![]() |
#1 |
BAN stały
|
Objawienie roku 2006
W sumie i ja moge odslonic rąbka tajemnicy i pokazać to, co robię. W pierwszej kolejności zależy mi na ocenie pod wzgledem technicznym, w drugiej pod wzgledem estetycznym. Na koncu prosze sie pastwic nad tym, ze zle robie i obrabiam zdjecia - ale tego po prostu nie potrafię przeskoczyc, a dodatkowo ostatnio w ogole nie mam aparatu i bizuterie skanuje, w zwiazku z czym kolory wygladaja na o wiele mniej nasycone, niz to jest w rzeczywistosci. Wreszcie, prosze w ogole nie komentowac layoutu, bo robilam go napredce, jak znajde troche wiecej czasu i checi, to go poprawie.
Zapraszam do wglądu: ............... Dla zbyt dociekliwych: na tej stronie nie ma ani slowa o sprzedazy, wiec nie jest to reklama ani oferta handlowa. Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2006-11-16 o 19:36 Powód: usunięcie linka |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Objawienie roku 2006
Bardzo ładna biżu, na obróbce się nie znam więc mi się też podoba. Bardzo ciekawy pomysł z korą cynamonową a te z piaskiem pustyni rewelka. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Prace ciekawe!
zdjęcia nie są najgorsze, ale "zakłóca" oglądanie ta druga warstwa zdjęcia... Znak wodny? Niby ozdobnik? A to niebieskie tło łatwo sie likwiduje wystarczy poczytać kurs obróbki zdjęć ![]() ![]()
#4 |
BAN stały
|
Omg, ja zbyt tempa jestem. Siedze nad zdjeciem i siedze i i tak nie wychodzi
![]() ![]() Najbardziej zalezy mi na ocenie technicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Technicznie wiekszosc ok, czasem zdarzy sie niedomkniety loopik. No i w niektorych pracach wydaje mi sie ze drucik moze byc za cienki (ale to moe byc wina zdjecia).
Co do tego naszyjnika : naszyjnik.jpg to jesli moje przypuszczenia sa sluszne i ten goly drut - jest zwyklym drutem, naszyjnik moze byc niepraktyczny. Ale zapytam - co to za drucik? |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Viris - dlaczego niepraktyczny??
#7 |
Zakorzenienie
|
No jesli to zwykly drut powiedzmy 0,6 to niestety slady uzytkowania bedzie widac w postaci zagiec, wygiec i nierownosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no ładnie a tytuł wątku strasznie intrygujący
#9 |
Zakorzenienie
|
mi to wygląda na kawałki pamięciowego
![]() ![]() ![]()
#10 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() ![]() Krok pierwszy:poprosić o usunięcie reklamy Krok drugi:w przypadku zetknięcia z osobnikiem,delikatnie mówiąc niereformowalnym-banować. ![]() Więc ja najpierw poproszę o usunięcie linka i wklejenie zdjęć do wątku (za pomocą edycji posta). Pewne zdania na stronie dobitnie mi coś sugerują. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Fakt, mi tez, ale dopiero po tym jak Joanna o nich wspomniala. Za pierwszym razem tylko ogladalam zdjecia.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a już miałam pisać do Ciebie Joanno
![]() też coś mi się nie zgadzało a w temacie to LIRA ERATO - bardzo ciekawe i PIASEK PUSTYNI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Joanno droga, a czym Twoim zdaniem rozni sie moj watek od tego:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156220 ?? Jesli w nim nie ma reklamy, to gdzie widzisz ją u mnie? Gdzie jest napisane, ze ja to sprzedaje? Ja robie cala ta bizuterie i chowam sobie do szuflady, a co, nie moge? A stronke umiem zrobic, wiec dlaczego mam nie pokazywac ich wszystkich na raz tylko sie pieprzyc z jakims dolaczaniem zalacznikow, jesli mozna wszystko w 1 linijce zrobic? Jesli uwazasz, ze nalezy mi sie ban, please ban me, bede miala sie z czego smiac. Naprawde siedzenie na tym forum nie jest moim zyciowym marzeniem, a stronka zrobiona jest wlasnie tak, zeby z prawnego punktu widzenia była "czysta". |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niereformowalna
![]()
#16 |
Zakorzenienie
|
zmień trochę ton swoich wypowiedzi. Obrażać na Wizażu nie wolno nikogo, a jeśli Ci na nas nie zalezy to droga wolna, na siłę nikt nikogo nie trzyma
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
I co z tego, ze adres mailowy? Rownie dobrze moge sobie wziac Wasz email z Waszego profilu, tudziez napisac Wam pm - nawet admin nie jest w stanie sprawdzic, co ja tam napisalam. Poza tym nie jest napisane "jesli chcesz kupic kolczyki, to napisz na moj adres email", tylko "jesli Ci sie podobaja, napisz o tym do mnie" -> gwoli jasnosci: NAPISZ, ZE SIE PODOBAJA, A NIE ZE CHCESZ KUPIC. Ciekawe jak inaczej obca osoba, ktora sobie wpadnie na ta strone mialaby wyrazic o nich swoja opinie?
