|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
La Roche Posay, Unifiance (podkład korygujący)- gdzie moge kupic w Warszawie?
hej, hej pozdrawiam wszystkie wizazanki
pytanko jest w temacie- gdzie moge kupic ten podkladzik? szukam w roznych aptekach ale nigdzie do tej pory nie udalo mi sie go znalezc..aha mam jeszcze jedno pytanko- czy jezeli uzywam podklad Revlon w kolorze buff to czy w palecie La Roche znajde cos rownie jasnego? z gory wielkie dzieki za odpowiedz, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: La Roche Posay, Unifiance (podkład korygujący)- gdzie moge kupic w Warszawie?
w Supherpharmie, w aptece na dworcu Wileńskim, i w wielu małych aptekach![]() co do koloru nie umiem Ci poradzić
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: La Roche Posay, Unifiance (podkład korygujący)- gdzie moge kupic w Warszawie?
dziekuje bardzo za pomoc
a moze ktos moglby mi udzielic info odnosnie kolorow...czy sa bardzo jasne beze?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo jasne beże... dla mnie 11 korygującego jest dużo za ciemna, odpowiada (mniej wiecej) ciemnością najjaśniejszemu odcieniowi podkładu EverFresh Maybelline. Dla mnie dużo za ciemne
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
hej laseczki a nie wiecie może z jakichś tajnych źródeł gdzie można kupić ten podkład (LRP Unifiance korygujący) w Siedlcach??
z góry thx za odp
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

pytanko jest w temacie- gdzie moge kupic ten podkladzik? szukam w roznych aptekach ale nigdzie do tej pory nie udalo mi sie go znalezc..aha mam jeszcze jedno pytanko- czy jezeli uzywam podklad Revlon w kolorze buff to czy w palecie La Roche znajde cos rownie jasnego? z gory wielkie dzieki za odpowiedz, pozdrawiam