|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
S A M o T N O S C =[
tak, tak.... Czuje sie strasznie przybita i samotna... i nie jest to proste bo otacza mnie sporo ludzi, jestem dosyc lubiana a mimo to czuje sie samotna... jakby nikt mnie nie rozumial... mam ciagle dola marudze az samej mi glupio bo przeciez jakby nie patrzec wszystko mam co do szczescia potrzabne... Oprocz tego jestem bez chlopaka od 2 lat i to tez z wlasnego zyczenia... Dzisiaj odwiedzil mnie kolega ktory dosyc dlugo staral sie o moje uczucie... a ja go odrzucila Jest teraz szczesliwy ze swoja nowa dziewczyna baardzo szczesliwy i poczulam taka zazdrosc nie wiem co sie ze mna dzieje szukam niby jakiejs wspanialej milosci kogos wyjatkowego a skonczy sie tak ze zpostane sama chyba do konca zycia....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: S A M o T N O S C =[
bo sama sobie stwarzasz problemy.
a tak naprawdę, sądzę, że brakuje Ci tej miłości. Napewno nie zostaniesz sama do końca życia, bo gdzieś, tam jest ktoś Tobie przeznaczony. Tylko musisz mieć otwarte oczy, i uważniej się rozglądać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kazdy przeżywa gorsze momenty w swoim zyciu, myśli, że jest do niczego. Powiem szczerze, że też jestem straszną marudą, pomimo że większych powodów do narzekań nie mam, ale staram się zawsze widzieć lepszą stronę życia, niezważając na niepowodzenia
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ty siebie rozumiesz? Zgadzam się w pełni z Czekly. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Znajdź sobie jakieś zajęcia- basen, siłownia, taniec, jakiś inny sport.
Z jednej strony odreagowanie z drugiej okazja do spotkania kogoś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się, skup się na sobie, pomyśl, o czym marzysz i co mogłabyś w tym kierunku zrobić? Znajdź sobie nowe hobby, zapisz się na zajęcia dodatkowe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
kazdy chce kochac to normalne, glowa do gory i nic na sile, facet sie sam znadzie, trzeba brac zycie takim jakie jest i nie stwarzac sobie niepotrzebnym problemow, skoro niczego Ci nie brakuje, to usmiech na twarz, wysoko podniesiona glowa i od razy lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja tam Cie rozumien b. dobrze, bo hmm... mam to samo
![]() ![]() ![]() Bądź dzielna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.