|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
~~~Oddam. Szukam. Zapraszam.~~~
Mam do wymianę parę drobiazgów. ZAPRASZAM!!!
Szukam kosmetyków termoochronnych do prostowania włosów, a także produktów do włosów Alfaparf, Matrix, John Frieda (dla btunetek), wszelkich nabłyszczaczy itd... Oprócz tego najbardziej mnie interesują: -podkład Maybelline Dream Matte Mousse w odcieniach fawn,sand -WAX -olejek dr. Hauschka -khol -peeling enzymatycznyi inne kosmetyki Ziaji z serii CALMA HLC Nie szukam ubrań. Dziękuje za Avon i Oriflame. 1. Laura Laura Biagotti wersja EDP - trochę mniej niż połowa z 50ml. 2. Tester Must Cartier - połowa ze 100 ml. 3. Hot Couture Givenchy EDP - odlewka 5 ml 4. Próbka fabryczna Angel Thierry Mugler - Pivoine niecale 2 ml 5. Podkład L'oreal Infaillible odcien 220 sable/sand została połowa z 30ml 6. Dax Cosmetics Cashmere Secret – Ekskluzywna baza pod makijaż 10 ml w saszetkach 7. Podkład L`Oreal Air Wear - kolor 30 Golden Beige, zostało ok 1/3 z 30ml. 8. La Roche Posay, Anthelios Dermo Pediatrics 40 (połowa ze 100 ml, data ważności 02/08) +Anthelios XL50+ 5 ml 9. Nowa farba do włosów L'oreal Casting *odcien 30, kasztan) 10. 1-minutowa maseczka do włosów suchych i zniszczonych Duo Keratines Sunsilk -75 ml, nieużywana 11. Balsam rozświetlająco-brązujący Miraculum Body Expert - ok połowy z 250ml. Perfumy wole wymienić na perfumy ( z wyłączeniem Avon, Oriflame, Celine Dion, Esprit i inne tego typu), preferuję orientalne, ciepłe, słodkie,dymne i kadzidlane zapachy. Edytowane przez Vishnja Czas edycji: 2006-11-26 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ~~~Oddam. Szukam. Zapraszam.~~~
Znalazłabyś coś za Infallible?
Oprócz tego, co w wątku, mogłabym oddać jeszcze krem nawilżający Calma HLC, Dream Matt Mousse w odcieniu Nude. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Kasiek, olejek RB to ten? http://www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=10439
co się stało z atomizerem i jak sie nim posługujesz? Jaki jest stopień zużycie podkładu DMM? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Dzięki za zainteresowanie, pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana:
- Laura Laura Biagotti wersja EDP - trochę mniej niż połowa z 50ml i - Hot Couture Givenchy EDP - odlewka 5 ml Mam olejek Hauschki, zapraszam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.