Co to może oznaczać??? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-11-12, 21:41   #1
czarnulka21p
Przyczajenie

Unhappy

Co to może oznaczać???

Witam wszystkich serdecznie! Chciałabym zapoznać się z Waszymi opiniami, a także radami dotyczącymi pewnej kwestii z mojego życia.
Spotykam się z pewnym facetem od sierpnia. On - poważnie myślący o życiu (takie przynajmniej mam wrażenie, chyba nie mylne, bo moja praca jest związane przede wszystkim z rozpoznawaniem osobowości i ludzi) i ja wyznająca podobną hierarchię wartości, co on. Niedawno wyznał mi miłość i wszystko byłoby fajnie, gdybym nie postanowiła go "sprawdzić" za namową mojej koleżanki. Sposób banalnie prosty, rozmowa na gg. I dowiedziałam się, że mój facet nie poznał jeszcze kobiety, w której by się zakochał... Oczywiscie jest samotny! Wszystkie kobiety, z którymi się spotykał nic dla niego nie znaczyły, z żadną nie utrzymuje kontaktów.
Zrobiło mi się naprawdę przykro... Nie proponował mi wprawdzie jeszcze spotkania, ale prosił, żebym koniecznie się jeszcze do niego odezwała. Co Wy o tej sytuacji myślicie? Czy to są zwykłe nic nie znaczące gadki, czy rzeczywiście jest skłonny spotkać się z jakąś inną kobietą? Nie będę na pewno, przynajmniej na razie z nim o tym rozmawiała, zobaczymy co będzie dalej... Nie wiem, co mam sobie teraz myśleć, jak się zachowywać wobec niego. Jak się spotykamy jest naprawdę super, nie czaruje, jak to niektórzy, wydaje się być naprawdę szczery... Nie rozumiem jego zachowania. To tylko rozmowy na gg, a ciekawe jak zachowuje się w stosunku do innych kobiet na codzien. A może to ja nie widzę, co się dzieje dookoła? Chciaż przyznam szczerze, że nie straciłam totalnie dla niego głowy, ale czegoś takiego jak on nie zrobiłabym nigdy.Proszę o opinie i rady, może Wasze spojrzenie na tą sprawę pomoże mi to wszystko zrozumieć. Z góry dzięki.
czarnulka21p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-13, 10:57   #2
201606201122
Konto usunięte

Dot.: Co to może oznaczać???

Cytat:
Napisane przez czarnulka21p Pokaż wiadomość
Witam wszystkich serdecznie! Chciałabym zapoznać się z Waszymi opiniami, a także radami dotyczącymi pewnej kwestii z mojego życia.
Spotykam się z pewnym facetem od sierpnia. On - poważnie myślący o życiu (takie przynajmniej mam wrażenie, chyba nie mylne, bo moja praca jest związane przede wszystkim z rozpoznawaniem osobowości i ludzi) i ja wyznająca podobną hierarchię wartości, co on. Niedawno wyznał mi miłość i wszystko byłoby fajnie, gdybym nie postanowiła go "sprawdzić" za namową mojej koleżanki. Sposób banalnie prosty, rozmowa na gg. I dowiedziałam się, że mój facet nie poznał jeszcze kobiety, w której by się zakochał... Oczywiscie jest samotny! Wszystkie kobiety, z którymi się spotykał nic dla niego nie znaczyły, z żadną nie utrzymuje kontaktów.
Zrobiło mi się naprawdę przykro... Nie proponował mi wprawdzie jeszcze spotkania, ale prosił, żebym koniecznie się jeszcze do niego odezwała. Co Wy o tej sytuacji myślicie? Czy to są zwykłe nic nie znaczące gadki, czy rzeczywiście jest skłonny spotkać się z jakąś inną kobietą? Nie będę na pewno, przynajmniej na razie z nim o tym rozmawiała, zobaczymy co będzie dalej... Nie wiem, co mam sobie teraz myśleć, jak się zachowywać wobec niego. Jak się spotykamy jest naprawdę super, nie czaruje, jak to niektórzy, wydaje się być naprawdę szczery... Nie rozumiem jego zachowania. To tylko rozmowy na gg, a ciekawe jak zachowuje się w stosunku do innych kobiet na codzien. A może to ja nie widzę, co się dzieje dookoła? Chciaż przyznam szczerze, że nie straciłam totalnie dla niego głowy, ale czegoś takiego jak on nie zrobiłabym nigdy.Proszę o opinie i rady, może Wasze spojrzenie na tą sprawę pomoże mi to wszystko zrozumieć. Z góry dzięki.
Cześć, co do sprawdzania uważam że nie robi się takich rzeczy bo to jest dziecinne i żałosne. Myślę że jesteś sama sobie winna, ja bym się nieźle wkurzyła na jego miejscu... A co to może oznaczać- może Coś a może nic.
Na twoim miejscu bym się nie przyznawała do takiej głupiej rzeczy jak "sprawdzanie", a poza tym on mógł się zorientować że to Ty . Więc tak jak mówisz zobacz co będzie dalej.
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-13, 11:11   #3
carolinascotties
Zakorzenienie

