|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Bank Twarzy
Jakiś czas temu zarejestrowałam się na stronie tej agencji z nadzieją, że coś zmieni się w moim życiu
http://agencjareklamowa.socjum.pl/ i do niedawna był czat online, na którym ludzie witali się i zadawali pytania Pani pod pseudonimem Nikoletta, która na pytania odnośnie "Czy ktoś zrobił jakąkolwiek karierę dzięki tej agencji" główna założycielka usunęła czat. Ludzie się tam rejestrują lecz nie zdają sobie sprawy, że nikt nic nie osiągnie, wysyłała maile aby uzupełniać szczegóły kontaktu np: adres mailowy, skype itd... aby w razie" odkrycia" w szybki sposób sie skontaktować... to jedna wielka ściema... czy ktoś ma takie same wrażenie??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bank Twarzy
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wiele tego typu firm dziala...ale gwarancji na 'kariere' to zadna nie daje
![]()
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wiem o tym.....ale strona wygląda bardzo zachęcająco..poza tym chciałam zostać zauważona i otrzymywać jakieś propozycje współpracy a nie od razu robić karierę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.