|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() w co to wpisac? pomocy :(
kochane wizazystki otóż robie cos w stylu pamiętnika dla mojego chłopaka na nasz rocznice i tak sie zastanawiam w co go wpisac zeby bylo romantycznie i zeby mu sie podobalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w co to wpisac? pomocy :(
Martusiu ale ktora to rocznica? Bo to ma znaczenie... no wiesz wiadomo ze kazdą przezywa sie inaczej..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
hmmm a ja za bardzo nie wiem o co chodzi ^^ znaczy szukasz pomysłu na tekst czy na oprawę ?
![]() bo jak na oprawę to na papierowym mnóstwo pomysłów scrapbookingowych było; moja bratowa też podobnie robi ![]() ![]() A co do tekstów - to ja nie wiem czy my ci będziemy umiały pomóc bo ty znasz lepiej swojego TŻ i pewnie macie sporo ulubionych powiedzonek, hasełek, tekstów piosenek ![]() powodzenia ![]() EDIT: linki na papierowe conieco - inspiracje wszelakie ładnie zebrane - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217345 - ładny album jednej wizażanki - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219120 - przepis na paier czerpany jeśli masz ochotę sama wszystko od podstaw wykonać ^^ - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=64002
Braon de dhrúcht na bhflaitheas, Is deach de thobar na ngrás, Go mbronna Dia ar d`anam Is ar ár n-anam féin... Edytowane przez Fraoch Czas edycji: 2007-11-18 o 12:22 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mi dokladnie chodzi o to ze ja nie wiem w co wpisac ;p to jest nasza pierwsza rocznica i ja robie mu pamietnik "jak to sie zaczelo" i tam pisze tak jakby nabiezaca ;p jak to bylo jak go pierwszyraz zobaczylam itp ;p i nie wiem jaka zrobic okladke ze tak powiem ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Szczerze nie mam jakoś pomyslu... radzilam juz o tekscie piosenki no ale jeśli nie to to nie wiem szczerze
![]()
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kartki wykonać można z białego brystolu, połączyć - zszyć lub np granatową wstążką (bo to dla chłopaka to w takich odcieniach bym robiła - brązy, granatowe, zielone) do tego okładkę z tektury oklejoną czymś. A tu masz jeszcze link do notesu robionego własnoręcznie, co równie dobrze można wykorzystać. Zrobić np większe strony, z jednej strony napiszesz to co chcesz a od drugiej strony poprzyczepiasz zdjęcia. http://arttutorial.blogspot.com/2007...n-journal.html
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
white_orchid dziekuje bardzo i tak
![]() Fraoch dzięki mam nadzieje ze skorzystam z Twoich rad ![]() jesli macie jeszcze jakies pomysly to chetnie poslucham ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
na forum papierzastym (chyba) albo gdzieś tu był wykonany album ale użyto na okładkę sklejkę drewnianą bodajże i całkiem fajne wykonanie... ale to już sama poszukaj pod hasłem album bo mi sie nie chce
![]() powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.