Piszesz, ze on Ciebie nie czaruje...hmmm jesli jest w tym dobry to nigdy sie nie dowiesz, ze czarowal
Skoro juz zaczelas z nim rozmawiac, jako inna osoba - nie sadze, ze jesli nagle z tym skonczysz- zapomisz o jego klamstwie...bo sklamal mowiac , ze nikogo nie ma - albo to Ciebie oklamuje...moim zdaniem powinnas doprowadzic do "spotkania"...

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-13, 11:22   #4
bess
Zakorzenienie

Co to znaczy?To co zawsze
1.Pozory mylą
2.Podchodz do tego co ci mowi z dystansem.
3.To nie rokuje dobrze.
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-13, 11:30   #5
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulek Pokaż wiadomość
Cześć, co do sprawdzania uważam że nie robi się takich rzeczy bo to jest dziecinne i żałosne. Myślę że jesteś sama sobie winna, ja bym się nieźle wkurzyła na jego miejscu... A co to może oznaczać- może Coś a może nic.
Na twoim miejscu bym się nie przyznawała do takiej głupiej rzeczy jak "sprawdzanie", a poza tym on mógł się zorientować że to Ty . Więc tak jak mówisz zobacz co będzie dalej.
Sprawdza się kogoś, komu się nie ufa, a czarnulka21p może podświadomie mu nie ufa.
Nie pochwalam takich metod, ale już się stało. Człowiek, który jedno mówi swojemu partnerowi, a zupełnie, co innego innej osobie jest, co najmniej nie fair. Jak już zaczęłaś to pociągnij to dalej, bo niepewność cię będzie gnębić do końca waszej znajomości, chyba, że jesteś w stanie o wszystkim zapomnieć i dać mu szansę
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-13, 16:48   #6
shockwaves
Wtajemniczenie

pobajeruj go troche na tym gg, umow sie jako ta "inna" dziewczyna, spotkaj sie z nim, strzel mu z liscia i powiedz "nara". ja bym tak zrobila ale ja jestem glupia wiec nie musisz sugerowac sie moim zdaniem
shockwaves jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-13, 18:38   #7
Judyta~
Raczkowanie

No tak, nie sprawdza się osób którym się ufa, a tu nagle okazuje się, że tak naprawdę ufać nie można.
Może gdybyśmy nie ufały tak ślepo, dowiedziałybyśmy się wiele "ciekawych" rzeczy, a nie tkwiły w związkach bez perspektyw i szczerości, tłumacząc się zaufaniem?
Skoro autorka postanowiła wypróbować swojego partnara, coś jednak musiało być nie tak, a zaistniała sytuacja, tylko to potwierdziła. Gdyby nadal "ufała", byłaby oszukiwana, niestety.

Uważam, że Twój partner nie jest wobec Ciebie szczery... Nigdy nie wypiera się, nawet dla żałosnej, przypadkowej rozmowy na gg, kogoś na kim nam zależy i kogo naprawdę kochamy.
Moja diagnoza jest przykra, ale ja patrzę bezkompromisowo na pewne zachowania, co wynika z moich doświadczeń - a zatem: uważam, że Twój TŻ wcale nie jest pewny czy jesteś w 100% kobietą jego życia i zostawia sobie otwartą furtkę, w przypadku, gdyby trafił sie ktoś lepszy, będzie podejmował decyzję.

To nie jest w porządku!!!

Na Twoim miejscu pociągnęłabym to dalej i umówiła się na spotkanie, a potem wygarnęła, co myślę i do widzenia.
Taki facet nie jest Ciebie wart i nie warto go tłumaczyć!
Judyta~ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-13, 19:47   #8
Canilette
Raczkowanie

Smile Dot.: Co to może oznaczać???

Moim zdaniem, choć to bolesne, to powinnaś pociągnać to dalej - to jest tylko moje zdanie a zrobisz jak zechcesz... Mogę się mylić i źle podpowiadać. Sama zastanawiałam się co bym zrobiła na Twoim miejscu i pomiekąd znalazłam się w takiej sytuacji i mówię otwarcie rozmowa nie ma sensu bo on tak Cię zbałamuci, ze nie będziesz wcale wiedziała czy kłamie czy mówi prawde i będziesz się potem tym gryzła...

A dlaczego mówię, że znalazłam sie w podobnej sytuacji, otóż mój były TŻ keidyś przypadkowo zostawił włączone gg jak siedziałam u niego na kompie (tzn chciałąm tylko zgrać sobie mp3 a okno rozmowy było otwarte no i wiem, że można mnie za to potępiać ale zerknęłam w momencie kiedy ta osoba odpisała to była jakaś dziewczyna, no i wszystko byłoby spoko bo przecież ja tez mam kolegów itd gdyby ta ich romowa nie miała bardzo intymnego charakteru, przez moment nie wiedziałam co sięd dzieje, bo odniosłam wrażenie, ze ta dziewczyna nie ma pojęcia o moim istnieniu i najwyraźniej mimo, że się jeszcze nie spotkali (tak wywnioskowałam) są naprawdę zżyci no i rozmawiali w sposob w jaki nie powinni! I planowali spotkanie! Byłam w szoku i zaniemówiłam. A jak się zakończyła ta sytuacja??? On wpadł jak szalony do pokoju, prawie zrzuciłby mnie z krzesłą i wyłączył gg i na mnie nakrzyczał... Hmmm i to mi się nei spodobało bo widać że nie jedno przede mną ukrywał Można mnie potępić za to że skorzystałam z okazji ale inaczej gdyby nei ten przypadek żyłabym w kłamstwie. Nigdy się nie dowiem kim była ta dziewczyna i co tak naprawdę go z nią łączyło bo oczywiście potem w rozmowie ze mną to kręcił ile wlazło... Ja nie potrafiłam zaakceptowac takiego sposobu bycia i znajomość się skończyła oczywiście nie od razu. Dawałąm mu szanse...Ale to już było bez sensu bo nie było zaufania.

Dlatego mówię, ze jeśli już zasiały się w Twojej głowie wątpliwości to otwarta rozmowa moim zdaniem nie ma najmniejszego sensu bo nic z niej nie będzie wynikało a niepokój pozostanie (a to jest najgorsze, uwierz ) a jak to rozegrasz to od Ciebie zależy, uważam jednak że jeśliby doszło do spotkania i np.on wiedziałby z góry ze to ty ukrywasz się pod tą postacią na gg to byłoby z tego kupę śmiechu, bo od razu zorientujesz się czy spodziewa sie zobaczyć Ciebie czy kogoś innego.

Ech w każdym razie życze powodzenia i szybkiego rozwiązania tej sytuacji bo wiem, ze jest Ci ciężko bo człowiek nie wie co myśleć. Taka neipewnośc jest gorsza od najgorszej prawdy. Zatem odwagi.

PS. I nie przerażaj się moją historią bo mój przypadek akurat taki był, w sumie to ogolnie do siebie nie pasowaliśmy i dlatego nie wypaliło.
Zatem gółowa do góry i jestem pewna ze jakos się to poukłada
Ech chyba za bardzo się ropisałam Ale musze jeszcze nadmienić że obecnie jestem bardzo szczęśliwa w związku

Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki
Canilette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-13, 20:45   #9
shockwaves
Wtajemniczenie

Dziewczyny, piszecie, że takie "sprawdzanie" partnera to brak zaufania, ale z drugiej strony chociażby historia Canilette pokazuje, że niektórzy ludzie potrafią świetnie kłamać - tak, że możemy się nawet nie zorientować, że osoba która może mówić nawet, że nas KOCHA, nic sobie nie robi z naszego związku... dlatego kontrola - taka bez przesadyzmu, ale jednak od czasu do czasu chyba nie zaszkodzi. Moim zdaniem czarnulka21p bardzo dobrze zrobiła podszywając się za inną osobę na gg, gdyby tego nie zrobiła być może tkwiłaby w tym związku długo za długo nieświadoma tego, że jej partner nie traktuje jej do końca poważnie...

