siebie takich głupich ludzi, którzy "gadają". Na takich nigdy nie zwracam uwagi, to takie hieny, które nie mają żadnego życia, poza obserwowaniem cudzego....

ja w innym miejscu
aga_xy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 13:32   #7
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tess_d Pokaż wiadomość
Wizażankę raczej z wizażystką może być trudniej w małym miasteczku
hehe pomyliłam sie :roll eyes:
dzis piatek a ja siedze w pracy i nie nawet nic do roboty wiec na wizazu siedze bo oczywsscie wczesniej wyjsc nie moge

dobrze ze jeszcze ktos uwaznie czyta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-20, 13:45   #8
201804200947
Konto usunięte

Szati,jak to gdzie mozesz poznac?
Tu
Ja na Wizazu poznalam naprawde wiele niesamowitych osob.
Jestem pewna,ze Ty tez znajdziesz kogos,kto mieszka w Twojej okolicy-a nawet jezeli dalej,to przeciez jest internet,gg,skype itd.
Taka znajomosc naprawde ma szanse przerodzic sie w przyjazn

Co do ludzi,ludzie niestety nie zawsze maja zajecie.
A juz najfajniej jest zapominac o swoich sprawach tylko mieszac sie w zycie innych.
Trzeba nauczyc sie nie zwracac na nich uwagi-wiem,ze to trudne ale jedyne wyjscie.
Nie przejmowac sie tym,co sie slyszy,tylko wrecz przeciwnie,pokazac ze masz to gdzies,przechodzic z podniesiona glowa.
Szati,pozdrawiam
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 14:22   #9
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Zdadzam się, że można tu poznać fantastyczne kobiety
Ja dzięki wizażowi poznałam całą grupę osób, bez których nie wyobrażam sobie teraz życia. Gdyby nagle zniknęli, w moim życiu powstałaby ogromna, pusta dziura. Naprawdę.

Wiem, że mam łatwiej - bo jestem z warszawy. Ale, Szati, może trafi się jakaś dziewczyna z Twojej okolicy .
Hmmm, ludzi zawsze można jakoś poznać, chociaż najlepiej wychodzi, kiedy stanie się to przypadkiem, przy jakiejś okazji
Mąż nie ma żonatych kolegów? Choćby z pracy? Może mogłabyś przez niego poznać jakąś fajną osobę?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 14:53   #10
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

a tak w ogole, szati, masz cudownego avatarka - moj piesek, a raczej sunia to wlasnie bokserek !

aha, wiem cos o plotkowaniu w malych miescinach - moja mama pochodzi z malej miejscwosci pod poznaniem, w ktorej wszyscy sie znali.. pojscie do kosciola byo niewyobrazalnie puste i kompletnie bez sensu bo kazda kobieta chcial asie wtedy tylkojak najlepiej pokazac innym, zakladaly na siebie futra i kilkanascie piersionkow na dloniach... nastepnie obgadywaly.. obgadywaly... moja mama nie mogla nigdzie wyjsc z kolega bo od razu bylo ze sie "szlaja" zobcymi, ze puszczalska itd.. tragedia.. male miasteczka pod tym wzgledem sa fatalne

zgadzam sie z poprzedniczkami - na wizazu mozna poznac wspaniale osoby !!!

Henry Miller

Stary 2006-10-20, 20:49   #11
Monikita
Raczkowanie

GG do Monikita

Pewnie mozna poznac tu fajnych ludzi w koncu jest tu ich troche,ale ja jakos nikogo nie poznalam
Monikita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-22, 06:48   #12
szati
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga_xy Pokaż wiadomość
A skąd jesteś Szati? Szkoda,że masz naokoło siebie takich głupich ludzi, którzy "gadają". Na takich nigdy nie zwracam uwagi, to takie hieny, które nie mają żadnego życia, poza obserwowaniem cudzego....
Kochana jestem z okolic Poznania i jest to naprawde bardzo malutka mieścina,a tu na landach tak niestety bywa ,ze ulubionym tematem ludzi to ploty. A synka masz super(ja tez mam fajne córcie)
Stary 2006-10-22, 06:52   #13
szati
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Zdadzam się, że można tu poznać fantastyczne kobiety
Ja dzięki wizażowi poznałam całą grupę osób, bez których nie wyobrażam sobie teraz życia. Gdyby nagle zniknęli, w moim życiu powstałaby ogromna, pusta dziura. Naprawdę.

