|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
kłopot z tytułem filmu :P
Siemka
. HE... Coś w stylu takim, hmm... no dawne lata :P, tam jest jakas rodzina (i to głównie wokół niej się kręci cała akcja), i to małżeństwo ma chyba 6 (jakos tak dużo) córek. I te córki są w wieku nasoletnim. Są one bardzo ładne i tam wszystkim chłopcom z miasteczka sie podobają . I coś chyba było że CI rodzice są trochę rygorystyczni, i jedna z tych dziewczyn popełnia samobójstwo. I dalej niepamietam :PP.Wiem, mam talent streszczania, ale to tak na szybko i tak wielu rzeczy niepamiętam :P. Z góry thx . Jak po opisie niekojarzycie tego filmiku to jakieś inne fajne, typu komiedie romantyczne, (ale nie z tych nowych co teraz powchodziły) lub jakies dobre romantyczne dramaty zapodajcie . Jeszcze raz dzieki |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kłopot z tytułem filmu :P
Virgin Suicides Sofii Coppoli, po polsku 'Przekleństwa Niewinności'.
Fajny film, z Kristen Dunst i Joshem Hartnettem, polecam
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
"Przekleństwa Niewinności" Sofii Coppoli
całkiem fajny film, wart obejrzenia pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
łaaa....
. Ja bym niewpadła że to ten tytuł. HE... :PP. No więc teraz pora obejrzec sobie .
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Racja,film godny polecenia
I cudowny soundtrack zespołu Air! Tak samo jak książka pod tym samym tytułem J. Eugenides'a
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
też lubię ten film
bardzo mi sie podobał, polecam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Film ze świetnym klimatem, piękna muzyka
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
ta a propos muzyki z virgin sucides...zobaczcie... http://www.youtube.com/watch?v=HRodB77sz8A
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ten teledysk zawsze lubiłam
![]() Wydaje mi się, że film oglądałam, ale może warto go sobie przypomnieć...
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Film rzeczywiście świetny, uwielbiam.
Takich typu "The Ring", gdzie przeraża atmosfera, a nie krwawe sceny. Czasami boję się na samą myśl o "Przekleństwach niewinności", tak samo mam z wspomnianym wyżej "The Ring'iem". Nie wiem, czemu tak się dzieje.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
a tak w ogóle to najśliczniejsze romansidło na świecie to Playing By Heart-po polsku Gra w serca...-polecam do rozmarzania się
Kompletnie nierealistyczny ale przesłodki film. To tak apropo prośby Bawetti z pierwszego posta-dopiero teraz zauważyłam
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej venus, dzieki za linka! pozwolil mi przypomniec sobie film Ale SZOK lekki, oni specjalnie wystepowali w tym teledysku, zeby go z filmem polaczyc TO raz. A dwa : coz, motyw gumy do zucia, nie za bardoz romantyczny jest dla mnie...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

. HE... 

Takich typu "The Ring", gdzie przeraża atmosfera, a nie krwawe sceny. Czasami boję się na samą myśl o "Przekleństwach niewinności", tak samo mam z wspomnianym wyżej "The Ring'iem". Nie wiem, czemu tak się dzieje.