|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]()
widziałam efekty waszych porad na forum i w pewnych momentach to po prostu cuda
![]() chciałabym bardzo zebyście pomogły i mi jeżeli to możliwe chce cos zmienic , mam dość siebie takiej jaka jestem chciałabym dobrac sobie lepszy makijaż, może fryzure mam lekka nadwage i nie wiem tez jak sie ubrac zeby wygladac lepiej ogólnie chciałabym wyglądać lekko, świeżo, chudziej ![]() kobieco i uwodzicielsko i modnie czy to mozliwe?? 1. Jak się opalasz - szybko, Odcień opalenizny jest ciepły,brązowy 2. Kolor oczu - ciemne, brązowe, czesto prawie czarne, Brwi i rzęsy mam ciemne ale nie tak ciemne jak bym chciała ![]() 3. Piegi - pojedyncze, ciemno prazowe, na czole i policzku 4. Cera - a odcienie mam różne, jak jestem opalona to ma ciepły złotway, brazowy odcien, w zimie cera jest taka zmeczona troche ziemista (niedługo sie do zmieni, witaj solarium) Rumienie sie na czerwony kolor 5. Naturalny kolor włosów - naturalny kolor włosów to ciemny bląd, jasny szatyn, miałam zawsze takie przebłyski, ale włosy od farbowania sie troche zniszczyły, terazm mam cały czas czarne włosy lub czarne z czerwonymi refleksami 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) - trudno okreslic, ale nie sa jakies bardzo ciemne, w makijazu zawsze je rozjaśniam niemalże do koloru skóry 7. W jakich kolorach dobrze czuje sie w klasycznych kolorach (ale ozdobionych ładnymi kolorkami) czarny biały brązowy. Bardzo lubie niebieski, czerwony, bródny róż, beżowy... Bardzo źle mi w pomaranczowym i zielonym , wedlug mnie:P lubie sie malowac mocno (oczy), usta rozjaśnić najgorzej z ubiorem nie bardzo wiem co zrobic, jakie kolory? jakie zestawienia? co mogłabym ze soba zrobić? niedlugo studniówka, jaka mogłabym kreacje wybrać? dziekuje wszystkim które podrzuca jakies pomysły na metamorfoze ![]() ![]() zdjecia sie nie dodały wiec jeszcze raz ![]() Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2006-12-20 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Monisia chciałaby sie zmienic:)
A więc skoro uważasz że masz nadwagę więc powinnaś przestrzegać pa zasad w kwestii ubioru :
- spodnie : wybieraj spodnie raczej dopasowane ,ale rozszerzające się od kolan w dół -żakiet , sweter : musi mieć talię i dekold ,najlepiej zapiąć w pasie na jeden guzik ( wysmukla to) -bluzki lekko dopasowane ( centymetr luzu pomiędzy ciałem a takaniną jest obowiązkowy ) -dodatki : jak możesz to staraj jak najczęściej nosić buty na obcasie , dodatki powinny być duże i efektowne aby odwrócić uwage od rozmiaru Co do kwestii sukienki na Studniówkę to powinna ona być z dekoldem i dopasowana w talii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
wiec....lepiej wygladasz w rozpuszczonych włoskach. Fajna masz fryzurke ale jesli koniecznie chcesz cos zmienic to moze troche skruc i wycieniuj. Kolorem włosów bym nie kobinowała bo ładnie wygladasz
![]() ![]() ![]() ![]() Usta podkresliłabym błyszczykiem, oczy... widziłabym bym cię w złotym makijarzu.... ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
chyba chcialas powiedziec ze mialas nadwage??!!...ja bym bardziej wycieniowala wloski,chodzi mi to o pazurki i grzywke bym zrobila bardziej asymetryczna przez cale czolo.Masz ciemne wloski moglabys zrobic do tego henna u kosmetyczki,poniewaz Twoje brwi sa jasniejsze.jesli chodzi o makijaz to mogla bys podkreslic kosci policzkowe(rozem) by ozywic twarz,usta male wiec jasne szminki blyszczyki(lub jest metoda na powiekszenie usta:malujesz szminka i bierzesz odrobine bialego cienia i nakladasz na drodek ust na gorna i dolna warge i na to np.blyszczyk wtedy sie optycznie powiekszaja) co do oczek widzialabym Cie w zlotach,razach,bezach,zie leniach a nawet brudnych rozach,na studniowke fajnie by wygladal makijaz tak zwanych kocich oczow..tak mi sie zdaje poniewaz masz ladne duze oczy i kaciki podnosza sie do gory,ale ogolnie patrzac na Twe zdiecie zdaje mi sie ze masz oczy(nie mocno ale minimalnie) szeroko rozstawione wiec mozesz praktykowac zasade w wewnetrznym kaciku ciemniejszy cien w zewnetrznym jasniejszy,jak malujesz kreske to dociagaj do konca.Pozdro
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo za rady
![]() Kochane jestescie co do wagi to wazyłam ponad 90 kg teraz waze 70 (wzrost 166) wiec cały czas nadwaga jest choc mniejsza , a zdjec figury nie miałam innych poza tymi łączonymi postaram sie wcielić w życie te rady do makijażu i przedewszystkim do ubrań, nigdy nie wiedziałam jak sie ubrać zeby ukryć to i owo ![]() jakby komuś coś jeszcze coś do głowy przyszło to byłabym bardzo wdzięczna ![]() a do fryzjera ide przed studniówką kilka dni , wtedy sobie mocno wycieniuje włoski i zrobie taka grzywke jak któraś z was wspomniała ![]() dzikekuje buziaczki i wkleje zdjecia jak cos pozmieniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
koniecznie wklej jestem Ciekawa rezultatów:P
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
szczerze Ci powiem ze na tych zdiciach nie wygladasz jak bys miala jeszcze nadwage..moge spytac w jakim czasie udalo Ci sie schudnac 20kg i jak to zrobilas???!!!
czekam na zdiecie po metamorfozie ![]() Pozdrawiam Cie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie...jak udalo ci sie tak schudnac? :O Napisz co robilas i ile czasu to trwalo
![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.