|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem - pewnosc??
mam problem wole sie zorientowac poniewaz gnebi mnie ten problem. otoz biore tabletki antykoncepcyjne "diana" drugie opakowanie, coprawda juz koncowka tego drugiego opakowania ,i w ostatnim czasie wspolzylam z chlopakiem , i na nieszczescie pekla prezerwatywa. martwie sie teraz bo nie wiem czy te tabletki dadza mi na tyle pewnosc bo nie chce zajsc w ciaze. prosze o pomic i porade
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: problem - pewnosc??
jestes zabezpieczona, nie masz co obawiac, choc co do diane to slyszalam (nie jest to sprawdzone bo nie mialam doczynienia z tymi tabletkami), ze na ulotce pisze, zeby nie stosowac w celu antykoncepcji... nie wiem czy to prawda, jedno drugiemu zaprzecza, aczkolwiek sa one tez pomocne w leczeniu tradziku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem - pewnosc??
Nie po to bierzesz tabletki, żeby dodatkowo ''narabiać'' z gumkami... Oczywiście pisząc ''kończę drugie opakowanie'' i ''współzyłam'', rozumiem, że rozpoczynasz kolejne? W takim wypadku jesteś zabezpieczona.Możesz współzyć opierajac zabezpieczenie tylko na tabletkach...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.