|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sukienka...i co dalej?
szyję sobie sukienkę na studniówkę: http://www.allegro.pl/item145654842_...sylwester.html tak sie zastanawiam, jakie dodatki i fryzura by do niej pasowały... Myślałam o jakiejś delikatnej opasce. Torebka kopertówka? jak sądzicie? Włosy mam do pasa, ciemny blond,kręcone. Krótka grzywka odpada bo potem musiałabym ją codziennie prostować, a w ten sposób juz sobie włosy zniszczyłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: sukienka...i co dalej?
Kurcze nie obraż sie ale ta sukienka strasznie postarza jesli np jest czarna i obejetnie jaki sie ma wiek jest dosyc taka ponura... To jest takie moje osobiste zdanie
![]() W każdym razie końcu każdy ma swój gust. Mi sie wydaje ze ze jesli ona jzu sama w sobie bedzie taka pomarszczona to torebeczka jak najabdrziej jakas prosta bardzo łądnie by wygladala taka do łapki- własnie taka kopertówka o jakiej piszesz ![]() ![]() ![]() jesli chodzi o fryz to jesli ta sukienka jest taka wydekoltowana to lepiej moze mzoe zrobic fryz z rozpuszczonych wlosow - taki dosc prosty i wplesc ta opaskę ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam goraco ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dziekuje slicznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie że białe dodatki by ładnie pasowały-białe szpilki i kopertówka- bardzo by ożywiły sukienke. włoski rozpuszczone z jakimś wysokim upięciem przodu i będzie ok.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.