|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ból szyi :( nie wiem co to moze byc
hej, ostatnio miewam bóle w okolicy szyi, a zwlaszcza jak wstaje rano boli mnie szyja
![]() ![]() ![]() smaruje teraz zel ketonal i smaruję tąszyję2 dzien ale poprawy jakiejs nie widze w sumie ![]() i jesli ta powieka mi tak "Skaka: tzn takie odczucie, to moze brakuje mi jakichs witamin, moze znacie jakies tabletki czy produkty spozywcze by pomogly mi z tą powieka Edytowane przez Rudzia666 Czas edycji: 2008-11-05 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ból szyi :( nie wiem co to moze byc
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
wiem wiem, jestem zarejestrowana dopiero na piątek,
ale po prostu sie martwie, i tak napisałam ![]() czy moze któas z was miała podobne objawy i co to tak wogole jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Możliwe, że brakuje Ci magnezu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ketonal działa przeciwbólowo więc raczej nie spodziewaj się po nim poprawy, tylko chwilowej ulgi. Na bóle mięśni (przede wszystkim na stany zapalne) lepszy jest moim zdaniem Diclac (również dostępny jako maść) ale tak na prawdę to najważniejsza jest wizyta u lekarza. Jeśli masz siedzącą pracę przed komputerem to twoje objawy są normalne - drętwienie kończyn, bóle pleców i szyi, bóle głowy i niedobór magenzu + potasu. Mam dokładnie to samo, te same objawy ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To moze byc tez objaw przeziebienia, ja sie jakis czas temu meczylam z bolami miesni, dopiero leki pomogly.
![]() |
![]() |
#7 |
Nie depcze krokusów
|
Rudzia666 - natychmiast idź do lekarza i nie wychodź od niego bez skierowania na badanie zawartości m.in. potasu we krwi i rentgen szyi! Moja koleżanka z pracy miała tak samo, ale lekarze ją zbywali, ciągle przepisywali potas i magnez, miała straszne wahania potasu mimo suplementacji. Potem zaczęła mdleć, ale że było lato, to zrzucali to na wysoką temperaturę. Doradziłam jej sprawdzenie kręgów szyjnych, bo tym mi to pachniało i niestety miałam rację
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moja znajoma kiedyś też miała podobny problem. Bolała ją z tyłu szyja. W końcu poszła do lekarza po wielu próbach domowego leczenia, lekarz zrobiła badania i okazało się, że ma guza. Na szczęście, niezłośliwego.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.