Wiem, że mam łatwiej - bo jestem z warszawy. Ale, Szati, może trafi się jakaś dziewczyna z Twojej okolicy .
Hmmm, ludzi zawsze można jakoś poznać, chociaż najlepiej wychodzi, kiedy stanie się to przypadkiem, przy jakiejś okazji
Mąż nie ma żonatych kolegów? Choćby z pracy? Może mogłabyś przez niego poznać jakąś fajną osobę?
No ja jestem w takiej sytuacji iż nie mam meża tylko kogoś z kim sie spotykam już od ładnych 8 lat,ale On jest z innej miejscowości,bardzo zapracowany i wsumie jak ma wolne to licza sie tylko ryby-to taki typowy domator-wiec na niego nie mam co liczyc
Stary 2006-10-22, 06:57   #14
szati
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
a tak w ogole, szati, masz cudownego avatarka - moj piesek, a raczej sunia to wlasnie bokserek !

aha, wiem cos o plotkowaniu w malych miescinach - moja mama pochodzi z malej miejscwosci pod poznaniem, w ktorej wszyscy sie znali.. pojscie do kosciola byo niewyobrazalnie puste i kompletnie bez sensu bo kazda kobieta chcial asie wtedy tylkojak najlepiej pokazac innym, zakladaly na siebie futra i kilkanascie piersionkow na dloniach... nastepnie obgadywaly.. obgadywaly... moja mama nie mogla nigdzie wyjsc z kolega bo od razu bylo ze sie "szlaja" zobcymi, ze puszczalska itd.. tragedia.. male miasteczka pod tym wzgledem sa fatalne

zgadzam sie z poprzedniczkami - na wizazu mozna poznac wspaniale osoby !!!
NAFIE chyba z nieba mi spadłaś z tym opisem!!!!Mam sunie boxerke- właśnie na te samotność kupiłam psa i z córkami kochamy ja do szaleństwa!NATOMIAST do kościoła to ja już dawno przestałam chodzić właśnie z tego powodu o którym napisałas.Wpadam sobie czasami sie pomodlic w zwykły dzien,Doskonale rozumiem Twoja mame,ja sama spotykam sie z facetem od 8 lat(kawaler) a tu u mnie już i tak słyszałam różne rzeczy ,jak i na swój tak też na Jego temat-ach szkoda gadać poprostu.......
Stary 2006-10-22, 08:15   #15
chocolatka
Zakorzenienie

Szati
Skoro jesteś z okolic Poznania, to może wpadniesz do Poznania na spotkanie wizażanek. Wiem, że Dziewczyny organizują takie spotkania. Zajrzyj proszę na podforum 'Spotkania wizażanek'.
chocolatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 09:56   #16
cheer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szati Pokaż wiadomość
facet jest strasznym domatorem-tylko dom lub ryby
Cytat:
No ja jestem w takiej sytuacji iż nie mam meża tylko kogoś z kim sie spotykam już od ładnych 8 lat,ale On jest z innej miejscowości,bardzo zapracowany i wsumie jak ma wolne to licza sie tylko ryby-to taki typowy domator-wiec na niego nie mam co liczyc
Nie chciałabym Cię urazić, ale to było moje pierwsze skojarzenie - postaw na nogi tego faceta. Dlaczego ma Cię wprowadzać w jeszcze większe przygnębienie? Przecież widzi to, że jest Ci smutno. I nie reaguje? To nie jest dobre. Człowieka, zwłaszcza bliskiego, zdołować można nie tylko słowami, ale również czynami, a raczej ich brakiem.
Stary 2006-10-22, 12:13   #17
szati
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cheer Pokaż wiadomość
Nie chciałabym Cię urazić, ale to było moje pierwsze skojarzenie - postaw na nogi tego faceta. Dlaczego ma Cię wprowadzać w jeszcze większe przygnębienie? Przecież widzi to, że jest Ci smutno. I nie reaguje? To nie jest dobre. Człowieka, zwłaszcza bliskiego, zdołować można nie tylko słowami, ale również czynami, a raczej ich brakiem.
Nie postawie faceta na nogi,ponieważ poznajac Go wiedziałam jaki jest i to zaakceptowałam ,zreszta nie chodzi mi o Niego ,tylko bardzo chciałabym mieć ,koleżanke ,przyjaciółke,,,,,,,,,,,
Stary 2006-10-22, 12:24   #18
cheer
Zakorzenienie

Cytat:
Nie postawie faceta na nogi,ponieważ poznajac Go wiedziałam jaki jest i to zaakceptowałam ,zreszta nie chodzi mi o Niego ,tylko bardzo chciałabym mieć ,koleżanke ,przyjaciółke,,,,,,,,,,,
Rozumiem to, ale pomimo tego podtrzymuję swoje zdanie. Chciałabyś znaleźć sobie jakieś babskie grono, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że dla niego najważniejsze są jego hobby, a nie wiem czy on zauważa Twoje problemy. A czy on ma jakichś znajomych? Znajomi mogą mieć dziewczyny/żony - tak się można poznać. Ale skoro on lubi siedzieć w domu...
Stary 2006-10-22, 14:55   #19
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Cytat:
Napisane przez chocolatka Pokaż wiadomość
Szati
Skoro jesteś z okolic Poznania, to może wpadniesz do Poznania na spotkanie wizażanek. Wiem, że Dziewczyny organizują takie spotkania. Zajrzyj proszę na podforum 'Spotkania wizażanek'.
szati - zrób dokładnie tak
sama przeprowadziłam się do P-nia ponad rok temu i nikgo tu nie znałam, poznałam z wizażu właśnie naprawdę grupę świetnych Dziewczyn i spotykamy się co jakiś czas,żeby pogadać o wszytskim i o niczym
następne spotkanie 27go (mnie akurat nie będzie, ale będą inne Wizażanki) może wieć się skusisz ?
wejdź na forum Spotkania....i poczytaj

