Jak napisać KCW? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne dla katalogu kosmetyków

Notka

Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów".

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-23, 12:38   #1
xPoziomkax
Zakorzenienie

Jak napisać KCW?

jjj

Edytowane przez xPoziomkax
Czas edycji: 2011-10-17 o 21:47
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-23, 12:45   #2
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Jak napisać KCW?

Chodzi Ci o dodanie recenzji? Wchodzisz na wybrany produkt i tuż pod zgłoszeniem masz na środku opcję "dodaj nową recenzję". Klikasz i wypełniasz podane pola.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-23, 19:17   #3
xPoziomkax
Zakorzenienie

Właśnie nie o to.. tylko o to żeby napisać o danym produkcie ... jak np. wchodzę w 'Kosmetyki wszech czasów' i tam jest np. błyszczyk taki i taki.. recenzentka taka i taka... to jak mam zgłosić jakiś kosmetyk? żeby potem inni go oceniali? Prosze pomóżcie!
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-23, 19:29   #4
doris_stokrotka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
Jestem tu nowa i nie wiem jak dodać KCW .. Prosze pomóżcie!
Wejdź na stronę główną KWC ---> http://www.wizaz.pl/kosmetyki . Po lewej stronie masz odnośniki: zgłasznie producentów, zgłaszanie produktów itd. Klikasz na " zgłaszanie produktów " i tam już jest step by step

pzdr

" Wszystko w Twoich rękach, możesz budować, możesz burzyć ! (...) "

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6111868# post6111868

- GRINDERSY czarne na wymianę
doris_stokrotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-23, 19:33   #5
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Wejdź na KWC, po lewej stronie masz zakładkę Szybkie linki, w niej znajdziesz odnośnik do Zgłaszanie produktów.

1. Zasugeruj do jakiej kategorii należy zgłaszany przez Ciebie produkt
2. Postępuj według wytycznych (wybierz producenta z listy obecnie dostępnych, podaj dokładną nazwę kosmetyku, wypełnij formularz, załącz zdjęcie jeśli takowym dysponujesz itp)

Nowo zgłoszony kosmetyk powinien się pojawić do 3 dni.
Stary 2008-06-30, 23:21   #6
Silwena
Wtajemniczenie

Podłaczam się, by nie zakładać nowego tematu

Przepraszam, że pytam PO dodaniu recenzji, a nie przed
Napisałam recenzje dotycz. Wella, Shock Waves, Żel strukturyzujący 'Namacalna miękkość nieładu' i teraz po paru godzinach tknęło mnie, by zapytać.. W regulaminie pisze by być pewnym, ze recenzja dotyczy tego, a nie innego kosmetyku.. Byc może popełniłam błąd, a byc może wszystko jest na miejscu..

W związku z tym, że na przełomie lat Wella zmieniała design swoich produktów, mam dylemat - moje pytanie brzmi: czy aby napewno ten żel - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/280/17785.jpg , to ten sam co --> http://www.enavo.pl/PhotoLoader?l=To...l_struktur.jpg ?

Wydaje mi się, że jak najbardziej, ponieważ większość informacji na opakowaniu się zgadza, dodam, że około 7lat temu, kupilam też żel Welli, idealnie o takim samym zapachu oraz takich samych zaletach jak ten, co mam go obecnie, ale był w ciemno niebieskiej tubie z czerwonym logo firmy. Był jeszcze jeden, ale juz nie pamiętam dokładnie wyglądu, bo sprzedawany był z filmem do aparatu gratis i tasma kryjaca uniemozliwiła mi zapamiętanie kolorów. Czy to jest motyw wynikajacy z ciągłej zmiany designu, że zgłoszony kosmetyk jest w takiej a nie innej tubie?

Nie pamiętam właśnie, czy miałam ten podany na fotografii, ale jesli to ten sam co ten zielony to jest wszytsko OK... ale pytam by miec pewność, czy aby napewno wystawiłam recenzje tego produktu, co trzeba

Edytowane przez Silwena
Czas edycji: 2008-06-30 o 23:39 Powód: interpunkcja etc
Silwena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-01, 06:31   #7
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Wygląda na to,że tak Prawdopodobnie Wella zmieniła wygląd opakowań. Pewnosci miec nie bedziemy, bo nie ma skąldu starej wersji, ale ponieważ wszystkie recenzje są z ieżącego roku, podmienimy fotkę

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 11:30   #8
Silwena
Wtajemniczenie

Post Dot.: Jak napisać KCW?

Dziękuję, za rozwianie wątpliwości

jakby coś to mam SKŁAD obecnej :
AQUA, SORBITOL, AMINOMETHYL PROPANOL, CARBOMER, VA/CROTONATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, DMDM HYDANTOIN, PARFUM, STYRENE/VP COPOLYMER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, AMYL CINNAMAL, SODIUM LAURETH-40 SULFATE, LINALOOL, SORBIC ACID, TOCOPHEROL.

p o z d r a w i a m.
Silwena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 22:50   #9
olik04
Zakorzenienie

mam trochę inne pytanie, ale nie chciałam robić nowego wątku. Czy można zgłosić do recenzji nici dentystyczne?
Stary 2008-12-22, 21:25   #10
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Przepraszam, ze odpowiadam z poślizgiem Nici dentystyczne nie mieszczą się w definicji kosmetyku ani akcesorium kosmetycznego, podobnie jak szczoteczki do zębów czy podpaski

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości