|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pudry True Match, Garnier Czysta Skóra i inne - wymienię
WĄTEK ZAMKNIĘTY
poszukuję jasnego podkładu w ciepłym odcieniu (najlepiej dobrze lub średnio kryjącego) oraz czarnego tuszu do rzęs i cieniu do oczu. na wymianę mam: 1. L'oreal True Match - podkład, odcień W3, nówka, użyty dwa razy 2. L'oreal True Match - puder "w kamieniu" (ten z osobną gąbeczką), reszta jak wyżej: W3, nówka, uzyty dla sprawdzenia odcienia (gąbeczka jest czysta) - rezerw.ragutka 3. komplet Garnier Czysta Skóra (ale mogę też wymienić osobno): żel oczyszczający do mycia, tonik ściągający, żel na noc - kosmetyki nowe, nie używane, żel myjący i tonik mają datę przydatności do 08.2009, na żelu na noc nie ma daty, ale podejrzewam, że taka sama - rezerw.ragutka 4. Avon - dwa błyszczyki Glazewear, jeden bezbarwny, drugi w kolorze pink shine, zakupione ok. miesiąca temu, zostało prawie 100% - idą do Fifiorka 5. Olay - krem nawilżający delikatnie brązujący, SPF 15, tzw. "light sun-kissed glow", nie daje mocnego efektu, może być używany nawet przez osoby o jasnej karnacji, kupiony zeszłego lata, brak daty ważności, ale należy zużyć w ciągu 12 miesięcy od otwarcia, więc jeszcze trochę zostało. jakkolwiek sam krem jest w bardzo dobrym stanie. zostało więcej niz 3/4 tubki. 6. Neutrogena - krem nawilżający na dzień do cery suchej, z aktywną soją, SPF 15, kupiony zeszłego lata, termin przydatności 12 m-cy od daty otwarcia. mówiac szczerze polecam nawet do cery tłustej, mimo, że jest z przeznaczeniem do suchej - ma taką dziwną "suchą" konsystencję i nie zostawia typowego filmu, jak inne kremy nawilż. z filtrami. nie wiem, ile zostało, bo przez tubkę nic nie widać, ale rzadko go używałam, ale jestem pewna, że zostało więcej niż połowa. - rezerw.ragutka Edytowane przez Pippi Czas edycji: 2007-05-22 o 10:43 Powód: zaznaczenie rezerwacji, zamkniecie watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pudry True Match, Garnier Czysta Skóra i inne - wymienię
Może u mnie w ciuszkach lub kosmetykach cos za któreś z tych rzeczy:
3. komplet Garnier Czysta Skóra (ale mogę też wymienić osobno): żel oczyszczający do mycia, tonik ściągający, żel na noc - kosmetyki nowe, nie używane, żel myjący i tonik mają datę przydatności do 08.2009, na żelu na noc nie ma daty, ale podejrzewam, że taka sama 4. Avon - dwa błyszczyki Glazewear, jeden bezbarwny, drugi w kolorze pink shine, zakupione ok. miesiąca temu, zostało prawie 100% 5. Olay - krem nawilżający delikatnie brązujący, SPF 15, tzw. "light sun-kissed glow", nie daje mocnego efektu, może być używany nawet przez osoby o jasnej karnacji, kupiony zeszłego lata, brak daty ważności, ale należy zużyć w ciągu 12 miesięcy od otwarcia, więc jeszcze trochę zostało. jakkolwiek sam krem jest w bardzo dobrym stanie. zostało więcej niz 3/4 tubki.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za:
5. Olay - krem nawilżający delikatnie brązujący, SPF 15, tzw. "light sun-kissed glow", nie daje mocnego efektu, może być używany nawet przez osoby o jasnej karnacji, kupiony zeszłego lata, brak daty ważności, ale należy zużyć w ciągu 12 miesięcy od otwarcia, więc jeszcze trochę zostało. jakkolwiek sam krem jest w bardzo dobrym stanie. zostało więcej niz 3/4 tubki.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-11 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185210
Witam ,może cos u mnie , oprócz podkładu revlona mam jasny podkład średnio kryjący all day foundation marks&spencer, moge znależć link na ich stronie - jest praktycznie cały bo kolor mi nie pasuje. a ja zainteresowana jestem true match w kamieniu , garnierem i neutrogeną. Mam jeszcze masterpiece'a czarny niedawno dostałam z wymiany - spróbowałam i mogę podać dalej, napewno go jeszcze sporo i mokry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Garnier żel oczyszczający do mycia,
5. Olay - krem nawilżający delikatnie brązujący, SPF 15, tzw. "light sun-kissed glow", nie daje mocnego efektu, może być używany nawet przez osoby o jasnej karnacji, kupiony zeszłego lata, brak daty ważności, ale należy zużyć w ciągu 12 miesięcy od otwarcia, więc jeszcze trochę zostało. jakkolwiek sam krem jest w bardzo dobrym stanie. zostało więcej niz 3/4 tubki. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
1. L'oreal True Match - podkład, odcień W3, nówka, użyty dwa razy 2. L'oreal True Match - puder "w kamieniu" (ten z osobną gąbeczką), reszta jak wyżej: W3, nówka, uzyty dla sprawdzenia odcienia (gąbeczka jest czysta) ?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
3. komplet Garnier Czysta Skóra (ale mogę też wymienić osobno): żel oczyszczający do mycia, tonik ściągający, żel na noc - kosmetyki nowe, nie używane, żel myjący i tonik mają datę przydatności do 08.2009, na żelu na noc nie ma daty, ale podejrzewam, że taka sama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hej Mcherub - moze jednak skusis sie na cos wiecej z mojego watku, bo u ciebie jestem zainteresowana kilkoma rzeczami.
4. La Roche Posay - NUTRITIC - odżywczy krem regenerujący do skóry bardzo suchej zawiera biolipidy 5 % z wodą termalną - 5 ml 9. Błyszczyk do ust CHANEL Nr 17 nowy uzyty tylko dwa razy kolor jest raczej transparentny efekt mokrych ust - ciemniejszy przygaszony brudny róż 13. KREM VICHY THERMAL FIX 2 - do skóry bardzo odwodnionej - 5 saszetek x 1,5 ml - 7,5 ml 14. Krem do twarzy AA OCEANIC OLIGOvital do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii z oligoelementami i ekstraktem z białej herbaty 4 ml 16. Tusz do rzęs LADY DIANA Fragrance free - czarny 8 ml nowiutki 19. Krem LIPOBASE Yamanouchi Wskazania: -Krem nawilżający i natłuszczający do codziennej pielęgnacji i ochrony suchej, podatnej na podrażnienia skóry 30ml została połowa termin ważności do 2009r. 21. Czarny tusz do rzęs BIELENDA mocno wydłużający - nowy świeży nie używany 27. Błyszczyk do ust LANCOME STAR GLOS - Nr 121 uzyty kilka razy, błyszczyk z pędzelkiem kolor taki przyciszona czerwień wpadająca w brąz 28.Dax Cosmetics Perfecta ExtraSlim Serum - koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji cellulitu, 200ml - zostało 3/4 38. Próbka podkładu DERMABLEND VICHY kolor nude 35 ale jesli chcesz tylko Oley'a, to na co sie wymienisz? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ragutka -
u ciebie jestem zainteresowana Masterpiece'em, za Revlona dziekuje, bo jest za ciemny dla mnie, ale podklad M&S przygarne. oprocz tego z twojego watku interesuje mnie: *Eau de Gucci 15/30 *Neutrogena - tylko wypróbowany na ręku *szminka Clinique Color Surge kolor Pure Posh - rudawomiedziany z połyskiem ale na ustach delikatny i transparentny. mozemy sie potargowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ragutka, to ja sie na to pisze, ale jak tamta osoba zrezygnuje z Neutrogeny to ja sie ustawiam nastepna w kolejce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
fifiorek, czy te cienie cienie Bourjois Effet Lumiere, to sa te potrójne? jesli tak, to bylabym zainteresowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja oddaję : tusz masterpiece, eau de gucci ,podkład m&s i ew balsam. Kolor tego podkładu m&s nazywa sie blonde, porównałam go do tego loreala C3 i jest to bardziej żółtawy beż niż różowy . zapomniałam jeszcze o szmince clinique'a. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A co ze mna
![]()
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co najbardziej cię interesuje za Olay ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mcherub - interesuje mnie:
4. La Roche Posay - NUTRITIC - odżywczy krem regenerujący do skóry bardzo suchej zawiera biolipidy 5 % z wodą termalną - 5 ml 14. Krem do twarzy AA OCEANIC OLIGOvital do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii z oligoelementami i ekstraktem z białej herbaty 4 ml 21. Czarny tusz do rzęs BIELENDA mocno wydłużający - nowy świeży nie używany 28. Próbka podkładu DERMABLEND VICHY kolor nude 35 17. Podkład CLINIQUE PERFECTLY REAL - 1 próbkę odcienia shade 24 (G) oraz 1 próbkę odcień nr 8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.