pozdrawiam
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-23, 06:23   #20
szati
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chocolatka Pokaż wiadomość
Szati
Dziekuje Ci serdecznie za rade lecz niestety znalazłam tylko stare watki,nie wiem czy nie umiem szukać czy co???????pozdrawiam Cie!!!!!!
Stary 2006-10-23, 06:28   #21
szati
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Nie mam nikogo -tylko samotnośc

a tak wogóle skoro juz tyle dziewczyny Wam napisałam to moze jest jakaś fajna babka szukajaca koleżanki z okolic Poznania,lubonia??We dwie zawsze raźniej,bo naprawde jestem zaskoczona że jest tyle dziewczyn które nie maja do kogo sie odezwać ,a facet mimo że najukochańszy nie jest w stanie zastapić prawdziwej kumpeli......
Stary 2006-10-23, 10:17   #22
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Oho, widzę, że w Poznaniu spotkanie też 27-go
Równolegle z warszawskim

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...101328&page=31

Tu jest wątek o spotkaniu w Wielkopolsce
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-24, 13:15   #23
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
a tak wogóle skoro juz tyle dziewczyny Wam napisałam to moze jest jakaś fajna babka szukajaca koleżanki z okolic Poznania,lubonia??We dwie zawsze raźniej,bo naprawde jestem zaskoczona że jest tyle dziewczyn które nie maja do kogo sie odezwać ,a facet mimo że najukochańszy nie jest w stanie zastapić prawdziwej kumpeli......

heh ja jestem z okoloc Poznania tylko nie od strony Lubonia
Stary 2006-10-24, 16:30   #24
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

szkoda ze spotkanie jest akurat 27-go bo bardzo chcialabym na nie przyjsc ale niestety bede wtedy na drugim koncu Polski ;/

Szati ciesze sie ze wybralyscie wlasnie bokserka, to sa najwspanialsze pieski na swiecie, maja najbardziej rozwinieta mimike ze wszystkich psow i sa najlepsze do dzieci w ogole takie kochane z nich domatorki
czy Twoja sunia tez jest takim strasznym kanapowcem jak moj a?
buziaki !

Henry Miller

Stary 2006-10-30, 17:33   #25
szati
Raczkowanie

CześćMotylku!!A od której stronki Poznania jesteś??Jeśli to nie tajemnica.Ja na spotkanko wizażanek nie pojechałam,ale wiesz co zrobiłam??Zapisałam córki do stadniny i teraz woże je raz w tygodniu i jestem troszke wśród ludzi-na poczatek dobre i to!!Po za tym mam zamiar wziażć sie za siebie!!Dosyć łażeniaw piżamie.Ostatnio bardzo sie zaniedbałam i mam zamiar to wszystko zmienic-to tez pewnie wpłynie na moje lepsze samopoczucie-zaczne w siebie inwestowac-moze Ty tez byś tak zrobiła??A tak wogóle to nie ma dnia bym nie wskoczyła na forum -ma w sobie jakis magnez.To tyle -całuski
Stary 2006-10-30, 19:21   #26
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

szati bardzo sie ciesze ze stalas sie taka radosna ! ze stadnina super pomysl ! a myslalas moze o bieganiu ? ja nie lubie biegac ale kiedys narzeczony mnie namowil kiedy wlasnie bylam strasznie zdolowana i musze przyznac ze mozna niezle odreagowac ! i daje kopa

Henry Miller

Stary 2006-10-30, 19:47   #27
sunrise
Rozeznanie

ja cieszę sie, ze mam swietny kontakt z rodzicami.. a przez kilka dobrych lat darlismy ze soba koty.. na szczescie puscilismy to w niepamiec i wychodzimy czesto na spacery, na rower. znacznie lepiej rozmawia mi sie z doroslymi. osoby w moim wieku w wiekszosci maja w glowie tylko imprezki..
sunrise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-08, 19:48   #28
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
CześćMotylku!!A od której stronki Poznania jesteś??Jeśli to nie tajemnica.Ja na spotkanko wizażanek nie pojechałam,ale wiesz co zrobiłam??Zapisałam córki do stadniny i teraz woże je raz w tygodniu i jestem troszke wśród ludzi-na poczatek dobre i to!!Po za tym mam zamiar wziażć sie za siebie!!Dosyć łażeniaw piżamie.Ostatnio bardzo sie zaniedbałam i mam zamiar to wszystko zmienic-to tez pewnie wpłynie na moje lepsze samopoczucie-zaczne w siebie inwestowac-moze Ty tez byś tak zrobiła??A tak wogóle to nie ma dnia bym nie wskoczyła na forum -ma w sobie jakis magnez.To tyle -całuski

ja jestem od stony Swadzimia (jesli dobrze okreslam i sie orientujesz to super)
super ze bierzesz sie za siebie ))))))))))))))))))))))
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości