|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak napisać KCW?
jjj
Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2011-10-17 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak napisać KCW?
Chodzi Ci o dodanie recenzji? Wchodzisz na wybrany produkt i tuż pod zgłoszeniem masz na środku opcję "dodaj nową recenzję". Klikasz i wypełniasz podane pola.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nie o to.. tylko o to żeby napisać o danym produkcie ... jak np. wchodzę w 'Kosmetyki wszech czasów' i tam jest np. błyszczyk taki i taki.. recenzentka taka i taka... to jak mam zgłosić jakiś kosmetyk? żeby potem inni go oceniali? Prosze pomóżcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wejdź na stronę główną KWC ---> http://www.wizaz.pl/kosmetyki . Po lewej stronie masz odnośniki: zgłasznie producentów, zgłaszanie produktów itd. Klikasz na " zgłaszanie produktów " i tam już jest step by step
![]() pzdr
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wejdź na KWC, po lewej stronie masz zakładkę Szybkie linki, w niej znajdziesz odnośnik do Zgłaszanie produktów.
1. Zasugeruj do jakiej kategorii należy zgłaszany przez Ciebie produkt 2. Postępuj według wytycznych (wybierz producenta z listy obecnie dostępnych, podaj dokładną nazwę kosmetyku, wypełnij formularz, załącz zdjęcie jeśli takowym dysponujesz itp) Nowo zgłoszony kosmetyk powinien się pojawić do 3 dni.
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Podłaczam się, by nie zakładać nowego tematu
Przepraszam, że pytam PO dodaniu recenzji, a nie przed ![]() Napisałam recenzje dotycz. Wella, Shock Waves, Żel strukturyzujący 'Namacalna miękkość nieładu' i teraz po paru godzinach tknęło mnie, by zapytać.. W regulaminie pisze by być pewnym, ze recenzja dotyczy tego, a nie innego kosmetyku.. Byc może popełniłam błąd, a byc może wszystko jest na miejscu.. W związku z tym, że na przełomie lat Wella zmieniała design swoich produktów, mam dylemat - moje pytanie brzmi: czy aby napewno ten żel - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/280/17785.jpg , to ten sam co --> http://www.enavo.pl/PhotoLoader?l=To...l_struktur.jpg ? Wydaje mi się, że jak najbardziej, ponieważ większość informacji na opakowaniu się zgadza, dodam, że około 7lat temu, kupilam też żel Welli, idealnie o takim samym zapachu oraz takich samych zaletach jak ten, co mam go obecnie, ale był w ciemno niebieskiej tubie z czerwonym logo firmy. Był jeszcze jeden, ale juz nie pamiętam dokładnie wyglądu, bo sprzedawany był z filmem do aparatu gratis i tasma kryjaca uniemozliwiła mi zapamiętanie kolorów. Czy to jest motyw wynikajacy z ciągłej zmiany designu, że zgłoszony kosmetyk jest w takiej a nie innej tubie? Nie pamiętam właśnie, czy miałam ten podany na fotografii, ale jesli to ten sam co ten zielony to jest wszytsko OK... ale pytam by miec pewność, czy aby napewno wystawiłam recenzje tego produktu, co trzeba ![]()
Edytowane przez Silwena Czas edycji: 2008-06-30 o 23:39 Powód: interpunkcja etc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wygląda na to,że tak
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dziękuję, za rozwianie wątpliwości
![]() jakby coś to mam SKŁAD obecnej : AQUA, SORBITOL, AMINOMETHYL PROPANOL, CARBOMER, VA/CROTONATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, DMDM HYDANTOIN, PARFUM, STYRENE/VP COPOLYMER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, AMYL CINNAMAL, SODIUM LAURETH-40 SULFATE, LINALOOL, SORBIC ACID, TOCOPHEROL. p o z d r a w i a m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam trochę inne pytanie, ale nie chciałam robić nowego wątku. Czy można zgłosić do recenzji nici dentystyczne?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze odpowiadam z poślizgiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.