|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]() Dior ... Dune ... 30ml ... Chętnie Wymienię :)
WITAJCIE
![]() jestem początkującą Wizażanką, od kilku dni siedzę przylepiona do komputera i czytam, czytam, czytam ... i jestem coraz bardziej zachwycona ![]() ![]() Ale do rzeczy ![]() ![]() Najchętniej wymieniłabym na inne perfumki bo nie mam się czym psikać ![]() Moje ulubione to Hugo Boss Deep Red ale miałam już dwie butle 90 ml pod rząd i wolałabym coś zmienić. jestem rónież zakochana w Klein Euphoria i Escada Magnetism. Jeśli ktoś byłby zainteresowany Dune to czekam na posty ![]() pozdrawiam cieplutko!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dior ... Dune ... 30ml ... Chętnie Wymienię :)
Hej! Moze u mnie cos znajdziesz? Mam 40ml Amor Amor Cacharel, moge tez odlac ok 20ml NU YSL. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A może coś u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a może u mnie ??
1. Pur Blanca-Avon- 50 ml, nowe 2. Kenzo-Le Paur-14 ml 3. Sentimential Pink - 15 ml 4. Tommorow - Avon, jakieś 40-45 ml
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.