|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Te okropne chwile samotnosci :(
Witam to znów Ja...
Jest mi bardzo smutno , wiec przelewam myśli na tą stronke ![]() Pisze bo już nie wiem co robić ze sobą, nie mam nikogo, nie umiem znaleść sobie faceta bo żaden mi się nie podoba ponieważ pije albo robi coś innego. Wychodze z przyjaciółmi jest dość fajnie potrafie zapominać o wszystkim i sie dobrze bawić, ale cóż z tego jak brakuje mi kogoś bliskiego ![]() Wcześniej opisywałam o swym byłym chłopaku , wiem że lepiej nie wracać znów w te Jego kłamstwa , ale strasznie czuje sie samotna i Go jeszcze Kocham. Co byście zrobiły na moim miejscu ? Dziekuje wam bardzo Dziewczynki za odpowiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Te okropne chwile samotnosci :(
Candies nie szukaj na siłę chłopaka.Ciesz się wolnością,młodością i zdrowiem.
Nie rozpamiętuj tego co było i nie zatracaj się w tym,bo będzie Ci ciągle ciężko. Ja na Twoim miejscu zajęłabym się sobą.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Uzbroić się w cierpliowśc i czekać. Czas leczy rany, ale zobaczysz po burzy zaświeci słńce (wiem, ze brzmi to banalnie). Póki co robisz dobrze, że wychodzisz do ludzi,spotykasz się ze znajomymi.Zastanów się co Ci sprawia przyjemnośc i rób to w wolnych chwilach, żeby miec jak najmniej czasu na myslenie. Zobaczysz za jakiś czas spotkasz faceta, który bedzie na Ciebie zasługiwac i który pokocha Cie szczerze, z którym będziesz szczęsliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chwile Samotności :(
Candies nic na siłę.. i nie w pięciu wątkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie, ze dlatego, ze robi sie zimno i zimowo wpadasz w taki "dolkowy" nastroj. Candies mlodosc nigdy ci nie wroci, wiec nie marnuj jej na smuty. Zycie jakie by nie bylo jest pieknym darem. Jesli jestes teraz sama i nie widzisz tego uroku masz duzo czasu, aby to dostrzec. Nic nie dzieje sie bez przyczyny. Moze wlasnie teraz jest czas na to, abys nauczyla sie kochac, akceptowac sama siebie, cieszyc z malenkich rzeczy i spraw, doceniac chwile i zainwestowac w przyjazn. Przyjazn jest ponad wszystko. Przyjaciolka jesli prawdziwa bedzie zawsze. Z miloscia bywa roznie...
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Faceta nie trzeba szukać tylko spotkać! Jak pisały dziewczyny nic na siłę. Z resztą każdy powinien umieć być sam ze sobą. To, że nie masz tż nie znaczy jeszcze, że jesteś sama! Przecież piszesz, że masz znajomych z którymi wychodzisz. Spróbuj poczuć się z nimi dobrze,a miłość znajdzie się jak przyjdzie czas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a ja się wylaczyłam z byłego i teraz usycham z samotności...Ale cóż poradzić?? widocznie taki mój los....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
z przyjaznia tak jak z miloscia - roznie to bywa ale jesli sa prawdziwe beda trwac
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Szukanie na siłę miłości nic nie da. Mało tego, jeszcze może pogłębić Twój smutek to, że mimo twoich starań nikogo odpowiedniego nie znalazłaś. Skup się na czymś zupełnie innym, zajmij tym na co do tej pory nie miałaś czasu, spotykaj się z przyaciółmi i rób to na co masz ochotę, czytaj, idź do kina czy do kawiarni na wielkie ciacho. Nie koncentruj się na tym by za wszelką cenę znaleść swoją drugą połówkę. A kiedy już to zrobisz to
zobaczysz, że w najmniej spodziewanym momencie spotkasz kogoś niezwykłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Wiem że czasem jest ciżeko, smutno, zle i jakos tak nijak. Ale wiesz co warto w takich chwilach wyjść do ludzi, spotkać sie ze znajomymymi, z przyjaciólką. Pamietaj że nie jesteś sama nawet jesli nie masz faceta.
![]() ![]() ![]() ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Poza tym nam babom to zawsze źle
![]() jak mamy faceta to wspominamy z nostalgią (czasem przynajmniej...) singlowe czasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
już wszystko co powinno zostało powiedziane - od siebie dodam,że nie ma sensu nad tym wszystkim rozmyślać i dokładać sobie cierpień
powoli dojdziesz do równowagi,ale nie w ramionach kogoś "pseudobliskiego" po związku zawsze potrzeba trochę czasu na pobycie tylko ze sobą i ze swoim światem - to pomaga nabrać do wszystkiego odpowiedniego nastawienia,jest etapem ukojenia,wyciszenia,uspok ojenia inaczej zaczniesz się tylko bardziej plątać we własnych uczuciach i na zdrowie Ci to na pewno nie wyjdzie....
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
im bardziej Puchatek zaglądał tym bardziej Prosiaczka tam nie było - czy jakoś tak
![]() Będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ojeju, cytat znam , ale nigdy nie wpadlam by zastosowac go do mezczyzn
![]() Genialne!
![]() |
#15 |
La Moderatoiure
|
Tak, podpisuję się pod Dziewczynami
![]() Uwierz w siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.