Czarnulko umów się z nim przez internet - na pewno chłopak dostanie nauczkę i może nie oszuka juz nigdy nikogo.
shockwaves jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-13, 23:11   #10
Canilette
Raczkowanie

Dodam, że obecnie z moim partnerem mamy do siebie pełne zaufanie i czuliśmy je do siebie od początku. Wszystko jest tak jak ma być. Kochamy się, nie mamy tajemnic przed sobą, ufam mu całym sercem.
I fakt faktem czasem trafia się na osobę, która widac nei wie czego chce w życiu i można się nieźle przejechać....
Canilette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-15, 11:29   #11
Seveneleven
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Co to może oznaczać???

czarnulka a powiedz czy to go naprawde kochasz?

czy to ma byc tylko taki sobie zwiazek?

(ja nigdy bym sie na cos takiego "sprawdzanie" nie odwazyla wobec czlowieka ktorego kocham)
Seveneleven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-15, 21:31   #12
czarnulka21p
Przyczajenie

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Możecie mi wierzyć, że sporo nerwów zjadłam przez tego człowieka.... Jestem w nim zakochana, ale nie do tego stopnia, żeby nie widzieć pewnych nieprawidłowości typu brak czasu dla mnie, przy czym dziwnym trafem, kiedy miał iść do pracy, pędził gdzieś w zupełnie inną stronę. Kilka takich rzeczy widziałam zupelnie przypadkowo, jednak dopiero niedawno zdałam sobie sprawę z tego, że facet może nie być do końca szczery...

A przechodząc do sedna sprawy... Posłuchałam głosu rozsądku i Waszych rad i zaczęłam z nim ciągnąć rozmowę. Nie prowokowałam, nie zachęcalam do niczego, zwykła rozmowa. I co? W niespodziewanie szybkim tempie dostałam propozycję: może zechciałabyś się ze mną spotkać? Nie wierzyłam... Bardzo zabolało. Ale uwierzyłam, kiedy doszło do randki
Chłop zzieleniał z przerażenia. Zrobiłam mu niezlą niespodziankę. Oczywiscie probował się tłumaczyć, ale ja wyszłam, a raczekj wybiegłam, nie słuchałam co miał do powiedzenia. Chyba byłam tak zdenerwowana, że nawet się nie rozpłakałam, dopiero w domu.

Boli... bardzo boli... Komu ufać? Jak tak wogóle można... Nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła nikomu!

Teraz dzwoni do mnie - nie odbieram, nie mogę, nie chcę słyszeć jego głosu, jego tłumaczeń... Zostawia wiadomości na gadu-gadu ,pisze smsy, że bardzo mnie przeprasza, żebym go wysłuchała, że to nie jest to na co wygląda phi, jasne!!!
Teraz sama siebie podziwiam, że odważyłam się to zrobić.
Z jednej strony się cieszę, bo nie będę oszukiwana, przynajmniej przez niego, z drugiej zaś cięzko mi z tym. Nie mogę płakać, tłumię w sobie zlość i rozpacz. Dobrze, że nie byłam z nim długo, wtedy byłoby o wiele trudniej.

W moim przypadku posunięcie się do takiej prowokacji okazało się dobrym krokiem. Zadnej z Was dziewczyny nie życzę takich lub podobnych sytuacji.
czarnulka21p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-15, 21:42   #13
bess
Zakorzenienie

moze chce Ci powiedziec,ze wiedzial od poczatku ze to z Toba rozmawial i to on chcial Cie zgasic??badz przygotowana rowniez na taki absurd.Ja sie nabralam

znam takiego jednego ktory ma pare kont randkowych,kazdej wciska kit ze z nikim nie rozmawia.Umawia sie na randki ciagle z inna,na gg ma dlugasna liste.I to juz od paru lat tak robi.Koszmar
Stary 2006-11-15, 21:50   #14
ałła
Rozeznanie