Dobra, nie bede sobie juz palcow wystukiwac w klawe dla Was, zawsze lubilam gestapo, pozdro ![]() P.S. To prawda, co o tym forum pisze sie na innych forach... EDIT: jaki ton wypowiedzi, przeciez to lagodne bylo??? |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwna łagodność. jak dla mnie EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Joanna d'Moder
|
ech:
Cytat:
A pozatym czytaj ze zrozumieniem.Ja nie napisałam,że daję Ci bana.Napisałam,że najpierw proszę o usunięcie linku. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Moderatorkami forum, czytajac te zdania pomysłałam o reklamie. Nie napisałas "....napisz mi o tym" tylko :....napisz do mnie" to nie to samo. Zreszta w drugim przypadku też mogłoby to sugerowac zakup
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
łał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jak przeczytałam temat, to aż byłam mocno zaciekawiona, a później mocno zdenerwowana próbą reklamy
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do cytatu - do tego służy KSIĘGA GOŚCI. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
...........
@Viris - jakbym chciala zrobic ksiege gosci, to bym zrobila, ale dzieki za cenna wskazowke. A tak powaznie to jestescie po prostu smieszne. Ciesze sie, ze jestescie wszystkie jasnowidzkami i lepiej wiecie, co chcialam zrobic, niz ja sama. Imponujecie mi. Dodam tez, ze albo macie mnie za idiotke, albo same jestescie idiotkami. [Jesli mialabym obstawiac, to stawiam na to drugie - a co ciekawe, ostatnio wygrywam wszystkie zaklady...] Otoz Wy, w calej swej swiatlosci ciemnego umyslu, usilujecie mi wmowic, ze chcialam szukac potencjalnych klientek na swoje kolczyki wśrod osob, ktore na codzien same robią kolczyki. Bardzo logiczne. Gratuluję Wam przebieglosci, hm, naprawde jestem pod wrazeniem. Nie pozdrawiam i żegnam. P.S. Dobrze, że link został usuniety, nie chcialabym, aby takie obludniczki i beztalencia mogly sobie bezkarnie czerpac z moich pomyslow. P.S.2 W jednym pkcie Joanna ma racje. W dziale "o mnie" byl o jeden akapit za duzo, calosc przekopiowalam z miejsca, w ktorym rzeczywiscie kolczyki sprzedaję. Dziekuje za spotrzezenie, juz to usunelam. Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2006-11-17 o 20:27 Powód: atak na użytkowniczkę |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Joanna d'Moder
|
hmm nie musiało do tego dojść.
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Łał
![]() ![]() Nie przejmuj się Ciekawska Nimfo - to sie da wyleczyć... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
No niezly egzemplarz
![]() Przywitac sie nie zdazylam niestety, ale zegnam serdecznie ![]() Cytat:
Dobrze, ze sobie do ulubionych dodalam te stronke, poczerpie sobie obludnie do woli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.