![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Czy mozna obcinac wloski - nastolatki?
Witam!!
Czy nastolatki powinny obcinać włoski na miejscach intymnych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Czy mozna?
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
powinny/niepowinny
![]() jesli tylko maja na to ochote to czemu nie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dlaczego powinny? ja uważam, że mogą robić co chcą, wcale nie jest konieczne ich obcinanie.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zdaża sie nawet że farbują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Też nie sadzę, że "powinny" a mogą
![]() Acha, i uważam, ze to pomaga w zachowaniu higieny, szczególnie podczas okresu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mozna obcinac wloski - nastolatki?
Myśle ze to wyglada bardziej estetycznie np. gdy zakladasz stroj kapielowy,który jak wiadomo jest cienki i delikatny Nie musisz tego robic oczywiscie,ale moja mama jakos nauczyla mnie zwracac na takie rzeczy uwagi, poniewaz bez podszczyżenia widac jakby któraś trzymała kota w majtkach
![]() ![]() ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
a jak je wlasnie podciac bo ja tez sie ostatnio zastanawialam....jakie powinny byc dlugie??bo jakos nie wiem...a na wargach sromowych to sie nie powinno w ogole usowac????
mam w ogole taki pomysl napiszcie co w z tym robicie???bo chcialabym wspolzyc z moim chlopakiem i nie wiem czego on tam oczekuje........jak to robi wiekszosc kobiet i dziewczyn??????no i czym je usowacie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
mnie chlopak prosil zebym ogolila; eksperyment zrobilam, jak on zareaguje? jemu sie spodobalo a jak odrastaly tu kuly wiec ja golilam co pewien czas.troszke mialam ranek pod wlosami wiec szczypalo jak sie kapalam i mialam w dodatku takie chrosty czerwone.
nie robilam tego juz i urosly chaszcze.nie chcialam golic ich bo czulabym sie dziwnie(czegos mi tu brakuje), wiec poprosilam mojego chlopaka zeby mi je obcinal zapomoca nozyczek i grzebienia(tak jak u fryzjera)i nie smiejcie sie z tego, ale mi sie podobalo ze on mnie przycina. wkoncu ja stwierdzilam ze on ma gorsze chaszcze i wyrazil zgode na "INTYMNEGO FRYZJERA" (chlopaki gola sie tylko na twarzy tak ja zaobserwowalam u mojego chyba ze wasi mezczyzni golo sie gdzie indziej ![]() nozyczki i grzebien sluza. wiec mamy robote ; on mnie a ja jego. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A KTO WIE?MOZE KTOS WPADNIE NA POMYSL I OTWORZY GABINET "FRYZJERA INTYMNEGO"? ![]() 1405 to zalezy od ciebie. PS.ja oprocz ze przycinalam i golilam na lyso(jednorazowa maszynka)to moj chlopak rowniez mi robil paseczki. golilam intymne wlosy rowniez maszynka do wlosow (na glowie).troszke smyrało.hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
mała księżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
wszystko co napisalam tutaj jest prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
99% mężczyzn uwielbia jak kobieta jest zadbana w miejscach intymnych. Kiedy oboje z partnerów mają olbrzymią frajdę tak jak jest w przypadku Agusi1988 i jej chłopaka z pomagania sobie przy depilacji to dlaczego mają tego nie robić???...a szukać "tego i owego" i przedzierania się przez gąszcze w miejscach intymnych nie należy do przyjemności. Nie rozumiem DIAMELEN dlaczego postępowanie Agusi1988 tak Ciebie zaskoczyło?? i powiem jeszcze tak...wprowadzenie takich "metod" pobudzenia swego mężczyzny jest wręcz wskazane przy dłuższych związkach, kiedy do sypialni wkrada się rutyna. Oczywiście istnieje jeszcze wiele innych sposobów aby zadziałać na mężczyznę... pzdr mężczyźni to lubią tak jak kobiety gre wstępną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i szczerze mowiac tez nie rozumiem co takiego dziwnego bylo w tym co napisalam Agusia. Jesli taka forma urozmajcenia zycia erotycznego, zarowno jej jak i partnerowi odpowiada - to czemu nie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
kaczina nikt ci nie karze tego czytac i sie wypowiadac na ten temat. skoro temat jest obcinanie wloskow to odpowiedzialam na niego
![]() rzeczywiscie chaszcze nie sa higieniczne.ja moge potwierdzic ze moj facet lubi to miejsce-zadbane to jest dlugi zwiazek bo jestesmy blisko 2 lata. a spotykanie sie i rozmawianie, jakis spacerek i wypad do hipermarketu to troszke nudne, chociaz ...uprawiamy seks ale nic nowego niebylo. zapytalam sie mojego chlopaka jak tam wloski,odpowiedzial ze rosna. ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2005-12-11 o 18:29 Powód: nabijanie licznika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]()