Szybko to rozegralas, ja bym pewnie przeciagala termin randki w czasie, ale moze to i dobrze. Im szybciej tym lepiej.
Przykro mi ze musialo Cie to spotkac. Moge sobie jedynie wyobrazic co czujesz bo sama nigdy nie bylam w takiej sytuacji ale bylo kilka podobnych watkow i dziewczyny zachowaly sie podobnie do Ciebie.
Niestety w wielu przypadkach mezczyzni to dranie, mialas duzo szczescia ze tak szybko sie na nim poznalas. Bo gdybys zdarzyla sie bardziej zaangazowac w ten zwiazek z pewnoscia byloby trudniej.
Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Ci wiele szczescia. Trzymaj sie i badz dzielna
ałła jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-15, 21:58   #15
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Czarnulka21p przykro mi, że Twój chłopak okazał się dupkiem
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-16, 10:07   #16
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Nie zdążyłam się wypowiedzieć przed wyjaśnieniem całej afery. Ale jest mi strasznie przykro, że facet okazał się dupkiem. Jak widać, gdy uczucie dochodzi do głosu to nasza wiedza i umiejętności w ocenie ludzi pryskają i pękają jak bańki mydlane. Trzymaj się ciepło. A jemu już nie ufaj ani troszkę.
Stary 2006-11-16, 13:02   #17
Clevland
Rozeznanie

Gratuluję!

Uważam, że bardzo dobrze się stało że przed jakimiś poważnymi decyzjami go zdemaskowałaś.
Może patrzysz na to przez pryzmat porażki i czasem wolimy pewnych spraw nie dopuszczać do świadomości.
Ja uznaje że odniosłaś zwycięstwo nad "leszczykiem".

Ja uznaję że pisać sobie na GG różne farmazony jeszcze można, ale umawiać się z kimś jak się kogoś ma i do tego wyznaje miłość to przesada.

Widać trafiłaś na faceta który mówi laskom to co chcą usłyszeć a traktuje je przedmiotowo.
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-16, 13:32   #18
kasiakkk
Zadomowienie

Gratuluję założycielce wątku! Nie dałaś się robić w balona i bardzo dobrze Domyślam się, że jest Ci teraz trudno ale trzymaj się dzielnie. Czasmi trzeba trochę pocierpieć dla własnego dobra

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-16, 20:53   #19
elisek
Zadomowienie

GG do elisek

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
moze chce Ci powiedziec,ze wiedzial od poczatku ze to z Toba rozmawial i to on chcial Cie zgasic??badz przygotowana rowniez na taki absurd.Ja sie nabralam

znam takiego jednego ktory ma pare kont randkowych,kazdej wciska kit ze z nikim nie rozmawia.Umawia sie na randki ciagle z inna,na gg ma dlugasna liste.I to juz od paru lat tak robi.Koszmar
Czyżby to był mój ex ? (mąż zresztą)
W pewien piękny zimowy wieczór tknięta przeczuciem sięgnęłam bezczelnie za wystającą z kieszeni koszuli karteczkę. Koszula została wyprasowana, położona na fotelu, nie do ruszenia, cała przygotowana (jak się okazało bardzo dobrze przygotowana)do wyjazdu na delegację następnego dnia I cóż ujrzałam na owej karteczce z notesika (równo i starannie złożonej)? Trzy bardzo oryginalne i wyszukane imiona pań (najlepsze z nich to Sandra - ooo, dobrze je pamiętam) wraz z numerami telefonów. Pod imieniem - domyślam się, że najbardziej atrakcyjnego egzemplarza - była nawet wpisana kwota. Słownie - sto złotych. Wiecie co zrobił małżonek(oprócz tego, że zbladł jak trup i zaczął gadać bez pytania i bez przerwy,że nigdy mnie nie zdradził)? Prawie natychmiast wpadł na genialny pomysł i wyłuszczył mi całą sprawę. Dowiedziałam się, że przygotował na mnie pułapkę Otóż ponieważ wiedział, że zaglądam do jego rzeczy, podłożył specjalnie tę karteczkę Nawet dosyć długo trzymał się tej wersji.Dopóty, dopóki wierzył, że jestem taką kretynką za jaką mnie uważał.

