|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
DO PANI BEATY-JESZCZE RAZ ENVIRON
Beata Krajnik napisał(a):
> Ja znam tę firmę , dostałam od nich kilka ulotek informacyjnych (msiałabym poszukać w moim zbiorze makulaturki ).Nawet interesowały mnie ich zabiegi , ale ceny... Straszne. Jeśli nadal bardzo interesuje Cię ta firma to mogę poszukać tych ulotek. Firma jest mało znana dlatego ,że nie można kupić tych kosmetyków ani w sklepach , ani w aptekach , ani w sprzedaży bezpośredniej. Tylko gabinety pracujące na tych preparatach mogą sprzedawać te kosmetyki. Jest Pani jak zwykle niesamowita ![]() Czekam na uwagi w tej kwestii!! Pozdrawiam goraco kama!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Re: DO PANI BEATY-JESZCZE RAZ ENVIRON
Na razie znalazłam tylko jedną ulotkę tej firmy - są tam opinie osób stosujących te preparaty , ale to raczej reklamowa ulotka. Jeśli chcesz to mogę przesłać Ci tę ulotkę na prywatnego maila. (i nie pani tylko Beata - ja mam dopiero (już!!) 27 lat)
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: DO BEATY-JESZCZE RAZ ENVIRON
Tak poproszę o każdą informację Beatko [img]icons/icon27.gif[/img]
Oto mój adres kama.garbi@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.