a na wargach sromowych zostawic czy nie w ogole jak powinna wygladac fryzura w tym miejscu????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Fryzjer intymny jest w Warszawie. Sluchalam kiedys audycji pana Weissa, w którym pani z salonu proponowala przycięcie i farbowanie np. na Swieta w kształt choinki a na Walentynki w czerwone serduszko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Trzeba obcinać.Czy wyobrazasz sobie że takie buszowanie w zbożu jest przyjemne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Nie tylko ten wątek przeczytałam i nie chodzi mi o to, że jestem przeciwna przycinaniu,ale ciekawe czy twój facet się cieszy że publicznie piszesz o waszych grach wstępnych, wypadach, rozmowach itd. (zaczerpniete z innych wątków). Runner a ty uważasz, że związak prawie 2-letni to już rutyna i trzeba uważać, żeby 17-latce przez to chłopak nie uciekł? Bo po przeczytaniu kilku postów Agusi uważam, że ten związek jest mało dojrzały, a moim zdaniem wprowadzanie intymności we wspólne życie wymaga dojrzałości, choćby w sensie psychicznym, czego sądzac po wypowiedzi Agusi i jej chłopaka z inych wątków brak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nie przesadzajcie
![]() Mi mój mąż tez pomaga w intymnej pielęgnacji i żadne z nas nie widzi w tym nic złego. Zaczęło się, gdy byłam w ciąży i miałam problem z kolanem, więc nie miałam nawet fizycznej mozliwości przyciąć sama. Zatrudniłam męża i tak już zostało, tym bardziej, że jemu to odpowiada i działa pobudzająco, zwłaszcza przed seksem. Ostatnio usłyszałam od znajomej, czy nam (mi i mężowi) nie wstyd brać razem kąpieli ![]() zastanawiam się, czy to ja jestem jakaś rozwiązła, czy tez społeczeństwo pruderyjne aż do bólu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Wg mnie nie chodziło nawet o to, co napisała Agusia, a o to JAK. Pewnie, że zdarzają sie ludzie w wieku -nastu lat tworzący dobre, dojrzałe związki, ale czytając posty Agusi widać, że nie jest ona takim przypadkiem.
Takie zabawy są wg mnie całkowicie normalne, ale niekoniecznie w tym wieku. A w przypadku A - na pewno nie są odpowiednie dla dzieci. I tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dajcie spokój
![]() Zapomniałyście chyba jakie było pytanie tego wątku, a dotyczyło chyba NASTOLATEK, więc agusia odpowiedziała, i nie widzę w tym nic nieodpowiedniego ![]() Także dziwne wydaje mi się oceniać związek dwojga ludzi na podstawie postów jednej z nich ![]() Także nie widzę nic niewłaściwego w goleniu się wzajemnie, jest to całkiem normalne ![]() Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Można! Ja obcinam od kiedy pamiętam. A zaczęłam dojrzewac szybkoi włoski pojawiły się (za!) wcześnie, Z włosami w miejscu intymnym czuję się źle, najchętniej golę wszystko na "łyso". Mój facet robi podobnie i ja zawsze też wymagałam tego od swoich partnerów.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z Julą.
Na jednym z watków o podobnej temtyce, przeczytałam w poście jednej Wizażanki, że "nie powinnaś golić całego "kotka", bo taki lubią tylko pedofile (przypomina im to małe dziewczynki)". No myślałam, że z krzesła spadnę! ![]() Myślę również, że młody wiek nie jest tu żadnym przeciwskazniem.
Edytowane przez ewka.mnk Czas edycji: 2006-02-07 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
jej a ja sie jakos tez zdecydowlam na ogolenie heh i narazie sie dizwnie z tym czuje i nawet nie wiem czy dobrze to zrobilam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już tak się przyzwyczaiłam do golenia (a robię to mniej więcej co tydzień, ponieważ przy większej częstotliwości straszne przyszyki mi wyskakiwały), że jak jest zima i nie miałam czasu się ogolić to wydaje mi się ,że to tak wtedy wstrętnie wygląda, że fuj, fuj ![]() Pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
aha niom to tak zrobilam z tymi wloskami heheh ale dzieki za napisanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
A ja juz nawet nie pamietam kiedy to mialam "tam" wloski.zawsze mam ogolone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Może jeśli nie ma takiej mamy jak ja. Moja się nie zgadza na golenie nóg nawet. Już nam jej tekst gdybym wyjechała ze strzyżeniem inytymnej fryzury: "Glupia jesteś? Na co Ci to? Ktoś Ci tam zagląda czy co?" A jakbym powiedziała że to ze względów estetycznych: "A nie cuduj dziecioku, odbija Ci. <mam 17 lat skonczone>
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.