Nie dołączę do dziewczyn tępiących sprawdzanie. W wielu przypadkach gdyby nie robiło się takich rzeczy,długo żyłoby się w błogiej nieświadomości. Poza tym nie od parady kobietki mają szósty zmysł i intuicję, która często niestety niepokoi i podpowiada. Tak jak czarnulce. Byłam kiedyś w związku ponad 10-letnim i nigdy, ani najmniejszego razu, nie przyszło mi do głowy, żeby zajrzeć ówczesnemu TŻ w jego osobiste rzeczy. Po prostu wiedziałam, że nie muszę, byłam pewna i spokojna.
Czarnulka, mądra z ciebie kobietka, trzymam kciuki, żeby wszystko jak najszybciej się w tobie uspokoiło. Jak najdalej od dupków, na szczęście nie wszyscy panowie są nimi
elisek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-16, 20:59   #20
bess
Zakorzenienie

To nie on bo ten jest kawalerem.
Ale znalam tez takiego ,który jezdzil w takie "delegacje"wczesniej "kolezanki"poznawal w necie.Jego zona nic nie wiedziala,kiedys znalazla rachunek za hotel z innego miasta.Ale nie pamietam jak sie wtedy wyłgał.Jezdzil do mojej znajomej ,ktora tez myslala ze jest tylko jedna (oprocz malzonki)pozniej postanowila go sprawdzic w banalny sposob.dowiedziala sie o innych i o sobie co nieco:/
Stary 2006-11-16, 21:33   #21
elisek
Zadomowienie

GG do elisek

Całe życie z debilami
Stary 2006-11-16, 21:36   #22
bess
Zakorzenienie

No wlasnie wiecej znam takich.. ,a porzadnego tylko jednego ale on juz ma zone
Wiec singluje
Stary 2006-11-16, 22:05   #23
elisek
Zadomowienie

GG do elisek

Cytat:
No wlasnie wiecej znam takich.. ,a porzadnego tylko jednego ale on juz ma zone
Wiec singluje
Ja też Ale łudzę się, łudzę, że może kiedyś zachce mi się kogoś mianować na TŻ-a. Bo na razie marnie z tym chceniem, coś siedzi w głowie i nie chce
Stary 2006-11-16, 22:17   #24
kasiakkk
Zadomowienie

Singielki no co Wy, faceta trzeba mieć trzeba mu tylko od początku pokazać kto rządzi

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2006-11-16, 22:21   #25
elisek
Zadomowienie

GG do elisek

Cytat:
Napisane przez kasiakkk Pokaż wiadomość
Singielki no co Wy, faceta trzeba mieć trzeba mu tylko od początku pokazać kto rządzi
Gdyby tylko to wystarczało... Oj, przypadki chodzą po ludziach
Stary 2006-11-16, 22:25   #26
bess
Zakorzenienie

Ja pokazuje i co z tego.Czasem myslalam ,ze to wlasnie przez to tak sie dzialo :/
Stary 2006-11-16, 22:30   #27
elisek
Zadomowienie

GG do elisek

Cytat:
Ja pokazuje i co z tego.Czasem myslalam ,ze to wlasnie przez to tak sie dzialo :/
Skąd ja to znam?
Kasiakkk, są typy, do których z armaty na wyciągnięcie dłoni nie trafisz
Stary 2006-11-16, 22:32   #28
carolinascotties
Zakorzenienie

Żeby to było takie proste- pokazać, kto rządzi i koniec
Niestety nie ma tak "dobrze "

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-16, 22:37   #29
bess
Zakorzenienie

Poza tym zawsze trafialam na skrajne charaktery,albo na kompletnie nieposlusznego ,albo na zbyt poslusznego-pantoflarza,a takich nie cierpie Potrzebny jakis w sam raz
Stary 2006-11-16, 22:38   #30
kasiakkk
Zadomowienie

wkurzające jest to, że tylu wrednych facetów chodzi po ziemi. Robią w konia swoje, niczego nie świadome kobiety i na dodatek często uchodzi im to bezkarnie
A jak już trafi się jakiś porządny, to też trzeba chuchać, dmuchać i mieć oczy szeroko otwarte - bo różne przypadki chodzą po luziach, ehh...

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości