|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
tatuaż,wybór wzoru:)
Cześć dziewczyny,znacie jakies ciekawe strony z wzorami tatuazy? szukałam już przez google ale nic znależć nie mogłam... potrzebuję coś kobiecego,na dół brzuszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tatuaż,wybór wzoru:)
Moja odpowiedź jak większość moich wypowiedzi na forum, nie będzie na temat, ale czytając twój post przypomniało mi się właśnie, że dziś śniło mi się że chodziłam i szukałam kogoś kto zrobi mi tatuaż właśnie pod pępkiem
![]() Ale mi dziwnie... Pamiętam, że trudno mi było wybrać cokolwiek a tym bardziej coś wymyślić, bo na taką część ciała trudno jest coś wybrać szczerze mówiąc. Jak dotąd spotkałam się z kostką do gry na kostce, motylkami, wężami, różami i innymi pierdołkami na plecach lub na ramionach, no i takimi płomieniami lub też "krzaczkami" czy jak to się tam zwie, z tyłu na plecach nad pupą... Co do innych części słyszałam tylko z opowiadań, bo raczej zaglądać nie wolałam, ale tam też ciekawie ponoć ![]() Tobie jedynie co mogę poradzić to zmianę miejsca na tatuaż. Pamiętaj, że tatuaż jest prawie na zawsze, no chyba że masz worki z pieniędzmi i możesz sobie pozwolić na super ekstra laserowe cacka ![]() Ale jeśli chcesz się przez kilka ładnych parę lat cieszyć tatuażem naprawdę zmień miejsce. Jesteś kobietą w końcu, nie wiem ile masz lat, bo nie patrzyłam jeszcze w twoje wizażowe akta, ale rzeczą normalną dla dziewczyn jest ciąża, a po ciąży i po tym jak brzuch się rozrośnie, tatuaż już nie będzie przypominał tatuażu. No chyba, że lubisz ciemne nic nie przypominające plamy ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
http://browse.deviantart.com/designs/tattoos/ miłego oglądania tysięcy wzorów
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej idz do studia i tam obejrzyj - ja swoj wypatrzylam w studiu....bylam z kolezanka szukac wzoru dla niej ...ale jak zobaczylam moja rozyczke to sie z miejsca zakochalam i stwierdzilam,ze musze uja miec
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej to wymyślić coś samemu, ale nie każdy ma talent i wyobraźnię.. ja od lat męczę wszystkich 'artystycznych' znajomych żeby mi coś wymyślili i przeglądam całą masę wzorów. ciągle mam jakieś 'ale', bo chcę nosić wzór wyjatkowy, którego nie będę chciała się za jakiś czas pozbyć
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja swojego nie widzialam u nikogo... a studio w ktorym go robilam bylo otwarte krotko bo gosc wyjechal potem do anglii.....no i jak na razie od 3 lat nie zaluje,ze go zrobilam i nie chcialabym sie go pozbyc...
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mało kto ma tatuaż na twarzy żeby go wszyscy widzieli
![]() ![]() jeśli tak Ci się tak podoba, to bardzo dobrze, gratuluję odpowiedniego wyboru. nie chciałam Cię w żaden sposób atakować, po prostu ja sama nie zrobiłabym sobie tatuażu, który jest w zbiorach w studiu
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Znajoma po avatarku widzę, że znajoma jesteś
![]() ![]() I powiem Ci, że pytanie na forum to najgorszy sposób szukania wzoru na tatuaż, siądz i pomyśl o sobie, co lubisz, co jest dla Ciebie ważne, bo (jak dla mnie) tatuaż nie musi być oryginalny, ale musi mówić coś o osobie, która go nosi. Możesz też popytać się znajomych z czym im się kojarzysz ![]() I chyba faktycznie zmień miejsce, bo jeśliby miał Ci się rozlać... wiesz, lepiej dmuchać na zimne. A z ciekawostek to ja widziałam w tym miejscu leżącego Kubusia Puchatka, słodko wyglądał ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam fajny tatuaż w tym miejscu, takiego maleńskiego ludzila - kreseczki i kropka jako głowa - z kosiareczką
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Jak kiedys chcialam zrobic sobie tatuaz tez dlugo zastanawialm sie nad jakims wzorem, nie moglam sie zdecydowac a ze wtedy interesowala mnie kultura Indian postanowilam zaczerpnac cos od nich.Wedlug Indianskich wierzen niedzwiedz jest symbolem sily, mocnego charakteru no i taki talizman ma chronic przed zlem, no i jest wsciekly niedzwiedz na ramieniu ktorego uwielbiam do dzis.Przedewszystkim nie jest oklepanym wzorem bo za duzo ludzi nie ma wscieklych niedzwiedzi wlasciwie to nigdy jeszcze nikogo nie spotkalam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.