|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar ca³e forum. Tutaj mo¿na zg³aszaæ uwagi techniczne, problemy dotycz±ce ca³ego forum, problemy z has³em i dostêpem i inne… |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 954
|
cz.III do Z³o¶liwca
Mam pytanie czy dosta³e¶ nowy tekst ode mnie, bo nie wiem jak to teraz ma byæ za³atwiane, wys³a³am go wczoraj na adres Agnieszki.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Go¶æ
Wiadomo¶ci: n/a
|
Re: cz.III do Z³o¶liwca
[img]icons/icon7.gif[/img] Teskt mam - z maila Agnieszki (przekierowa³a go na mnie do czasu powrotu).
Ale dosta³em a¿ trzy maile, przy czym tylko w jednym mogê otworzyæ plik... Rozumiem, ¿e ten zzipowany plik to jest wersja ostateczna? Tekst bêdê wk³adaæ pojutrze, na jutro w³a¶nie obrabiam kolejny tekst Beaty [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] Z³o |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wersja jest tylko jedna, nie wiem czemu masz a¿ trzy maile, byæ mo¿e dlatego, ¿e mia³am problemyz jego wys³aniem bo jest trochê du¿y.
Czy nastêpne mam wysy³aæ bezpo¶reddnio do ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Go¶æ
|
Wysy³aj tak, jak wysy³a³a¶ do tej pory. W takim razie wykorzystam tê zzipowan± wersjê.
Swoj± drog±... fiufiu... 22 strony... Solidna robota [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
W takim razie nie potrzebnie siê tak ¶pieszy³am z tym tekstem.
No ja to jak piszê, to nie mogê przestaæ, ale rekord by³ ju¿ wiêkszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Go¶æ
|
Wiem co¶ o tym, moimi palcyma to wk³ada³em [img]icons/icon7.gif[/img]
A póki co to Agnieszka wyda³a instrukcje - 1 tekst dziennie + KW. Nie mo¿na od razu ca³ej amunicji... [img]icons/icon7.gif[/img] W koñcu nie mamy na podorêdziu fabryki tekstów, tylko gromadkê wspó³pracowników... [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ale za to jakich twórczych..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Go¶æ
|
No i tym bardziej trzeba ten miodek wydzielaæ ³y¿eczkami, a nie ca³ymi wiadereczkami [img]icons/icon12.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a tak naprawdê to chodzi³o mi bardziej o to, ¿eby gdybym wiedzia³a to bym pewnie jeszcze dzi¶ co¶ dopisa³a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Go¶æ
|
Ba¶ka!
Wiesz co? Ja nawet siê domy¶lam, ¿e nie ¿artujesz... Ale mo¿e skieruj energiê na inne tory... Temat mogê Ci podrzuciæ: Perfumy z feromonami, czyli pewna (???) randka [img]icons/icon12.gif[/img] Bo siê bojê, ¿e to s³oñce mo¿e Ci zaszkodziæ [img]icons/icon12.gif[/img] Ale tego tekstu nie dam tkn±æ. Ju¿ go napocz±³em!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie krzycz na mnie!!!
![]() Nie martw siê z tym tekstem ju¿ sobie dam spokój, teraz siedzê ju¿ nad czê¶ci± czwart±, kto wie ile tych czê¶ci jeszcze bêdzie.... A tymczasem napoczynaj sobie to co ju¿ dosta³e¶ i niech ci smakuje!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Go¶æ
|
Ale ja nie krzyczê, tylko w±sem jak Wo³odyjowski na boki robiê... [img]icons/icon12.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a to szkoda, ¿e nie mogê tego zobaczyæ!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Go¶æ
|
Bo Wo³odyjowski tak w³a¶nie robi³ w±sami, a nawet wiêcej... Czêsto mówi³ wtedy "Ba¶ka!".
HM... [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A masz na imiê Micha³ ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Go¶æ
|
Hehe...
odpowied¼ w stylu rzecznika prasowego ministerstwa, w którym nikt nie wie o co chodzi, a nawet jak samo ministerstwo siê nazywa: "Nie mogê zaprzeczyæ, ale nie mogê te¿ potwierdziæ" Przecie¿ wiesz... imiê moje Z³o¶liwiec [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
O tobie wiem tyle, ¿e nic nie wiem. I to ci chyba chodzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Go¶æ
|
Re: do Z³o¶liwca
Incognito to moje drugie imie... Wiem, wiem... troche brzmi z hiszpanskiego... Zlosliwiec Incognito del Visagiorio el Interneto [img]icons/icon12.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.