|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 512
|
pro¶ba do Wroc³awianek :)
Cze¶æ
![]() Planujê w niedzielê zakupy we Wroc³awiu, a przy okazji zahaczê o kino. Wybiorê siê napewno na targ ¶wiebodzki, do outletu i galerii. Jednak proszê Was o pomoc- gdzie warto jeszcze pój¶æ? Je¶li mo¿ecie to napiszcie te¿ jakimi autobusami lub tramwajami mo¿na dostac siê do tych ró¿nych miejsc. Z góry dziêkujê i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: pro¶ba do Wroc³awianek :)
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 868
|
W 135 te¿ mo¿esz wsi±¶æ
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 967
|
Oprócz GD mo¿esz pój¶æ do Galerii Centrum, jakie¶ 15 minut od GD spacerkiem na ¶widnickiej. Ale i tak to spore plany jak na 1 dzieñ, bo outlet jest do¶æ daleko od centrum, a chcesz jeszcze i¶æ do kina!
Proponujê tak± kolejno¶æ" ¶wiebodzki (bo on jest chyba tylko do po³udnia), G. Dominikañska, Galeria Centrum, spod której masz du¿o autobusów do przystanku Nowy Dwór krzy¿ówka (139, 149, 406 i chyba 409) a tam przesiadasz siê w 119 lub 107 do outletu |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 654
|
z pkp mozna tez sie przejsc na piechotke do galerii
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 868
|
Cytat:
Bêdzie bardziej po drodze
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 631
|
Pewnie na obrze¿ach Wrocka nie bedziesz ale moge poleciæ dopiero co powsta³y Factor siec sklepów nie tylko z ciuchami (droga jak na lotnisko), najlepiej dojechac do ulicy Nowy dwór/Krzy¿ówka autobusami
134,142,149,122,119,406,4 09,126,142,132 i przej¶æ sie kawa³eczek. W niedziele otwarte s± plac na swiebodzkim, galeria Dominikañska, Korona ul.Krzywoustego 126(droga wylotowa na Warszawe),Tesco,Auchan Ul.czekoladowa,Carrefour-borek na ul.Hallera 52 Centrum Handlowe TGG ul. S³ubickiej 18. Kilkadziesi±t metrów od obiektu znajduj± siê przystanki linii tramwajowych: 3, 10, 12, 21, 22, oraz autobusowych: E, 103, 122, 403, 243, 253, 703, 419. Sama jutro bede latac po wielu sklepach to pewnie siê "spotkamy" ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 347
|
Ja proponuje jeszcze Zare w Renomie, warto
Ja zawsze znajde tam co¶ dla siebie
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziêkujê Wam za wszystkie odpowiedzi
![]() Wiem, ¿e trochê du¿o jak na jeden dzieñ ale na dworcu g³ównym bêdê o 9.15, a poci±g powrotny o 20.21 i ca³y ten czas przeznaczê na zakupy W dodatku zabieram swojego T¯-a (biedaczek) PLAN: 1. Kino Korona- film na 10.15. Jak my¶licie: czy zd±¿ê z Dworca G³ównego o 9.15 dojechaæ tam na 10.15? 2. Centrum-¶wiebodzki, Galerie. 3. Outlet I pó¼niej znowu do Centrum na poci±g. Kurczê chyba nie uda mi siê to wszystko. Jak s±dzicie? ![]() m.a.r.t.a-> szkoda, ¿e nie ma jeszcze opasek wiza¿u to by¶my sie rozpozna³y
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 631
|
Cytat:
i spotka³yby sie na ulicy dwie Marty, ale zbieg okoliczno¶ci
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 654
|
napisz jak bylo
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to mam pecha!
W ostatniej chwili zd±¿y³am do kina. Szczê¶liwi chcemy ju¿ i¶æ na salê. Bilety skasowane, lecz za chwilê kasjerka informuje nas, ¿e filmu nie bêdzie, bo siê ta¶ma zepsu³a. Musia³am czekaæ godzinê na inny i nie zd±¿y³am ju¿ na ¶wiebodzki, wiêc pojecha³am do Outlet Factory. Z zewn±trz wydaje siê to bardzo ogromne- nawet mój T¯ mia³ ³zy w oczach, gdy to zobaczy³ :P Ale nie ma jeszcze otwartych wszystkich sklepów. Du¿y wybór firmowych adidasów w dobrych cenach. W diversie jakie¶ wybrakowane spodnie, które na mnie wisia³y i ¿adne nie by³y dopasowane. Tak¿e ogormny wybór bielizny w Caledonii. Podsumowuj±c: kupi³am tylko spódniczkê czarn± do szko³y i 2 pary rajstop. Niez³e zakupy jak na ca³y dzieñ
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.