|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czy z tego mogłoby coś być??Chodzi o faceta...
Zawsze myślałam ,że wiem jak postępować z facetami,nigdy nie miałam z tym większego problemu no i.... też nigdy nie miałam takiej sytuacji jak teraz,czuję się jak nastolatka,dlatego licze na WASZA dobra radę
![]() ![]() Ponad 2 miechy temy poznałam pewnego chlopaka na baletach,jest z tej samej miejscowości co ja i wcześniej już go widziałam,ale jakoś nie zwracałam na niego uwagi...Może dlatego,że słyszałam że ma opinię tzw casanovy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale problem jest w tym,ze nie wiem jaki jest jego stosunek do mnie ![]() ![]() BOSHE ale mam problemy jak nastolatka ![]() Jak delikatnie zacząć taką rozmowę i czy wogóle sens zaczynać??Co sądzicie o tej sytuacji?? Proszę o rady ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy z tego mogłoby coś być??Chodzi o faceta...
Przecież jesteś nastolatką. Nie postarzajmy się na siłę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
He,he.Niestety już na miesiąc bedę 20-stka,ale chodziło mi o to,że ja miałam takie problemy w wieku 14-16 lat
![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No dobrze, jest zabawnie, ale skupmy się. Hm. Rozmowy asekurowane, pół-żartem, pół-serio, bywają niezłe na takie okazje. Zawsze można wybrnąć z sytuacji, jeśli atmosfera stężeje. Zasłonić się poczuciem humoru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ooo,dobry pomysł
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Z tą rozmową asekuracyjną, pół-żartem, to zgadzam się w 100%. Zawsze łatwiej wybrnąć obronną ręką, gdyby się okazało, że on nic do Ciebie nie czuje. A niestety może się tak zdarzyć, bo z tego, co piszesz wynika, że nie dał Ci żadnych podstaw, abyś mogła myśleć inaczej. Przy facetach o opinii Casanovy można się poważnie sparzyć, po prostu różnie grają z różnymi dziewczynami, żeby osiągnąć swój cel, czyli zaciągnąć do łóżka. Może nawet zagrać w Twoją grę i pociągnąć tą rozmowę tak, że pomyślisz, że wiąże z Tobą pewne plany. Ale jak wiadomo człowiek to zwierzę stadne, więc prędzej czy później chce się ustatkować, może akurat uznał, że Ty to ta jedyna. Jednak zanim tego nie wyjaśnisz, staraj się trzymać dystans. Wiem, że to trudne, ale często ratuje nasze serca przed roztrzaskaniem się na części pierwsze. Powodzenia i dużo szczęścia życzę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
madziunia80 bardzo dziękuję za radę
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem:
nie pozwol aby zauwazyl ze zaprzata Ci glowe! nie daj sie wciagnac w seks!!! badz uwazna w tym co mowisz, a rozmowy pol zartem pol serio sa ok! Nie pisz pierwsza do niego ![]() ![]() typy Casanova wiedza jak grac z babkami! wiec badz czasem nieuchwytna! Poporstu czasem sie z nim z spotkac nie mozesz ![]() Wiem ze to trudne opanowac siebie i swoja radosc gdy on zadzwoni itd, ale badz bardzo ostrozna-tak jak napisaly dziewczyny-uchron sie poki czas ![]() ![]() Nie pytaj go wprost bo moze uciec-sploszony:/
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
AfroJAzz dziękuję
![]() ![]() ![]() Dobrze,że można Dziewczyny na Was liczyć ![]() ![]()
"Ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic, albo cofnąć czas (...)" Edytowane przez Medżi_86 Czas edycji: 2006-11-23 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bądź ostrożna, bo na takich niby-wrażliwców trzeba uważać, bo seksie zmieniają się nie do poznania, dostają dziwnej amnezji a propos tego, co was łączyło 'przed', także przychylę się do głosu poprzedniczki: musisz być bardzo czujna i jeśli Tobie zależy, pod ŻADNYM pozorem nie daj się wciągnąć w seks. Życzę powodzenia ;*
Ach, no i nie martw się, na początku zawsze wydaje się, że dobrze znamy facetów, dopiero z biegiem lat uświadamiamy sobie, że kompletnie ich nie znamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.