|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak z grzywką ?
Chcę sobie zrobić grzywkę ale się boje że będe głupio wyglądać. Słyszałam że można tu dopasowąć sobie fryzurę poprzez zdjęcie. Prosze o pomoc bo nie mam pojęcia jak to zrobić.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak z grzywką ?
Cytat:
bez tego nie a się nic zrobić- zdjęcie można zalączyć na tej samej stronie na której piszesz wiadomosc ( pod ramką w której piszesz wiadomośc jest rubryka " zarzadzaj załącznikami" po jej nacisnięciu możesz dodac plik a więc i zdjęcie ( jest przy tym wyszczególnione w jakim formacie i w jakiej wielkości jest to dopuszczalne) - wbrew pozorom jest to bardzo proste.Zdjęcie powinno być zrobione w dobrym świetle ( najlepiej , aby nie przekłamywało barw) , najlepiej aby twarz była odsłonięta ( wlosy zaczesane do tyłu).Wtedy najłatwiej będzie dobrać fryzurę
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
dzięki bardzo spróbuje to zrobić. pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jak z grzywką ?
Prosze o dobranie mi grzywki. Myślałam o krótkiej ukośnej.
Chciałam też pocieniować włosy od góry na całej długosci bo myśle ze wtedy grzywka lepiej będzie pasowała. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Niedawno moja przyjaciółka własnie zrobiła sobie taka ukośną grzywkę - bardzo jej ładnie (ma podobny kształt twarzy jak Ty ) ale dodatkowo własnie pocieniowała włoski, troche wystrzępiła..myślę że jeżeli to się zrobi to wtedy grzywka "pasuje" do całości. Jakbys robila taka grzywke to zrob tez cos z caloscia wlosow Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Jak miło że ktoś się odezwał. Dzięki bardzo! Właśnie mam zamiar pocieniować włosy od góry i wydegażować. powinno dobrze wyglądać-jak mówisz.Pozdrawiam!!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Pisała tu taka Anulka i pod spodem była taka fryzurka bląd długie włosy. Strasznie mi sie podobała ,chciałam ją wydrukować i już jej nie ma ! Anula pomóż!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dołączyłam swoje zdjęcie i umiesciłam w wizazu.Do dziś nikt mi nie poradził jaką zrobić grzywke a do soboty nie daleko, wtedy właśnie ide do fryzjera. Pomóżcie!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie to zdjęcie jest?
Bo albo jestem ślepa ,albo je skasowałas?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm dziwne, ale ja też nie widzę żadnego zdjecia...jesteś pewna, że załączyłaś jakieś??????????
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Boże sorry ale za chiny nie mogłam go tu załączyć poradżcie coś ze swoich fotek !
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
O udało mi się ! to ta fryzurka która mi sie podoba .
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
A to moje zdjęcie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

bez tego nie a się nic zrobić- zdjęcie można zalączyć na tej samej stronie na której piszesz wiadomosc ( pod ramką w której piszesz wiadomośc jest rubryka " zarzadzaj załącznikami" po jej nacisnięciu możesz dodac plik a więc i zdjęcie ( jest przy tym wyszczególnione w jakim formacie i w jakiej wielkości jest to dopuszczalne) - wbrew pozorom jest to bardzo proste.

Bo albo jestem ślepa ,albo je skasowałas?