|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Nutka nie gryzie!
|
![]() Kopiowanie Przepisów ! ! !
1. Witamy na forum Moje Gotowanie
![]() To jest forum na którym rozmawiamy o gotowaniu ,pieczeniu,smażeniu i innych tematach okołokulinarnych. Na tym forum dzielimy sie swoimi przepisami,tajemnicami kucharskimi czy sztuczkami pamietamy jednak o tym że : w przypadku korzystania i przedstawiania przepisu innego autora ,pochadzacego z innego forum czy ksiązki itp podawaniu dokładnego adresu strony lub innego źródła pochodzenia owego przepisu. Dotyczy to także wklejanych fotek. W ten sposób unikniemy ewentualnych nieprzyjemności. W przypadku ,gdy źródlo nie zostanie podane przepisy beda usuwane. 2. Zanim zadasz pytanie, użyj prosze WYSZUKIWARKI Nasze forum jest bardzo zasobne w rozmaite informacje, trzeba je tylko odszukać. Używając wyszukiwarki szanujemy czas innych użytkowników i pracę moderatorów. 3. Jeżeli temat na który chcesz uzyskać odpowiedź czy informacje juz istnieje dopisz go do istniejacego watku. W ten sposób podbijasz wątek, ktory ma szanse wzbogacic sie o nowe informacje. 4. Pamietaj , że tytuł wątku powinien stanowić skrót problemu poruszanego w wątku . Edytowane przez Nutka Czas edycji: 2008-03-06 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.